Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Шеметна надпревара"

Featured Replies

Приятели , голям фен съм на предаването "Шеметна надпревара" излъчват го по AXN /има я в торент сайтовете ама нема буквички за тракерите /продуцент е най -великия Джери Брукхаймер , ако не сте го гледали - става въпрос за 10 двойки се съзтезават за 1 000 000 $ като се елиминира 1 двойка във всеки етап , обикалят света и изпълняват различни задачи почти във всички страни / без България / лГледайте го няма да съжалявате !

Въпросът ми е , чу се че ще правят международна надпревара , верно ли е некой ако има информация да сподели !?!

П. П. Ако съществува такава тема или съм нарушил някое правило/примерно - не знаех в кой раздел да я сложа темата/ нека някой от модераторите я истрие или премести нема да му се сърдя :clap:

Гледала съм 2 сезона и съм супер навита да участвам:yanim: Обаче нямам инфо за това, което те интересува..Би било много интересно ако направят Бг вариант.

Оле да! Има страшни образи. :wors:

Наистина би ми било много забавно да го гледам в бг вариант - :ph34r:

ако правят международна надпревара, би трябвало да се чуе и по-надалеч.. :wors: Ти къде го чу, Hanibal_Lektar?

Е спокойно бе хора, всяко нещо с времето му. Тук в България нещата стават по- бавно. Но рано или късно и при нас ще дойдат. Само дето един от критериите ще е да се знае английски, защото без език как ще се обикаля света? :ph34r:

А ще е малко безинтересно ако го направят само в рамките на България. :rolleyes:

• Автор
Е спокойно бе хора, всяко нещо с времето му. Тук в България нещата стават по- бавно. Но рано или късно и при нас ще дойдат. Само дето един от критериите ще е да се знае английски, защото без език как ще се обикаля света? :)

А ще е малко безинтересно ако го направят само в рамките на България. :)

Били са в толкова затънтени крайща по света ! В Сомалия са били , в Боцвана , в Гватемала дори и в нашате съседки Турция и Румъния , въпроса е защо сценаристи и продуценти не се сетят за нас Българите !

windmill четох го в някакво списание че ще правет международна "Шеметна натпревара " изискването бе не по малко от 18 години и перфектен английкски за повече информация да посетим сайта на предаването ама...... като забравих сайта ; )

Преди повече от една година събираха документи. Ние кандидатствахме, но явно не са ни избрали за втора селекция - интервю. Попълваха се едни формуляри които бяха публикувани на сайта на AXN България. Става въпрос за балканска версия на играта т.е. по две двoйки от страна в нашия регион и наградния фонд за победителите беше 100 хиляди, а не 1 милион. Малко стари документи за доказателствен материал: THE AMAZING RACE - CENTRAL EUROPE

amazingracecentraleuropgc0.jpg

Countries: Poland, Slovakia, Czech Republic, Hungary, Romania and Bulgaria

Application date: Closed on 20 September 2005

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Доколкото съм го гледал там май няма гласуване със смс-чета. Ако го направят в БГ от къде ще избият парите за наградата и прочие ;).

Хайде партнерке :);):lol6::clap:biggrin.gif

:) Ше ги скъсаме! Аз знам английски и поназнайвам руски,а на испански мога да кажа "честит рожден ден" :) и бегам бързо, ама ме е страх от паяци само :hush:

Редактирано от green^eyes (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Много е готино това предаване . И на мен страшно ми харесва.Гледам го с голям интеес. :beer11:

О, да аз много съм се зарибила по него.

Това се казва състезание - имам едни фаворити - тъмнокожа двойка - Ючена и Джойс. Женени бяха и спечелиха наградата ама баш с пот на челото. Мацката си отряза невероятно красивата дълга коса, а накрая нямаха достатъчно пари за да си платят таксито и едва изпросиха 50 долара и все пак платиха на човека. Бяха страхотни!

Дори и да не спечелиш - заслужава си заради преживяването:P

О, да аз много съм се зарибила по него.

Това се казва състезание - имам едни фаворити - тъмнокожа двойка - Ючена и Джойс. Женени бяха и спечелиха наградата ама баш с пот на челото. Мацката си отряза невероятно красивата дълга коса, а накрая нямаха достатъчно пари за да си платят таксито и едва изпросиха 50 долара и все пак платиха на човека. Бяха страхотни!

аз бях за другите и мноо ме беше яд, че тия спечелиха ... иначе едва после разбрах, че имали проблем и с парите щяли да си осиновят дете или нещо от сорта ...

Иначе и аз си търся съотборничка, ако трябва и на английски ще я уча biggrin.gif

за кой бяхте от 5 сезон

Аз за Колин и Кристи , но жалко , че те не спечелиха - много ме е яд

Не го гледам често,но всеки път когато го засеча е с различни участници! biggrin.gif

Но е доста интересно. :huh:

• 2 седмици по-късно...
от 6 сезон аз съм за Фреди и Кендра

Значи си за победителите,защото те финишират първи! :) Ето линк към сайта на шоуто (аз също съм му голям фен). Когато го открих се изненадах от факта ,че сезоните са 12. Всичко останало можете да прочетете тук:

Amazing Race

Поздрави!!! :)

МНОГО СЕ РАДВАМ , ЧЕ ТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ , А НА ВТОРО МЯСТО СА КРИС И ДЖОН - А ТЯХ СЪЩО ГИ ХАРЕСВАМ - СУПЕР !!!! :rolleyes:

Някой знае ли къде има снимки на учасниците , аз търсих в google но не намерих

Много съм луда по това предаване - просто незнам как да го опиша

• Автор
Някой знае ли къде има снимки на учасниците , аз търсих в google но не намерих

Много съм луда по това предаване - просто незнам как да го опиша

Заповядай

Официален сайт!

Сайта на AXN-България!

Потърси и в другите сайтове на AXN ! Успехи !

ЕТО СНИМКИ

passport.jpg

passport.jpg

passport.jpg

passport.jpg

passport.jpg

passport.jpg

passport.jpg

passport.jpg

photo_finish.jpg

photo_finish.jpg

photo_finish.jpg

ето от предишния сезон победителите Ючена и Джойс

uchenna.jpg

Тук на Ючена и подстригват косата нула номер sad.gif

photo_finish.jpg

А тук на финала Ючена и Джойс , заедно с водещия Фил

story_1a.jpg

Редактирано от TEDITO_VR (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.