Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Много големи икони на Desktopa

Featured Replies

Имам проблем някои мойе ли да ми помогне.Появиха се Много големи икони на Desktopa а резолюцията си ми е нормалнма.Просто иконите станаха големи........Предварително Благодаря...

Ако си с Windows Vista щракни на празно място на десктопа. Задръж бутона Ctrl и започни да въртиш скрола на мишката докато иконите станат на размера, който предпочиташ. Това не става с Windows XP или по-стара версия на Windows така че не опитвайте. Вече съм пробвал.

[Windows XP на английски] Properties --> Appearance --> Advanced --> Icon --> 32 --> OK --> OK

[Windows XP на български] Свойства --> Облик --> Разширени --> Икона --> 32 --> ОК --> ОК

NoDeX е забравил да спомене че Properties или Свойства можеш да видиш като щракнеш с десния бутон на мишката върху празно място на работния плот или Desktop-a.

NoDeX е забравил да спомене че Properties или Свойства можеш да видиш като щракнеш с десния бутон на мишката върху празно място на работния плот или Desktop-a.

B-boy[styLe] вече го беше казал. За това се въздържах.

• 1 година по-късно...

И аз имам един проблем с иконите след като играх на една игра исках да я спра но неможах и затова натиснах Alt и F4 и после иконите станаха мн големи реснах компа но същото!!!!Как да го оправя????

Или просто щракнете с десен бутон на празно място на Desktop-а, от контекстното меню изберете View и ще се покаже подменю с опциите: Large Icons, Medium Icons и Classic Icons (малки, каквито са на Windows XP).

Също така и taskbara и др са ми големи sad.gifsad.gifsad.gif

Или просто щракнете с десен бутон на празно място на Desktop-а, от контекстното меню изберете View и ще се покаже подменю с опциите: Large Icons, Medium Icons и Classic Icons (малки, каквито са на Windows XP).

а къде е това view

Щракни с десния бутон в празно поле в лентата за бърз достъп (Quick Launch Bar), отиди на меню View и от него избери Small Icons.

petrovani, аз говоря за Windows Vista, ти с каква ОС си?

Редактирано от Tommy_Vercetty (преглед на промените)

Щракни с десния бутон в празно поле в лентата за бърз достъп (Quick Launch Bar), отиди на меню View и от него избери Small Icons.

petrovani, аз говоря за Windows Vista, ти с каква ОС си?

аз съм с XP

Ако не разбираш ето ти и screenshot

post-168788-1223283298_thumb.jpg

я пробвай с резолюцията

дяно копче на екрана---->propertis---->setings--->и си пойграй с плъзгача....

Аре лок ве

1.Научи се да пишеш разбираемо !

2.Защо трябва една тема да се заключи ,като може да се ползва за източник на информация ,а не да се пълни форума с няколко десетки еднакви теми ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.