Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

кутия и захранване

Featured Replies

Моето предложение и мнение по темата: Това сглобих и тествах вчера и днес за клиент, машината е почти безшумна, с Виста инсталирана и т.н., игрите вървят добре, Вистата, визуал студиото и другите неща също вървят отлично, монитора е перфектен !!, машината даде 6400 точки по 3дМарк03, извади принтера и камерата ако не те интересуват, кутията и захранването са отлични, класически тип, черен цвят, евентуално при финансова възможност може да се сложи по-скъпа видео-карта и т.н.. Цените са в щатски долари без ДДС, то задължително се добавя с такива компоненти:

Дънна платка ASUS M2N-E SLI/NF500 SLI/AM2 95,00

Процесор ATHLON64 3800 X2 /AM2/BOX/65W 96,00

Памет 2x1GB DDR2 800 KINGSTON HyperX 158,00

Твърд диск 320GB SEAGATE SATA2/7200/16MB 96,00

Видео ASUS EN8500GT SILENT/HTD/256M 117,00

ДВД LG GSA-H30N DVD RW SATA BLACK 37,00

Кутия FOXCONN 3GTH061//FSP 400W PFC Fortron 75,00

Клавиатура+мишка LOGITECH CLASSIC + S90 Optical Mouse 22,00

Монитор 19 LCD LG L1970HR/2MS/3000:1 284,00

Аудио Creative SBS 380 2.1 34,00

Камера A4Tech 935 23,00

Принтер + Скенер HP M1005 MFP 225,00

Цена: 1262,00 $

А захранването .... колко е "безшумно" ? ;)

Поради 120 мм перка на задната част на кутията, не остава топъл въздух към захранването а самото то е с регулируем вентилатор и работи на минимални обороти ? Не се шегувам Кокомиле, аз самият не очаквах толкова безшумна машина, чува се само лекото прещракване на тв.диск на моменти... Въздушният поток преминава отлично покрай видео картата и покрай диска. Самият диск е с вложки за бърза смяна с гумени накрайници и притъпява максимално шума на сийгейта :rolleyes: Пробвай тези кутии при възможност. 120 мм перка отзад също не се чува. Включени са всички технологии Cool&Quite от дъното. А вистата е в режим на макс производителност... :blink:

Пробвай тези кутии при възможност.

Уф, точно с такива "безшумни" FOXCONN 3GTH061//FSP 400W PFC Fortron събирам ядове последните 10-ина дена (в чудо съм се видял вече :rolleyes: ) - дори на единия комп временно му сложих едно Noname ( няма майтап ) ,за да е по-тих ( и е по -тих ), докато дойде друго захранване ( ей-й, и тв,а доживях :blink: ).

Кокомиле, извинявай за съвета да ги пробваш :blink: Изтрий последното изречение, почти никой не го е видял още :rolleyes: А обърна ли внимание на датата на производство на кутията ? Аз бях леко изненадан... На тази моята пишеше 2004... Да чукна на кухо, до момента не съм имал подобни проблеми с тези кутии. Горната машинка беше във вариант с РАИД0 и 8600GS ама се разсъхна работата, клиента се отказа поради солената сметка, много бях мераклия да тествам подобна конфигурация.

Явно си улучил нещо изостанало (сиреч по-добро) . Аз си троша главата с нови производства -ама много са зле, не кутиите, захранванията - и не самите захранвания, а вентилаторчетата им :rolleyes: ужасТ :blink:

:) Късметът е хубаво нещо...

:) А кошмарът, който имаш, с вентилаторите на захранванията направо ме стресира, защото ми предстои да правя нова машина. Предполагам, че все пак ще мога да открия добро и тихо захранване. Или съм обречен? sad.gif

Чудя се кой произвежда боклуците и кой ги внася?! Като те слушам, май всички го правят. angry.gif

Почетох и реших и аз да запитам.Понеже си взех преди известно време захранване Spire 600W това ,та мнение някакво няма да ми е излишно,ако има такъв,който се е занимавал с тези захранвания да сподели някоя дума(дано не е "нестава"sad.gif )

Почетох и реших и аз да запитам.Понеже си взех преди известно време захранване Spire 600W това ,та мнение някакво няма да ми е излишно,ако има такъв,който се е занимавал с тези захранвания да сподели някоя дума(дано не е "нестава"sad.gif )

Да обаче немаш никакви възможности нали се сещаш,ако си смениш дъното кжо ще правиш като имаш само 4-пинова 12-а.да те питам?аз затова си избрах това http://www.coolermaster-europe.com/index.p...%20Power%20600W

понеже си има всичко, и наистина е тихо. :)

Да обаче немаш никакви възможности нали се сещаш,ако си смениш дъното кжо ще правиш като имаш само 4-пинова 12-а.да те питам?

Ами от тоя отговор не ми стана ясно все пак Спайъра става ли като захранване.Единствено разбрах,че ще има евентуален проблем при смяна на дъно.Ако е възможно да драснеш няколко реда за кои видове дъна ще срещна проблем (какво липсва на това захранване)?

Ами от тоя отговор не ми стана ясно все пак Спайъра става ли като захранване.Единствено разбрах,че ще има евентуален проблем при смяна на дъно.Ако е възможно да драснеш няколко реда за кои видове дъна ще срещна проблем (какво липсва на това захранване)?

ами 6те имаш проблем с дъната които искат 6 ли 8 пиново 12 волтово захранване.основно с тях.иначе не сам работил с това захранване и немам наблудения върху него.не мисля че е кои знае какво.

Nosferat,при положение,че питам за мнение хора,работили с това захранване(или същата марка) и искам обективно изказване от такива,работили с него,незнам защо пишеш"иначе не сам работил с това захранване и немам наблудения върху него.не мисля че е кои знае какво. ".Някак си ми е без полза(и смисъл).Понеже друг не писа,предполагам,че това захранване е ново като концепция и още няма изградено пълно мнение за плюсовете и минусите му.Ако изскочи проблем с него,веднага мисля да пиша.Дотогава,за тия които се замислят дали да вземат такова,да отбележа:страхотно безшумно е(но е едва на три месеца:));изказването на Носферат ме накара да си отворя кутииката и да погледна за това,което според него му липсва("Да обаче немаш никакви възможности нали се сещаш,ако си смениш дъното кжо ще правиш като имаш само 4-пинова 12-а.да те питам?")-та тук няма какво да кажа,само давам линкче на заснетите от мен пинове на захранването ми:тук

Сори за качеството на снимката,но я щракнах набързо с мобилния.

Редактирано от svetulkata (преглед на промените)

Nosferat,при положение,че питам за мнение хора,работили с това захранване(или същата марка) и искам обективно изказване от такива,работили с него,незнам защо пишеш"иначе не сам работил с това захранване и немам наблудения върху него.не мисля че е кои знае какво. ".Някак си ми е без полза(и смисъл).Понеже друг не писа,предполагам,че това захранване е ново като концепция и още няма изградено пълно мнение за плюсовете и минусите му.Ако изскочи проблем с него,веднага мисля да пиша.Дотогава,за тия които се замислят дали да вземат такова,да отбележа:страхотно безшумно е(но е едва на три месеца:hush:);изказването на Носферат ме накара да си отворя кутииката и да погледна за това,което според него му липсва("Да обаче немаш никакви възможности нали се сещаш,ако си смениш дъното кжо ще правиш като имаш само 4-пинова 12-а.да те питам?")-та тук няма какво да кажа,само давам линкче на заснетите от мен пинове на захранването ми:тук

Сори за качеството на снимката,но я щракнах набързо с мобилния.

Аветулка Сорка но във саита не пише нищо за 8-ца или 6-ца от там се подведох а пише само за 2*4-ка захранване към дъното.Значи ти все пак си взе това захранване и казваш тихо е,стабилно,нема проблеми.

Сорка пак за недоразумението. :yanim:

Чудя се в България намира ли се мойто бебче с 450 Вата захранване и фабрични перки - наистина е СТРАШНО тиха - като го изключа, доближавам ухо до кутията да чуя работи ли още - всичко си е оригинално вътре - с E6300 BOX; 7600 GT 256/128 DDR3 XFX - много добро решение е , макар и малко скъпо ;)

Редактирано от zdravko87 (преглед на промените)

Ми не са лоши.

защото гледах че има добро охлаждане отпред и отзад 2 големи вента.панела е плексиглас (не целия) и копчетата за рестарт и изключване са отгоре

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.