Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Към господата: Бихте ли позирали на художничка голи?

Featured Replies

на красива художничка по бързо бих склонил, но по принцип пак бих позирал, щом са пожелали да ме рисуват значи са видели нещо в мен , а така и аз може би ще успея да надникна през тяхните очи и да разбера по какъв начин ме виждат

Редактирано от DEMANDRED (преглед на промените)

Ами докато ме рисува и долната глава вземе да се надига.Тогава как ще хване кадъра ??

Ами като художничка ще ти обясня :speak: : нахвърля се първо цялото тяло на две- на три на листа и след това в детайли се рисува тази, част, която бързо може да промени местоположението си, когато тялото е в покой. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Но задължително трябва да се пробва, понеже адреналина скача до небето и е много приятно, е ... приятно е на художника cool.gif

Ами като художничка ще ти обясня :) : нахвърля се първо цялото тяло на две- на три на листа и след това в детайли се рисува тази, част, която бързо може да промени местоположението си, когато тялото е в покой. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Но задължително трябва да се пробва, понеже адреналина скача до небето и е много приятно, е ... приятно е на художника cool.gif

я гледай ти имаме си скрит талант, какъв стил рисуваш, защо не вземеш да поканиш някой от хората съгласни да позират и да ги нарисуваш, после ще пуснеш снимка на картината та всички да я видят :)

Редактирано от DEMANDRED (преглед на промените)

Мен лично са ме рисували, беше интересно преживяване...:help: Накрая много се омацахме... ;)

• 1 месец по-късно...

Тая тема е доста интересно , но май доста срам се събра, или последния пост накара всички да си търсят художнички biggrin.gif , защо не се опитате да я обедините с тая която е свързана с жените,без да разделяте половете , ще стане доста оживено тук , а и доста по интересно. Все пак ако се вклучат и повече жени може да почна да вземам уроци по рисуване. biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.