Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Към господата: Бихте ли позирали на художничка голи?

Featured Replies

:blink: В този раздел вече има тема "Към дамите: Бихте ли позирали на художник голи?", създадена от Mucunka. Отговорите в нея са доста забавни.

Мисля, че на всички ще се харесат оригиналните отговори на господата, осмелили се да пишат в тази тема, явяваща се коренна промяна на ситуацията в първата. Надявам се Муцунка да не се разсърди за заимстването на идеята. Считайте и тази тема за нейна. :hush:

================================================================================

======

Художничка и господин пият кафе в един слънчев съботен ден. Говорят си за изкуство, секс, ежедневие, разказват си вицове. Изведнъж художничката го поглежда в очите и казва: "Иска ми се да нарисувам голото ти тяло!". Господинът се стъписва /или не/ и отговаря...

Сега е ваш ред, уважаеми господа, да се поставите на мястото на господина и да отговорите...

• Автор
.... и отговарям НЕ :blink:

Уважаваните господа обикновено се мотивират, защото възпитанието им не им позволява да накърнят чувствата на която и да е жена с абревиатурен отказ на мило нейно желание. :hush:

И разбира се отговарям: Oхх, къде?...Свалям гащи веднага biggrin.gif .

П.П. Хахаха...Това и през ум не би ми минало да го откажа :ph34r: .

Редактирано от agentpat (преглед на промените)

Зависи от подхода на художничката,ако успее да ме омагиьоса що не ;)

Не, не бих - не мога да стоя на едно място без да мърдам.

Ами докато ме рисува и долната глава вземе да се надига.Тогава как ще хване кадъра ??

Ами докато ме рисува и долната глава вземе да се надига.Тогава как ще хване кадъра ??

Художничката ще я перне с четката и проблемът ще е решен cool.gif

Полсе ще стане една картинка ......

има два варианта: или моделът ще набие художничката или ще направят заедно една наистина прекрасна картина :baby:cool.gif

Естествено че отговорът ми ще е Да . Това го превеждам като ,какво си губим времето по кафета нащи ме искат в 20.00 часа в къщи , хаиде да ходим да се усамотяваме някъде.

Редактирано от Bushmen (преглед на промените)

За мен ще е предизвикателство,пък дали ще устискам да седя неподвижен ще разберем по-късно....

Виж за фотография няма проблем :wors:

:wors: Не-не бих.Първо-не съм толкова интересен,че да ме увековечават,второ-няма да издържа мирен в една поза,докато ме рисуват и трето-не обичам художничките :ph34r::hush:
Не, не бих - не мога да стоя на едно място без да мърдам.

Пък и може да се озори докато ми нарисува пуловера, хм...

Художничката ще я перне с четката...

Добре, че няма да е с палитрата...

Красотата се крие в несъвършенството, бих приел. Даже ще взема да звънна на една приятелка художничка... :help:

:ph34r:

Можеш да звъннеш и на мен нищо, че не съм художничка. Важното е че красотата, че бъде сътворена от моите несъвършенни художествени умения.

Само ако ме рисува дама от форума. :wors: Няма да посочвам. :hush:

и аз съм на навит да ме рисуват :eek: ...лошо нема..., ако е мн хубава художничката бих издържал да не мърдам известно време, но дали моя приятел би издържал да не мърда е въпроса?

Художничката ще я перне с четката и проблемът ще е решен cool.gif

:clap: Ама му го каза....те тия мъже страшни размишления вадят...Абе хора - за изкуство ви се говори! :P Е, и какво ако позирате на художничка?! А на художник не искате ли да позирате????? :blink:

:blink:

Можеш да звъннеш и на мен нищо, че не съм художничка. Важното е че красотата, че бъде сътворена от моите несъвършенни художествени умения.

На теб винаги бих ти звъннал.

А защо като ти звъня по секретния телефон не ми вдигаш?

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Моето виждане за изкуството е доста абстрактно. Но всеки желаещ, че го сложа под ...... четката, както се казва :)

На теб винаги бих ти звъннал.

А защо като ти звъня по секретния телефон не ми вдигаш?

Не ти вдигам, защото "Сикрет сървис" заглушават сигнала. ;) И ту имам връзка, ту нямам.

...! А на художник не искате ли да позирате????? :wors:

аз не искам !!!

• 2 седмици по-късно...
аз не искам !!!

Що така бе батка , да не е от съображения за деформация на ... :speak:

Като чуете жени и като мухи на мед сте ей . Я дръжте положението , много бързо се давате . После що ни мислят за такива и такива .

Лошо няма да се позира и затова си трябва много добра обстановка и нагласа . Мисля че малко хора биха издържали на такова изпитание

Аз не знам дали ще мога да издържа без да мърдам, но ако ми хареса вижадането на художника/художничката как точно да ме рисуват с най-голямо удоволсвие. Е бих се зарадвал ако успеят преди това малко да ми погалят слуха, за да ме примамят за каузата, но на хора които сега се учат да рисуват бих се замислил дали ще позирам, освен ако не са ми доста близки, все пак искам пълноценно да се порадвам на творбата. :computer2:

не, ама че досадно занимание да висиш два часа... тази художничка бас държа че повечето си я представят нещо тип Джесика Алба, ми ако е Анастасия Мозер

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.