Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за StarCraft 2

Featured Replies

Я виж системните изисквания, да не се караме излишно-

http://www.freakygaming.com/pc/strategy/st...em_requirements, това е най-близко до истината. Публикувано изображение

Прав си че ще е тежка.Но е редно-пазарът на копмютри е динамичен, следователно и всички приложения да се развиват динамично.

А що се отнася до другото, което си казал- то си опира до играча индивидуално Публикувано изображение

Да ти кажа системните изисквания са нормални дори за този момент,какво остава за след една година.Все пак не вярвам много на горния линк и си мисля,че системните изисквания ще се повишат и играта наистина ще стане тежка.
  • Отговори 385
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Линка показва само МИНИМАЛНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ, за да тръгне.А за да върви гладко, ех... да му мислим когато му дойде времето :) Става ли?

Става.

Ето изискванията: Minimum System Requirements for Starcraft 2 Processor: 1.4 Ghz Processor Memory: 512 MB RAM Graphics card: 128 MB RAM video card capable of Hardware TnL. DX10 is not required, but will be supported by SC2 and Blizzard are considering adding DX10 specific effects. Pixel Shader 2.0 (Officially Confirmed) Harddisk: Soundcard: A DirectX-compatible 16-bit sound card. OS: Windows Wista, Windows XP or Mac OS. (Officially Confirmed) Connection: Access to Blizzard Entertainment's online gaming service, Battle.net, requires a low-latency, active Internet connection rated at 28.8 Kbps or faster. Multiplayer games played over a LAN require an active connection to a TCP/IP network.

• 1 месец по-късно...

Само искам да напомня на широката публика, че вероятно старкрафт 2 ще е тотална катастрофа до излизането на евентуалния експанжън... За пример ще ползвам която поискате от игрите на същите тея момци и моми от Близард... Старкрафт 1 не е кой знае какво, но брод уара вече е голямата игра... Диабло 2 например беше голям ужас, но с излизането на Лорд оф Дестръкшън играта стана суперяка... Няма да говоря за смачкания УоУ, който сега играят милиони хора след излизането на Бърнинг Крусейд... Аз лично ще си бъцам единицата редом с двойката до излизането на евентуалния експанжън, когато вероятно ще зарежа всички други игри... Това са те, близард... Знаят си работата момчетата, тъй че сега е адски ранен период за каквито и да е анализи на това какво ще бъде старкрафт 2...

Само искам да напомня на широката публика, че вероятно старкрафт 2 ще е тотална катастрофа до излизането на евентуалния експанжън... За пример ще ползвам която поискате от игрите на същите тея момци и моми от Близард... Старкрафт 1 не е кой знае какво, но брод уара вече е голямата игра... Диабло 2 например беше голям ужас, но с излизането на Лорд оф Дестръкшън играта стана суперяка... Няма да говоря за смачкания УоУ, който сега играят милиони хора след излизането на Бърнинг Крусейд... Аз лично ще си бъцам единицата редом с двойката до излизането на евентуалния експанжън, когато вероятно ще зарежа всички други игри... Това са те, близард... Знаят си работата момчетата, тъй че сега е адски ранен период за каквито и да е анализи на това какво ще бъде старкрафт 2...

Аве човек ти даваш е баси му е компетентното мнение! ти да не играеш на супер братя марио! Сериозно! Как ще се изцепеш че старкрафт 1 не е кой знае какво!? Ти въобще поне замислял ли си се какви са разликите между нея и BW!? А warcraft RoC да не би да не е яка! А Просто е непростимо да кажеш че чак след излизането на бърнинг курсейд WoW е станала популярна! Много си зле сериозно. За диабло няма да коментирам понеже не ми допада играта (лично мое мнение просто не съм я играл). Не отричам че експанжините на игрите не са хубави и че не доразвиват игрите, но просто се изказваш леко казано детински!

ПП: не се обиждай нищо лично!

можв би не се изразих съвсем правилно.... игрите са си хубави, ама НА БЛИЗАРД ЕКСПАНЖЪНИТЕ ПРАВЯТ ИГРИТЕ 10000000000 ПЪТИ ПО-ДОБРИ ОТ НАЧАЛНИТЕ ВЕРСИИ... не се обиждам, но се замисли малко и ще видиш че съм прав... няма да говоря за WoW, играл съм я и преди експанжъна, играя я и сега и спокойно мога да заявя: WOW беше ебати бозата преди бърнинг крусейд... Благодаря...

Аз лично съм голям фен на BlizzarD, справят се хората. А по въпросът че след експеншаните са ставали игрите по-хубави, нормално та това е целта на един експенфан. Мисля, че играта ще си струва, но да не прибързвам с конкретните мнения.

• 3 месеца по-късно...

много добре, даже повече от много добре... ся вече можем спокойно да мислим стратегии как се бие това или онова... Честно казано зерга ме впечатли много... Само да не надуят изискванията, да не стане нещо като World in conflict - мноо добра игра, ма само 12 фрейма... И я отказах... да не надуят изискванията само се моля...

• 1 месец по-късно...

Какви са слуховете, кога ще излиза?? За мене, трябва да е тази година - 10 години след 1998г.! Но дано да е по-скоро!!

много добре, даже повече от много добре... ся вече можем спокойно да мислим стратегии как се бие това или онова... Честно казано зерга ме впечатли много... Само да не надуят изискванията, да не стане нещо като World in conflict - мноо добра игра, ма само 12 фрейма... И я отказах... да не надуят изискванията само се моля...

Аз за изискванията не се притеснявам все на поне медиум ще я играя, ако не и на High.

Какви са слуховете, кога ще излиза??

За мене, трябва да е тази година - 10 години след 1998г.! Но дано да е по-скоро!!

Ако направят така че да излезе точно 10 години след другата Blizzard са хората, просто ще стане супер.

По повод клипчето удивен съм.... Въпреки че играя само теран на SC:BW :)

Искам да добява, че ако Blizzard запонат да правят такива анимации по игрите си ще спечетял доста.... Публикувано изображение

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Аз доколкото знам че играта се очаква да излезе през есента тази година Публикувано изображение

аз знам че ще излиза заедно с Wrath of the lich king което чакам с голямо нетърпение което ще рече по първи слухове тази година края на юни месец ако несе лъжа или юли края. :)

• 1 месец по-късно...

ЛОЛ... Зергите ще рулират... http://starcraft2.com/features/zerg/main.xml Особено този Baneling е доста добро попадение Публикувано изображение

Тук има интересна информация за Char - родната планета на зергите : http://starcraft2.com/features/planets/char.xml

• 6 месеца по-късно...

Тук има и дата - http://www.citydisc.ch/games/detail.cfm?ar...&section=pc.Едва ли ще излезе точно на тази дата но приблизително тогава някъде.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Ако ще я правят bugless като първата, нека да си я тестват... Пък и как се тестват 3 игри по 20ГБ :wors: Дано да не стане праз както стана с някои игри...

• 1 месец по-късно...

Какво стана с тази игра кога ще излиза? :)

Бетата тази година ... готовата игра - само blizzard знаят.

Да и бетата я играят само ония корейски маниаци... На официалния сайт все така от няколко години си пиеш, че играта ще излезе тогава, когато се уверят, че няма нито един бъг... Може и повече от година да я чакаме, whatever. Но все пактова си е Blizard, трай бабо са хубост.

Лошото е, че на някои от нас дните ни за игри изтичат. Нито SC 2, нито D3, нито следващите части на Creed и РоР. Това е ... кой играл играл Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.