Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за StarCraft 2

Featured Replies

Публикувано изображение

След официалното представяне мисля, че е време и тази тема да се пръкне. Най-малкото в следващите дни ще се шуми много около играта и темата ще бъде доста актуална. :blink:

• Отговори 385
  • Прегледи 51k
  • Създадено
  • Последен отговор

В първия момент не можах да повярвам!! Дано излиза по-скоро!!! Малко ме учудва, че промените по расите ще бъдат минимални, но от BLIZZARD си знаят най-добре!! :) Очакванията ми както и на всички предполагам са повече от огромни и съм оптимистично настроен!

Обаче аз като гледах трейлара нещо останах с впечетление , че играта ще иска доста... Аз със мойта щайга едва ли ще мога да я подкарам. А искам да попитам някой знае ли кога се очаква..?

Обаче аз като гледах трейлара нещо останах с впечетление , че играта ще иска доста... Аз със мойта щайга едва ли ще мога да я подкарам. А искам да попитам някой знае ли кога се очаква..?

Не се притеснявай, изискванията както винаги ще са минимални, а на въпроса кога излиза близзард отговарят, че засега няма да дадат инфо... играта е в напреднал стадий на разработка обаче тепърва ще се балансират расите, кампанията и т.н.

Лично според мене ще излезе някъде началото на 2008 :)

ала има един проблем-StarCraft беше една прекрасна стратегия, спомням си вечерите прекарани пред нея-ах, Зергове... :), но това беше доста назад във времето мисля, че преди 3-4 години. И да излезе 2008 година, то тези 3-4 години се губят и не е излязъл друг експанейшън освен Blood War. Така че тези години 3-4 играхме на сухо старката (Дедовото, както я наричаха :)). Но излязоха други стратегии-Rise of Nation, Age 3, Kartagen-тези игри поне за мен засенчиха така играната от мен Старкрафт. Така че преди да въведат СтарКрафт2 може да пуснат таи година нещо експанейшън, поне да загатнат за какво става на въпрос в новата СкарКрафт

Според мен StarCraft беше,е и остава една от игрите оставили дълбок отпечатък върху гейм-индустрията. ;)

Много се радвам,че ще има продължение.На мен ми увисна ченето докато гледах първите клипчета... Публикувано изображение

Ето ви и още едно клипче:

Част 1

Част 2

Редактирано от electric (преглед на промените)

Абе хора, геймплей филмчето дето е на официалния сайт съвпада ли с това в ютубе дето го имаше още преди два дена?

Ако пак сътворят нещо като StarCraft:BW ще ги пизная тези от Blizzard завинаги. Не че сега не са най-добрите но ако направят пак игра която да води класацията за най-добра игра 5-6години и след това пак да е в топ10 просто ще останат в историята на игрите завинаги, а дано играта да е страхорна ;) И аз много се радвам, че точно StarCraft2 започнаха!!

Привет на всички фенове.Играта наистина си е събитие но няма да излиза скоро.Говори се,че ще излиза 10 години след първата игра т.е. догодина Публикувано изображение .Така,че не би трябало да се притесняваме за графиката тъй като имат да я разработват цяла година.Когата излезе ще бъде истинско събитие и предполагам с много подобрения и по-добра графика Публикувано изображение

Ще бъде събитие да. Но се замислих че за World of Warcraft: The Burning Crusade имаше представяне и дали това ще е по-грандиозно и ако да колко. Понеже StarCraft e много обичана от геймарите(това е мое мнение). Та какви са вашите предположения по въпросът?

Трябва ми линк към последното филмче от поредицата GAMEPLAY (края на битката)...

Ако някой е намерил начин да го свали ще се радвам ако сподели URL-то :)

http://media.pc.ign.com/media/850/850126/vids_3.html

За тези ли говориш ?

http://youtube.com/watch?v=9V0cL7ofmwA

http://youtube.com/watch?v=WSle8LP9xck&amp...ted&search=

Играта е луда!! Особено след последния трейлър вече съм убеден в това! Нямам търпение поне новостите при зерга и терана да разкрият!! Лудница!! :)

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Тоя протоски кораб дето се появява посредата на 3-тото клипче просто няма равен .Унищожи цялата теранска база +4-5 батълкрузъра + няколкото дето изпрати в "черната дупка".Продължи да се бие ив 4-тото клипче.Само ядрената бомба го спря.Нямам думи. Публикувано изображение

А какъв е този малък кораб който се появята когато атакуват тия скачащите терани?Като се появи и пусна нещо и около сградите се появи нещо като клетка,като кошер на пчели и тераните избягаха..??? Публикувано изображение

Редактирано от electric (преглед на промените)

Аз препоръчвам да си изтеглите филмчето "Gameplay" от официалния сайт на играта www.starcraft2.com! качеството му е перфектно, говорят на английски и даже има субтитри. electric: кораба за който говориш се нарича "phase prism" и е нов. Играе роля на общовзето на летящ пилон демек осигорява енергийно поле и така в случая кулите заработиха без пилон! също може да прена ся в себеси бойни единици ама май само неорганични! не се сещам в страницата на играта е описан какво може да правим. Скачащите терани се наричат "Reapers". saber123: Mothership-а найистина кърти мивки! кой знае какво ще имат другите раси! Въпрекиче на терана си му стига атомната!

• Автор

Геймплей видеото! с перфектно качество! :rolleyes: Приятно гледане

Сега ровейки се в няколко сайтчета загледах, че играта вече може да се поръчва с дата на излизане 10/1/08 и цена $49.99. :)

Геймплей видеото! с перфектно качество! :) Приятно гледане

Сега ровейки се в няколко сайтчета загледах, че играта вече може да се поръчва с дата на излизане 10/1/08 и цена $49.99. :)

Това десети януари ли означава или октоври месец???

Геймплей видеото! с перфектно качество! :ph34r: Приятно гледане

Сега ровейки се в няколко сайтчета загледах, че играта вече може да се поръчва с дата на излизане 10/1/08 и цена $49.99. :speak:

Поне не е следващото лято,както бяха слуховете,но неможем да сме сигурни в края на краищата.Аз лично съм съгласен да поизчакам стига да поизпипат още играта.Например ще се радвам ако "движещите се портрети" на всяка единица е различна (както в първата игра),а не като това което видяхме в тряйлъра.Ще е добре и гласовете и репликите на единиците да са различни :offtopic_s:.Има да се поизпипат и неща по графиката,но ме утешава факта,че дивелапърите са далеч от края и ще се погрижат за всичко (да се надяваме).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.