Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GMail дискусия

Featured Replies

Аз също съм на мнение, че адресите трябва да се изпращат чрез ЛС, най-малкото защото по този начин email ботовете няма да могат да си обогатят колекциите с още някой и друг адрес за спамване. Но на който не му пука, моля ...

:)

@Tragedy: Мисля, че най-удачен ще e вариант 1, защото при него има най-малка вероятност за дублиране, наистина. Но пък трябва да измислим и начин, когато поканите свършат, да обявяваме това някъде (може и тук, в тази тема), за да не ни наводнят с бележки за нови покани, на които ще трябва да отговаряме по един и същи начин: свършиха се поканите

biggrin.gif

Редактирано от Daemon (преглед на промените)

• Отговори 114
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз също съм на мнение, че адресите трябва да се изпращат чрез ЛС, най-малкото защото по този начин email ботовете няма да могат да си обогатят колекциите с още някой и друг адрес за спамване. Но на който не му пука, моля ...

:speak:

@Tragedy: Мисля, че най-удачен ще e вариант 1, защото при него има най-малка вероятност за дублиране, наистина. Но пък трябва да измислим и начин, когато поканите свършат, да обявяваме това някъде (може и тук, в тази тема), за да не ни наводнят с бележки за нови покани, на които ще трябва да отговаряме по един и същи начин: свършиха се поканите

biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Апсолютно те подкрепям вариант 1 е най-удачен по този начин няма и да се наводни темата с постове

При мен липсва такъв надпис и брояч.

<{POST_SNAPBACK}>

Възможно е тогава да нямаш в момента възможност да каниш някой. Ако трябва спешно да изпратиш на някой, дай мейл и ще му пратя покана.

Мисля, че се искаше пощата ти да е на повече от две седмици, за да можеш да изпращаш покани..

Мисля, че се искаше пощата ти да е на повече от две седмици, за да можеш да изпращаш покани..

<{POST_SNAPBACK}>

Аз бях на няколко дена когато пратих първата си покана. Може и да съм в грешка де, ама все пак...

Аз бях на няколко дена когато пратих първата си покана. Може и да съм в грешка де, ама все пак...

<{POST_SNAPBACK}>

Не знам, аз получих първите си 6 покани след близо 2 месеца ползване, но това все пак беше август месец... малко след пускане на ГМейл....

Но пък трябва да измислим и начин, когато поканите свършат, да обявяваме това някъде (може и тук, в тази тема), за да не ни наводнят с бележки за нови покани, на които ще трябва да отговаряме по един и същи начин: свършиха се поканите

biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Може да съобщаваме това и да изтрием името на съответния потребител от списъка по-горе, даже си мисля да направя отделна тема само с един пост с имената на хората, които могат да дават регистрации.

Ако сте съгласни - дейсвам...

благодаря на всички, които се отзоваха на молбата ми за покана. получих вече няколко, затова вече си изтрих съобщението от форума. излишните покани съм ги изпратил на приятели.

Вижте и това приложение за GMAIL.

... даже си мисля да направя отделна тема само с един пост с имената на хората, които могат да дават регистрации.

Ако сте съгласни - дейсвам...

Най добре направи нова тема. Цитирай имената на тези , които са готови да дадат покана, а ако някой иска да се включи в този списък нека да ти изпрати ЛС и ти ще го добавиш.

А който иска покана, нека да изпрати ЛС до някой от списъка, като провери първо дали този човек е във форума. Тогава може да очаква , че ще получи поканата бързо. В противен случай може да се наложи да поизчака. А ако на някой случайно започнат да му свършват поканите, то да го обяви във форума.

:bye:

От този линк дето беше даден тук http://isnoop.net/gmail/ пратих си покана на мен и на няколко приятелчета и си пристигат! Благодаря! :clap

Мерси и ако може да ми кажете как се пращат покани ще сам ви още по благодарен :speak:

Мерси и ако може да ми кажете как се пращат покани ще сам ви още по благодарен :speak:

<{POST_SNAPBACK}>

Ми в ляво имаш едно текстово поле, отгоре пише Invite a friend... трябва само да му попълниш e-maila

Вижте и това приложение за GMAIL.

<{POST_SNAPBACK}>

Това е доста практично, един приятел си mount-на Gmail като Линукс партиция :speak:

От вчера забелязах че Google са вдигнали на 2GB свободното пространство :down: Това сигурно е отговор на това че Yahoo обяви, че ще започне да предлага безплатна поща с свободно дисково пространство от 1000MB cool.gif

Аз имам ама и аз не знам за какво ми е толкова голяма?По колко МВ може да качваш?

Ми в ляво имаш едно текстово поле, отгоре пише Invite a friend... трябва само да му попълниш e-maila

<{POST_SNAPBACK}>

Tва що ли не можах да го намеря?Да не би да сам влязал в друг прозорец :eek ohmy.gif

Tва що ли не можах да го намеря?Да не би да сам влязал в друг прозорец

След 2 -3 дена ще ти се появи. Спокойно :down:

След 2 -3 дена ще ти се появи. Спокойно :)

<{POST_SNAPBACK}>

Oх дано ама те някаде толкова минаха

Oх дано ама те някаде толкова минаха

<{POST_SNAPBACK}>

Споко аз моите ги получих след 10 дни и бяха само 4 после 10 и тн

Най добре направи нова тема. Цитирай имената на тези , които са готови да дадат покана, а ако някой иска да се включи в този списък  нека да ти изпрати ЛС и ти ще го добавиш.

А който иска покана, нека да изпрати ЛС до някой от списъка, като провери първо дали този човек е във форума. Тогава може да очаква , че ще получи поканата бързо. В противен случай може да се наложи да поизчака. А ако на някой случайно започнат да му свършват поканите, то да го обяви във форума.

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Готово cool.gif

Gmail регистрация

Tва що ли не можах да го намеря?Да не би да сам влязал в друг прозорец :eek ohmy.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Ето тук ще ти се появи текстовото поле с което ще можеш да пращаш покани cool.gif

Invite a friend

Забелязах че със всеки изминал ден капацитета на пощата се увеличава след година сгурно ще стане 4МБ ако не я качат още.А това нещо на моята поща го няма.Дано се появи. ;)

Забелязах че със всеки изминал ден капацитета на пощата се увеличава след година сгурно ще стане 4МБ ако не я качат още.А това нещо на моята поща го няма.Дано се появи. ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ако ти трябва покана даи меил и аз ще изпратя покана.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.