Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GMail дискусия

Featured Replies

Наистина, ако на някой му трябват покани да казва - имам много.Пращайте ми и-мейлите на ЛС, да не се оплакват после някои що им е спамната пощата.

• Отговори 114
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз си го бутнах без проблеми във fstab. Магия си е да компилираш всички пакети, защото са псиани на Питон и пича дет ги е писал казва, че това е първото по-сложно от калкулатор нещо, което прави на Паскал... Според мен обаче ако си с по-малко от 100к международен е безсмислено, защото ми идваше да си оскубя косите, докато кача 15 МБ... с 15 к не е гот. В крайна сметка го махнах от фстаб, щот е безсмислено, но си е гъдел.

А да попитам, само аз ли като се опитам да си дръпна пощата и след 10ина МБ прекъсва връзката???? Поне с KMail става така. Сега ще погледна Аутлуука (боклука или Outlook) на бозата.... И освен това като тръгна да тегля инбокс-а и то тегли абсолютно всичко, включително и архива.. А не е гот да дръпне 190 писма.... Иначе действително септември-октомври се получаваха покани супер рядко, а сега 2 часа след като регнах поща на мйка ми и тя имаше 50 покани... А ме кефи това как се увеличава мястото с по няколко КБ в секунда..... След 2-3 месеца сигурно ще стигнат 3-4 ГБ

• 5 седмици по-късно...
От скоро имам GMAIL и съм доволен от нея. Във всеки момент мога да влезна в нея само с натискане на иконката и е с 1 GB място. Безупречно работи с Outlook Express. Има програма за автоматична настройка на акаунта.

Поканата получих от познат на SKYPE (чужденец), но как мога аз да изпратя покана на мои познати?

<{POST_SNAPBACK}>

как да настроя Outlook2002 за работа с gmail?

как да настроя Outlook2002  за работа с gmail?

<{POST_SNAPBACK}>

Влез си в пощата. Горе в дясно има "Help". В секцията има цял раздел "POP". Кликваш на "more..." и четеш:

https://gmail.google.com/support/bin/answer...13276&topic=194

благодаря да препратката!!!

...но аз това съм го погладнала, при мен проблема е че outlook2002 дава грешка при изпращането на писмата. Някакви отговори...

Благодаря предварително!

благодаря да препратката!!!

...но аз това съм го погладнала, при мен проблема е че outlook2002 дава грешка при изпращането на писмата. Някакви отговори...

Благодаря предварително!

<{POST_SNAPBACK}>

А инсталирахте ли GmailConfig.exe ? Той инсталира автоматично всички настройки, като в пощ. кутия от Settings разрешите ползването на POP3. Ако не се получи инсталирайте си GmailInstaller.exe , с него се влизата директно в Inbox-а на пощата. Работя и с двете програми, като на компютъра се ползват едновременно 4 пощ. кутии (с OutlookExspress-6).

P.S. Ако не ме лъже паметта, имах някакъв проблем с Outlook на офис пакета и съм го деинсталирал.

За момичето с проблема при пращане - да си разгледа по-подробно SMTP настройките - Gmail не ползва стандартния порт и трябва да се смени в Mail програмата. Описано е всичко в документацията с картинки - просто погледни по-внимателно. И отметки виж къде трябва да се слагат и къде не.

Впечатления - ами това е най-добрата поща която някога съм виждал. Както съм писал и в друга тема Web интерфейсът й е толкова удобен, че се отказах от Mail програмите :). Няма да сбъркате. Спам защитата е трепач тъй че не ми пука ;) - на който му трябва поща там, нека пише на [email protected]. Аз също съм от ранните потребители когато хората с Gmail се брояха на пръсти и съм бил свидетел на големи бъгове и тн, но в момента е доста прилично закрепена ;). Признават че имат проблем с кирилицата, но той е само през Web интерфейса. През програма не съм засичал подобно нещо.

А инсталирахте ли GmailConfig.exe ? Той инсталира автоматично всички настройки, като в пощ. кутия от Settings разрешите ползването на POP3. Ако не се получи инсталирайте си GmailInstaller.exe , с него се влизата директно в Inbox-а на пощата. Работя и с двете програми, като на компютъра се ползват едновременно 4 пощ. кутии (с OutlookExspress-6).

P.S. Ако не ме лъже паметта, имах някакъв проблем с Outlook на офис пакета и съм го деинсталирал.

<{POST_SNAPBACK}>

Да бях инсталирала GmailConfig.exe.

При теб как е? Можеш ли да добавиш E-mail accounts за Outlook като ползваш POP3 на GMAIL?

Интересувам се точно от това ...добавяне на e-mail account за outllok, а избрах Gmail защото предлага безплатно pop3.

...taka че относно GmailInstaller.exe не ми върши рабата...

Благодаря предварително...

@ angelina peneva На Outlook имам инсталирани 4 пощ. кутии на Gmail + тази от фирмата доставчик, т.е. при мен настройките са ОК. Трябва да се разреши и от seting в пощ. кутия ползването на POP3. А самите настройки са дадени в картинките.

@ angelina peneva На Outlook имам инсталирани 4 пощ. кутии на Gmail + тази от фирмата доставчик, т.е. при мен настройките са ОК. Трябва да се разреши и от seting в пощ. кутия ползването на POP3. А самите настройки са дадени в картинките.

<{POST_SNAPBACK}>

може ли да получа email -ти?

• 1 месец по-късно...

Как мога да пратя покана на някой ? Имам 2 пощи в гугъл от повече от 2 месеца, но незнам как да пращам покани sad.gif Кажете ако знаете и ще Ви пратя ако искате.

10x

В ляво, под менюто, има едно текстово поле, над което пише Invite, под него колко покан имаш и бутон (виж screenshot-a). Ако не ги виждаш значи все още нямаш право да изпращаш покани (а това не се определя от това от колко време имаш пощата)

Screenshot

10x , но нямам такова поле sad.gif А от какво се определя дали ще мога да пращам покани или не ?

От това доколко ползваш пощата :yanim: Ако просто си регнат там но не пращаш и не получаваш писма, не очаквай правото да пращаш покани

Ми използвам я редвно(или поне последните 5-6 дни sad.gif ), не задруго, но не ми е бърз външния нет и затова. Инаш ли си напредстава, след колко време (на активно ползване) ще мога да пращам покани ?

Това само Google могат да кажат - до колкото знам никъде не е документирано, така че всичко което казвам го казвам от личния си опит. Ако искаш да пратиш покани на приятели можеш да помолиш някой друг да го направи, тук във форума даже имаше такава тема

Вече мога да пращам покани, така че ако някой иска да си казва mail-а да му прата :yanim:

Вече мога да пращам покани, така че ако някой иска да си казва mail-а да му прата :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Погледна ли в тази тема: Изпращане на GMail покани

• 2 месеца по-късно...

Как мога да качвам информация в gmail в abv е лесно в чемеджето и готово но с gmail нещо не мога да се справя biggrin.gif

cool.gif Като Говорим За Големите Нека Да Спомена Един Конкурент на GMail.

New user? - Sign up for a free 3G mail account. Просто Отидете на Сайта

http://www.walla.com/ и Си Направете Безплатна Регистрация. :)

За Българските не Ми се Говори Изобщо. :wors:

http://www.walla.com/ и Си Направете Безплатна Регистрация.  :)

За Българските не Ми се Говори Изобщо. :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Аз имам поща във www.walla.com която ползвам за боклучарник.Много често не работи.Откакто Gmail пуснаха и българския интерфейс са с една крачка напред. :bye:

Как мога да качвам информация в gmail в abv е лесно в чемеджето и готово но с gmail нещо не мога да се справя biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

За информация е много удобно да ползвате GMAIL Drive.Появява се като отделен диск в Експлорера а фаиловете които поставяте там са като прикачени.На мен ми се вижда удобно това,но трябва да имате добра външна скорост,иначе 2Gb са си сума нещо като информация. :wors:

повече инфо тук

http://www.walla.com/ и Си Направете Безплатна Регистрация.  :)

За Българските не Ми се Говори Изобщо. :)

<{POST_SNAPBACK}>

ohmy.gif В никакъв случай не се лъжете с Walla!

1. Защото е еврейска поща, а всички знаем , че те са No1 по шпионажите...

2. Защото е пълен боклук и няма никакви опции за сигурност, антивирусна и тем подобни... :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.