Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръки за LAN карта

Featured Replies

Проблема е че снощи картата се спомина през модема на БТК а тоз боклук оцеля :) Така и така ще купувам нова ланка поне да е като хората.Препоръчайте ми някоя която на ниво драивери да може да и се сменя МАК адреса.В магазина едва ли ще ми дадът свясна информация така че ако можете помагайте :wors:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Смяната на МАС става от win-a, така че няма проблем.

My Computer - properties - devive manager - network adapter - properties - advanced - network adress - value xxxxxxxxxxxx (не слагай тирета на МАС-а!!!) Ако си на Vista не си прави труда...

• Автор

Това е така но ако картата позволява.Ако не тази опция не е активна sad.gif

Това е така но ако картата позволява.Ако не тази опция не е активна sad.gif

Всички съвременни карти позволяват,даже и вградената на дъното ми..Често ми се налага да правя тоя номер защото доставчика ми филтрира по MAC.

• Автор

Моята беше CNET и това не можех да го правя.На другия компютър и Интелска и свободно си сменям Мака с какъвто искам.Благодаря за съдействието.Ще търся някой по нова и по скъпа карта например 3СОМ както бе писано по горе :speak:

Една нормална Репотек от 10 лева също подържа функцията.

в краен случай има една програмка .. мисля че се казваше SMAC която ти сменяше мака независимо дали драйвърите на картата поддържат тая опция или не :wors:

BTW един съвет от мен :) не ползвайте вградените в дъното за да си нямате проблеми с грамотевици и изгорели дъна след това ... както е казал народа - покритото мляко, котките не го ядат :)

в краен случай има една програмка .. мисля че се казваше SMAC която ти сменяше мака независимо дали драйвърите на картата поддържат тая опция или не :wors:

BTW един съвет от мен :) не ползвайте вградените в дъното за да си нямате проблеми с грамотевици и изгорели дъна след това ... както е казал народа - покритото мляко, котките не го ядат :)

Мрежата ми е подземна и вътре в сградата.

Някъкъв евтин боклук с Realtek 8139. Като изгори да я хвърлиш. Учудващо за мен изгарят доста по малко от 3COM 905 или подобни. Важното е да не ползващ вградената за да не ти замине дъното. Разни защити са със съмнителна полза и струват много повече. И почти нищо не пазят. А и да опазят нещо, то е по евтино от тях. :)

• Автор

Взех една Repotec RP-1624WK .Сменя си МАКа без проблеми :( 10Х за помоща.Сега започвам да си тровя мозъка как да сложа Рутер след ADSL модема и да си пусна НЕТ и на другото РС.Лошото е че нищо не разбирам от мрежи и конфигуриране.Ще търся някакви подобни теми из форумите.Рутера е Edimax BR-6104K.Имам една инструкция на Български за LINKSIS но не зная дали е същото.Ако някъде се обсъжда подобна тема дайте линк ;) Започвам да търся и аз :(

MAC адреса трябва да ти е най малкия проблем, имах навремето карта която не поддържаше смяна на мака, но като се разрових из нета намерих инструкции - съвсем спокойно си се сменя мака чрез регистрите, малк е по бавно от готовата опция но не вярвам да сменяш мак всеки ден

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.