Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за контрол на драйверите стартиращи в Windows XP

Featured Replies

искам прогряма с която да мога да видя всички драйвери, които се стартират със ситемата и тези, които не ми трябват да ги изключа да се стартират. Преди съм го правил, но съм забравил с коя програма ставаха тези неща. Ако някой знае някаква да дава линка. Мерси предварително.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Да не би да бъркаш нещо? Да не би да искаш да контролираш самостартиращи програми и процеси? Защото драйверите са свързани с хардуера на РС-то ти и управляват дънната платка, видео картата , звуковата карта и т.н. Те са нужни, за да работи нормално РС-то.

Та ако е за програми, препоръчвам ти това: " Startup Delayer ". Ще го намериш тук: http://www.r2.com.au/

Освен да избираш кое да се стартира с WIN можеш да ги подреждаш и да им даваш време на засъснение за стартиране, така че да не се застъпват при стартирането им.

искам прогряма с която да мога да видя всички драйвери, които се стартират със ситемата и тези, които не ми трябват да ги изключа да се стартират. Преди съм го правил, но съм забравил с коя програма ставаха тези неща. Ако някой знае някаква да дава линка. Мерси предварително.

Пробвай с AutoRuns

autoruns2mk.gif

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...amp;hl=autoruns

Би трябвало повечето програми за управлението на услугите и стартиращите процеси като (Startup Control Panel) да ти свършат работа с условието че знаеш името на процеса стартиран от даден драйвер...

За по-детаилна информация може да провериш дали има "неподписан цифрово" драйвер който може да прави проблеми:

Start => Run => verifier

Или може да пробваш с някой дебъгер от рона на WindBG => там се описват в удобен лог файл симптомите от повреден драйвер за дадено устройство!

Виж и тази тема - програмка за управление и обновяване на драйверите:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...l=Driver+Genius

Успех :nono:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор
Да не би да бъркаш нещо? Да не би да искаш да контролираш самостартиращи програми и процеси? Защото драйверите са свързани с хардуера на РС-то ти и управляват дънната платка, видео картата , звуковата карта и т.н. Те са нужни, за да работи нормално РС-то.

Та ако е за програми, препоръчвам ти това: " Startup Delayer ". Ще го намериш тук: http://www.r2.com.au/

Освен да избираш кое да се стартира с WIN можеш да ги подреждаш и да им даваш време на засъснение за стартиране, така че да не се застъпват при стартирането им.

Приятелю много добре знам какво са драйвъри и за какво служат. Също така имам смелостта да спра тези, които не ми трябват. B-boy мерси. Усетих се че мога да правя точно това с тази програма 1 ден след като бях пуснал темата. Мерси все пак.

Получих и ти отговорих на ЛС. Но тъй като папката ти е пълна и не го прие, ще си позволя да пиша тук.

Съжалявам ,ако съм те засегнал чрез отговора си!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.