Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Застреляха мъж заради лошо пеене в караоке бар

Featured Replies

Мъж беше прострелян от охраната на караоке бар във Филипините заради лошото си пеене, съобщи тамошната полиция.

29-годишният Роми Балигула бил по средата на изпълнението си, когато охранителят на заведението Робилито Ортега започнал да недоволства от фалшивото му изпълнение.

Балигула не обърнал внимание на негативните коментари и продължил да пее, след което Ортега извадил револвера си и го прострелял в гърдите.

Простреляният умрял на място. Охранителят бил задържан веднага от полицията.

news.bg

Олеле .... смятай ако тука убивахме секи който не може да пее .... то трябва да останем с доста оскъдно количество певци (говоря за професионалните)!!!

Пайнера ще трябва да затвори врати..;)

Не само... laugh.gif

А пък баба Лили ще трябва да живее с орлите, за да я слушат и правнуците ми :P

Тя надживя прадядо, дядо и баща ми. Вероятно ще надживее и мен, и децата, и внуците ми. Да е жива и здрава и през ХХХ век!

Хм, а кои същества живеят толкова дълго?!

-----------------------

По темата:

Присъдата на невъздържания охранител вероятно ще спомогне двамата скоро отново да се срещнат или в небесата, или в ада. Тогава насладата на гарда няма да има край... :P

За това и аз не пея! По съображения за лична сигурност, избягвам не само в караоке клубовете, а по принцип. Не ми се ще да умирам с куршум на сцената. Което неминуемо ще стане ако съм отпред с микрофона :yanim:

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

За това и аз не пея! По съображения за лична сигурност, избягвам не само в караоке клубовете, а по принцип. Не ми се ще да умирам с куршум на сцената. Което неминуемо ще стане ако съм отпред с микрофона :)

Аз също, дори и в банята! А приятелите ми си нямат идея колко трябва да са благодарни, че като пийна не ме избива на песни ;) За микрофон не смея и да си помисля...

Аз си пея- ужасно фалшиво при това, но е от сърце честно. Кво да правя като имам желания, но нямам глас biggrin.gif Явно имам талант ама той просто се е скрил мноооооогооооооо надълбоко в мен :)

Аз си пея- ужасно фалшиво при това, но е от сърце честно. Кво да правя като имам желания, но нямам глас biggrin.gif Явно имам талант ама той просто се е скрил мноооооогооооооо надълбоко в мен :)

Мани беги...

Още ми звучат онези "очи очиии..." biggrin.gif

Незнам колко тъп трябва да е човек,че да си провали живота по тоя начин,ама по-важното е че в оня бар са го помислили за ебати коравия пич нали ? ;) -нищо че много скоро никой няма да го помни вече.

Поне е умрял в името на изкуството... :wors:

Шегата на страна, това е адски тъпо и гадно - да умреш поради една толкова безмислена причина и то само на 29 години.

• Автор

Аз тъкмо мислех да ходя на караоке. Ама няма ,че да не ме гръмнат :rolleyes:

Мда, поговорката: "Който пее, зло не мисли", абсолютно не се отнася за тези, които (го) слушат! :whist:

• Автор
По-тъпа новина не бях и чувал през живота си... :> Нямам коментар...

Еми, какво ли не се случва по света, ама да ти се случи такова нещо, щото не можеш да пееш добре, просто е нелепо

По-тъпа новина не бях и чувал през живота си... :> Нямам коментар...

Новината не е тъпа, а ужасяваща. Говори за това колко вече е сбъркан този свят щом човек може да извърши убийство за толкова незначително нещо!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.