Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Споделете хобитата си

Featured Replies

[Калдата. Много се запалих по тоя форум. Прекарвам голяма част от времето си в него, а и хората тук са страхотни :whist:

И аз така :doh:

Ролеви игри. Сигурно повечето от вас не знаят какво е ролева играм а и сега не ми се обяснява. Ще продължи доста дълго. Ще разкажа само с няколко думи. Правиш си герой (да речем елф-стрелец) и започваш да го развиваш. Има един разказвач който обяснява всичко което се случва, а ти разказваш действията на героя си. Не си мислете, че това е детска игричка. В Америка го играят 24-25 годишни мъже.

И аз преди се бях зарибила по тях, но вече ми умря ентусиазма. Иначе много сед занимавах - чак до сутринта отнасях:)

Ех, айде стига бе, само аз ли съм запален по РИБОЛОВА biggrin.gif

Моето хоби е риболова, но във момента много е вдигнато нивото на река Марица, със нетърпение чакам малко да падне водата, че скоро започва есенния риболов, миналата есен се зарадвах със един шаран седем кила - това за съжаление беше най-големия! :)

На времето, когато имах много свободно време, четях и спортувах. Сега единственото което правя с удоволствие често пъти е да пия и да се разхождам. Явно това ми е хобито. Особенно първото.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

На времето, когато имах много свободно време, четях и спортувах. Сега единственото което правя с удоволствие често пъти е да пия и да се разхождам. Явно това ми е хобито. Особенно първото.

А секса къде го за*баbiggrin.gif

Верно бе муци, добре че ми напомни :) То щото последно време все на кьораво попадам biggrin.gif

Хмммм..... трябва да поправя тази грешка. Още от утре!

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Спорт - Еърсофт www.airsoftbulgaria.com

Книги - Фентъзи

Баба лада - (оправям си една жигулка и се кефя как става)

1. Музика - каквото и да правя обужавам да има музика дори и да съм тъжна.

2. Когато не съм на училище и нямам задачи съм постоянно на компютъра - той е моята първа любов. Може да играйкам някоя игричка или да си играйкам в някоя програмка /SolidWorks, Adobe Photoshop.../ или да сърфирам в интернет или да съм тук със вас.

3. Филми - това е моята страст

4. Плуване - това е моето вдъхновение, но за жалост мога да го практикувам само лятото.

5. Разходка с приятели - това със сигорнаст не е на последно място в моето ежедневие :)

Едно време слушах техно, гледах телевизия и слушах радио... Бях маниак на тема компютърни игри...

Днес не е бъш тъй :P Долният списък не е пълен и не е подреден по важност или по значимост:

>Както каза Aragorn-чо :nono:Ролевите Игри са едно чудесно хоби - правил съм системи, играл съм, бил съм водещ... Напоследък нямам много време, но се надявам, че скоро ще поправя тази грешка :P

> Туризъм - или иначе казано умирам да се правя на планинска коза по някое било или хребет. Напоследък и за това няма време sad.gif

> Миниатюри на влакчета - още от дребосък се занимавам с това макар и скъпо хоби.

> Писането на разни безумни софтуерни проектчета - от как се помня правя това и го правя с удоволствие, май излиза, че и това се е превърнало в хоби

> Напоследък съм отказал телевизията и радиото (май ми станаха в повече новините от рода Майка уби двете си деца...) - то и филмите ги намалих, та основното ми забавление е четенето на фантастика и фентъзи /напоследък наблягам на второто/

> Музика - Макар, че не бих причислил слушането на музика като хоби, а по скоро като ежедневие, ще спомена, че в момента се правя на метъл :P

И аз като колегите от първата страница играя баскет.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.