Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

НДСВ с ново име

Featured Replies

НДСВ е вече с ново име, ново ръководство и нова програма, а лидерът на партията Симеон Сакскобургготски е преизбран.

НДСВ запазва абривиатурата си, но ще се казва Национално движение в стабилност и възход. Това прие III-ия конгрес на партията. Конгресът на НДСВ обаче завърши със скандал заради съмнения, че е манупулиран вота при избора на новия Политически съвет. Повод за това стана отпадането от партийното ръководство на Пламен Панайотов, за който се коментираше, че е сред най-вероятните членове на ръководството заради видната подкрепа на залата при гласуването за него. Даниел Даниел Вълчев излезе разгневен от залата, което предизвика гневът на лидер на НДСВ, който заключи, че това няма да остане без последствия. От старият Политически съвет, извън списъка на 12-те предложени от Сакскобургтотски са преизбрани Соломон Паси (бурно аплодиран от залата), Милен Велчев, Антония Първанова, Николай Свинаров и Владимир Каролев. Сред 12-те избрани по предложение от партийния лидер, е само Огнян Герджиков. По-рано в конгресната зала бе предизвикана и друга бурна дискусия след изказвания на Атанас Щерев и зам.-председателят на партията Соломон Паси. Те поискаха излизането на НДСВ от тройната коалиция. "До есента НДСВ трябва да напусне, в противен случай ще се стигне до загуба на електората на НДСВ, прогнозира Щерев. Той добави, че участието на партията в коалицията е било важно за членството на България в ЕС, но вече ситуацията е различна. “Тройната коалиция не е част от бъдещето на НДСВ, заяви и Соломон Паси. Той запита делегатите колко от тях искат да останат в Тройната коалиция и ако искат - да вдигнат своите членски карти. Това обаче не направи никой. На въпрос кой иска партията да излезе от тройната коалиция, всички делегати вдигнаха картите си. “Ако СДС-тата бяха наред, и те щяха да говорят тук пред вас. Приемете, че аз говоря от тяхно име в момента, защото съм създавал СДС, и ако сега царят ме уволни, аз ще отида да обединявам СДС-тата“, каза още Паси. Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски в привествието си обаче обяви война на интригантите в партията, а в заключителната си реч заяви: Въпросът за напускане на тройната коалиция не е на дневен ред и ако се повдигаше този въпрос днес това беше с известно намерение за опортюнизъм, да не кажа инфантилизъм, това заяви лидерът на НДСВ.

Източник: dir.bg

Тия пък убавци ако сега излязат от коалицията в другия парламент ще влязат една трета от сегашните им депутати.

Голяма работа са направили като са сменили името си. :) И те с какви въпроси се занимават....

dragozow, съгласна съм, че ако сега излязат от коалицията ще загубят едни добри за момента, за тях позиции.

Късно са се сетили,въобще не трябваше да участват в тая коалиция с комунисти което им изигра лоша шега.Сега и да излязат вече е късно и никой няма да го оцени.

Иначе са много сериозна партия и донякъде им симпатизирам, но вчерашният конгрес е бил направо смешен:

Първо - сменили са всичко, без "човека - партия" - това е като да не смениш нищо. Сменили и името, т.е. - то е същото, но да се чете по друг начин.

Преизбрали за ръководство пак най-силните си личности - браво, само това е полезният ход.

Трето - някои поискали излзиане от коалицията, не за друго, а щото изборите наближават - да не изпуснат някое и друго гласче, да захапят поне малко от негативния вот. Всички дружно се съгласили, само най-важният човек скръцнал със зъби (тихо, "с известно намерение за опортюнизъм, да не кажа инфантилизъм") и всички млъкнали и се съгласили, че така е по-добре ;)

Редактирано от shanna (преглед на промените)

след като всички в НДСВ са вдигнали ръце че искат да се излезе от тройната коалиция, а само Симеон е били за оставане и се остава не виждам какво по-подходящо има от Еднолично Движение на Симеон Втори, за какво го маха? като се вижда че явно той единствен взима решенията, без да се съобразява с когото и да било.

За съжаление отдавна трябваше да стане това нещо : да се изхвърли СИНЯТА БАЛАСТРА която само дърпаше на където и угодно. Защо тоно когато СДС-тата се споминаха , изведнъж изкочиха СИНИТЕ НДСВ-та да плямпат кое било лошо , защо не бяха против преди? (2г вече), или за пореден път се "Люспиме" по поръчка.......и изведнъж редовия Българин си вика : ".........брех то Бойко и ченгетата до него, много свестни момчета, дано да се кандидатира за президент...."

Абе политика, аз лично ще гласувам само , ако ми дадат кифтета или поне кило ориз......щото излиза че онзи етнос е МНОГО ЦЕНЕН и му плащаме да гласува.....

Вярвам на политик само ако съм му опрял пистолет в челото, държа децата му за заложници, имам ключ от банковият му сейф и съм решил да не очаквам нищо от него.

след като всички в НДСВ са вдигнали ръце че искат да се излезе от тройната коалиция, а само Симеон е били за оставане и се остава не виждам какво по-подходящо има от Еднолично Движение на Симеон Втори, за какво го маха? като се вижда че явно той единствен взима решенията, без да се съобразява с когото и да било.

Привет,

Ех, недумай така де:eek: нима не четеш мненията на dragozow , че само Волен е ЕТ във своята партия, другите партийки са като Брюкселски бонбон, според него де... а той е много навътре да знаеш ....:eek:

Поздрави!!!!!

Привет,

Ех, недумай така де:brick wall: нима не четеш мненията на dragozow , че само Волен е ЕТ във своята партия, другите партийки са като Брюкселски бонбон, според него де... а той е много навътре да знаеш ....:questions:

Поздрави!!!!!

Партийките, които не са ЕТ нямат и един избранник в последните избори. Хората избраха Волен, Доган, Борисов, Симеон и Ленин! Коментарът е излишен...

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Това е последното им ходене в парламента на другите избори всички са в Англия на гурбет.

Късно са се сетили,въобще не трябваше да участват в тая коалиция с комунисти което им изигра лоша шега.Сега и да излязат вече е късно и никой няма да го оцени.

Ако НДВС изпързаля ДПС на месните избори с принципа на отседналост и го прокара в избирателния закон отново ще са в играта. Единствен Симеон е достатъчно хитър да надиграе Доган. Доган го знае и сега си трае. Симеон ина добър гръб с династиите в Европа така че един Доган може да се жертва без да се вдигне много пушилка. Лисицата не е за подценяване. БСП искаха власт и я получиха сега преядоха и се почна, къде оставки къде скандали.

Хехе, игра на думи.

Неговото Движение - Страхливци и Васали = НДСВ.

Хитър е Сир Симеон, както винаги. :wors:

Симеон играе много хитра игра.От една страна си седи и уж не командва,а от друга страна-успява да си прокара всичките ходове.Доган му изигра "немци в тил" при предишното правителство,и сега Симеон ще му го върне тъпкано.

Слушах с интерес и събранието на НДСВ и на БСП в неделя.Симеон каза ...."аз мисля няколко хода напред....".

Аз пък от своя страна се замислих-какво ли може пък да иска СИМЕОН?Явно цели да стане цар-т.е. да възтанови монархията в България.А как ще стане това?

Еиднствения начин за който се сещам е да бъде избрано правителство и президент,които да искат възтановяването на монархията,да се направи "референдум"...Доган пречи.Станишев пречи.Иван Костов-също пречи.

Костов вече е бита карта.Станишев-с цялото БСП в следващите години просто ще загуби ролята си на най-голяма сила-червените бабички си мрат заради зравеопазването ни,а нови комунисти не се раждат :ph34r: След сегашните скандали-нито местните избори ще бъдат спечелени от БСП,нито пък парламентарните след 2 години.

Значи-остава Доган.

Как ще се реши проблемът с него-не знам.Обаче Симеон със сигурност е намислил нещичко :baby:

Хехе, игра на думи.

Неговото Движение - Страхливци и Васали = НДСВ.

Хитър е Сир Симеон, както винаги. :yanim:

Да само игра на думи.......иначе си се объркал малко ,те ВАСАЛИте са ЛИЛАВИ, защото бяха червени а след 10-ти станаха СИНИ, та сега са мораво лилави (щото някои се изчервават)...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.