Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся кутия

Featured Replies

Привет на всички!

Значи търся модел кутия чиито жакове и USB са разположени най-отгоре.Досега все съм попадал на такива,където са им разположени или най-отдолу или по средата а това не ме устройва,тъй като кутията ми е на земята и ще се създам голямо неудобство,а старичката въобще няма таква екстри:whist:..Тъй като съм от малък провенциален град и никъде не можах да намеря такава в наличност ,а се надявам поне да ми поръчат. Предварително благорядя

Ако проблема ти е само в USB-тата защо не си земеш просто 2-3 удължаващи кабела

• Автор
Ако проблема ти е само в USB-тата защо не си земеш просто 2-3 удължаващи кабела

Ако гарга-да е рошава след месец ще правя цялостен ъпгрейт:ph34r:

Ехх то да ти кажа и аз откога се готвя да си зема ново ПЦ, ама къф'то съм стиснат, ем искам да е мн добър, ем да не давам пари и нали се сещаш кога ще стане това. Та за кутията, нз кво точно означава отгоре ама ако ти е толкова важно най лесно ще ти е да отидеш в някой магазин за ПЦ и да ги огледаш кутиите, но повечето са стандартни, тей като дъното се поставя на определено нясто(освен ако не говориш за предните усб-та), та много по лесно ще ти е да си вземеш или удължител или USB hub, второто дори ще ти увеличи броя на usb-тата и можеш да си го сложиш ако искаш и над главата а ако държиш на кутия, не се сещам в момента но 100% има отгоре, отстрани и каде ли не по панела, можеш да потърсиш в сайтовете на по големите производители на кутии, там би трябвало да има снимки от всички страни

Щом толкова държиш на това да има USB'та отгоре ето ти едно предложение на Cooler Master. Малко е скъпичко ама наистина е много яко!! :)

ако си навит да си запазиш старата кутия погледни това... интересно решение само за 30 кинта, и можеш да го сложиш на най-горния 5,25" слот... пък и решаваш проблема с евентуален карт рийдър...

На тази usb-та та са и отгоре ,имат и капаче :offtopic_s: "ако ще е гарга , да е рошава" , само за 120-140$(без захранване) :

http://www.thermaltake.com/product/Chassis...ws.asp#overview

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.