Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за компютър?

Featured Replies

Здравейте и благодаря предварително но бих искал да ви попитам какво мислите за следната конфигурация която не ми трябва основно за игри а за дома-филми,интернет, е може и някоя игра въпреки че не си падам,а ето и компа:

775XFIRE-VSTA - s.LGA775, Intel 925X + ICH6R, HT, 800 533, 4xDDR2 533,Dual ch, PCI-EXPRESS x16,PCI-EXPRESSx1,3xPCI,1xHDML slot and A.G.I Express slot, 8ch. Audio, LAN, 4*SATA 1,5Gb s RAID (0.1), 4x USB2.0, ATX

CELERON-D 365, 3.6, 512, LGA775 / CPUIntel

DDR2 1GB/533 PQI

160GB SATA2/8M /hitachi

EN7300TC512, TD, 128M PCI-E /SVGA cards

GSA-H44N DVD RW/18X BLACK /LG

ATX 3306- CA w/350W CB CE V2.03 TUV PSU & 20+4PIN W/USB2.0 & AUDIO /case

:handshake: Благодаря още веднъж

в общи линии за филми, музка и интернет почти всеки компютър ще ти свърши работа. Ако решиш да дадеш по-малко пари си вземи АМД базирана конфигурация с някой семпрон или по-евтин двуядрен атлон. ако наистина няма да играеш игри можеш да изкараш с вграденото видео на някое дъно, например някой Биостар с вградено Ати Х1250. Това е... Ако трябва да съм честен за конфигурацията, Селерон е най-слабия процесор на пазара... Дори семпрона е по-добър избор. Рамта за филми и нет ще свърши работа, но някоя кингстон или суперТ ще е по-производителна. Видеото... аз съм безмълвен за него, по-добре виж тази. поне според мен. а за захранване виж Fortron 350PNF.

Това е.

• Автор

Благодаря ти за мнението,аз почти нищо не разбирам затова реших да питам вас,тази конфигурация ми я предложиха в магазина тя излиза около 550 лв.Аз по принцип исках да мина по тънко но и на нея съм навит щото звучи добре,ако не те затруднява можеш да ми драснеш някоя примерна конфигурация от теб.Пак мерси :handshake:

Ами не си споменал за каква сума става въпрос а ме марзи да ги смятам всички дето си ги написал но ще гледам горе долу да се впиша

Ети ти една примерна АМД конфигурация

EPOX MF4 Ultra3, nForce4, AM2, DDR2, PCIexpress, SB7.1, Lan1000, ATA133, SerialATA Raid, ATX - 123.52 лв -смятам че за тия пари дъното си е супер

K8 Athlon64 3200+ Socket AM2, BOX- 96.36 лв. и ако имаш 30 лв отгоре даже K8 Athlon64x2 3600+ DUAL CORE Socket AM2, BOX

2х512MB DDR II 800 A-DATA 31.13 32.30 33.46 BGN ~67лв, а ако после мислиш да слагаш още, може да ръгнеш само един модул 1ГБ

160GB SEAGATE SATA2 /7200/8MB 89.14 92.06 94.99 BGN

видеото и двд-то и тия стават и примерно една такава кутия

А иначе ако няма да играеш игри може и да спестиш някой лев за дъно с вградено видео може да вземеш нещо от рода на това

Редактирано от slasher66 (преглед на промените)

• Автор

Искам само да попоитам според теб AMD-то ли е по-добро от celerona

Ако ще пускаш по-тежки игрици, вземи поне MP 7300GT 128Mb GDDR3 за малко над 120 лева cool.gif

Не е лоша идеята с вградена Radeon X1250, която на повечето игри е 2 пъти по-бърза от GeForce 6100.

Добро дънце с нея е Asus M2A-VM cool.gif

Искам само да попоитам според теб AMD-то ли е по-добро от celerona

Celeron-ът не може да се мери с Athlon 64, освен ако не го клокнеш на 7-8GHz biggrin.gif

Редактирано от myd (преглед на промените)

Рамта на по-висока честота-667,800

Процесора,ако е Пентиум ще е по-добре,защото Селерона е ''Орязана Версия" на Пентиум!

Видеото не го знам какво е,но знам че GT е най-мощната,така че взимай ГТ,ако не ти е определен бюджета ;)

Общо взето е добрър,ако ще пускаш игри-Видеото да е ГТ,Процесора Пентиум или 1 Атхлон :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.