Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е най-добрата програма за заключване на папки

Featured Replies

Знам че е имало много подобни теми, в които всеки пита как да заключи папката си.

Но аз искам да попитам за най-доброто в бранша,естествено всеки има своите предпочетания, ако може да си каже мнението :P

Искам като се опитам да вляза в някоя папка да ми иска парола,която аз ще съм задал предварително.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Знам че е имало много подобни теми, в които всеки пита как да заключи папката си.

Но аз искам да попитам за най-доброто в бранша,естествено всеки има своите предпочетания, ако може да си каже мнението :P

Искам като се опитам да вляза в някоя папка да ми иска парола,която аз ще съм задал предварително.

Под WindowsXP не използвам никакви такива програми, след които се чудиш как да си прочетеш отново "секретната" информация.

Достатъчно ми е да огранича правата на папката.

А също и WinRAR с по-засукана парола на архива.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Но аз искам да попитам за най-доброто в бранша,естествено всеки има своите предпочетания, ако може да си каже мнението :offtopic_s:

Опитай с YadaDisk. Размер 280 КВ, не се инсталира. Стартираш от някоя директория, задаваш парола и превръща съдържанието ѝ в криптиран файл. Самата програма изпълнява ролята на "ключ" за криптираното съдържание, т.е. няма опасност след преинсталиране да не можеш да използуваш "засекретените" данни.

Опитай с YadaDisk. Размер 280 КВ, не се инсталира. Стартираш от някоя директория, задаваш парола и превръща съдържанието ѝ в криптиран файл. Самата програма изпълнява ролята на "ключ" за криптираното съдържание, т.е. няма опасност след преинсталиране да не можеш да използуваш "засекретените" данни.

Нали не искаш да кажеш, че всеки който си свали програмата ще може да му разглежда данните ?

Нали не искаш да кажеш, че всеки който си свали програмата ще може да му разглежда данните?

Ако аз имам инсталиран WinRAR, това означава ли автоматично, че мога да разглеждам данните на който и да е защитен с парола архив, без да имам паролата? :rolleyes:

За да видиш криптираното с YadaDisk съдържание (файл с име Yadadiskimage.yda) трябва:

1) Да поставиш копие на програмата в същата папка.

2) Да въведеш вярната парола.

Ето и два скрийншота:

4xwxau1.jpg4q5bsc2.jpg

Ако аз имам инсталиран WinRAR, това означава ли автоматично, че мога да разглеждам данните на който и да е защитен с парола архив, без да имам паролата? :)

За да видиш криптираното с YadaDisk съдържание (файл с име Yadadiskimage.yda) трябва:

1) Да поставиш копие на програмата в същата папка.

2) Да въведеш вярната парола.

Ето и два скрийншота:

4xwxau1.jpg4q5bsc2.jpg

Тогава не трябваше да казваш "Самата програма изпълнява ролята на "ключ" за криптираното съдържание", а че се използва парола.

Лично аз използвам "Hide Folders XP" вече от една година-лесна е,малка,сигурна.Свалих си я от тук :),от Калдата :lol6:

Лично аз използвам Folder Guard . Чрез нея може да се скриват папки или да им се слага парола за достъп като отделно самата програма си има master парола(въвежда се при инсталирането на програмата), която служи за стартиране на програмата или за нейното деинсталиране. Според мен много удобна малка и функционална програма :)

Най-добрата програма за заключване на файлове е Folder Lock. Аз я използвам от доста време и ми помага. ПЦ-то го ползваме доста хора, а тази програма, освен че заключва файловете, ги скрива.. просто изчезват от директорията (не са hidden)

• 2 седмици по-късно...
Най-добрата програма за заключване на файлове е Folder Lock. Аз я използвам от доста време и ми помага. ПЦ-то го ползваме доста хора, а тази програма, освен че заключва файловете, ги скрива.. просто изчезват от директорията (не са hidden)

Имаш ли линк към тази програмка ??!! :rolleyes:

А, не! намерих линк така или иначе благодаря за ифото не бях чувал за програмката ( който иска може да си я изтегли оттук ) :yanim:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.