Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia E50 или Nokia N 70 Music Edition

Featured Replies

N70 Music edition

n70-music-edition-1.jpg

или

Е50

e50-2.jpg

Темата за Е50 и 3250 съм е чел и от там Е 50 ми допадна (също съм чувал и позитивни неща за него), но също чудя за N70 ME... Казвали са ми че N сериите са много дефектни, а точно за N70 МЕ знам, че капачето на камерата много бързо се прецаквало, та тези неща верни ли са? А и звука на коя от двете е по-добър? Не съм наясно има ли голяма разлика между 1.3 mp и 2mp камера, та има ли осезаема разлика ?

N70 ME ме привлича главно заради 2мп камера. :)

Разлика в качеството на снимките има. За дефекти на N серията аз за първи път чувам. Лично препоръчвам N70 а не music edition. Разликата между двата е че единя е с голяма карта (която можеш да си купиш), слушалки би трябвало да има и в двата комплекта и във софтуера (който сам можеш да смениш). На практика пак можеш да се го ползваш като МР3 плейър защото си има такъв а можеш и да инсталирашдруг различен. Повече би научил тук.

• Автор

Ами четох в един форум, че Н70 имал някакви бъгове, та дали тези бъгове са премахнати при Music edition-a ?

Бъговете може да са от Symbian-a ...

Дефекта с капачето на камерата при Н70 наистина съществува. След многократно отваряне/затваряне се прецаква. Мисля, че е нормало, където има движение има повреди :ph34r:.

Е50 е с по-нова версия на Симбияна. Е-серията както знаеш е за бизнес потребители, но това не означава, че не можеш да си вземеш Е50. Зависи какви са ти потребностите. Аз съм си взел Н70, защото обичам да си го човъркам, да си правя снимки с камерата, да си слушам музика и т.н. Същото можеш да направиш и с Е50, но Н70 на мен лично ми харесва повече, затова и съм си го купил. Просто си помисли, кой ще ти е по-полезен или кой ще те забавлява повече. :eek:

• Автор

Ами спрял съм се на Н70. Ако може да те попитам от колко време имаш Н70 и започнал ли е да прави проблеми с капачето... :)

Ами спрял съм се на Н70. Ако може да те попитам от колко време имаш Н70 и започнал ли е да прави проблеми с капачето... :)

Взех си го септември 2006-та, това ще рече 9 месеца употреба. Капачето вече прави проблеми... и това не е отскоро. Определено това е неприятен недостатък.

Имам вече половин година Е50 и нямам абсолютно никакви забележки. Единственото нещо, с което N70 превъзхожда Е50 е камерата, но според мен разликата е минимална. Все пак ако искаш хубави снимки си вземи фотоапарат. Някои от плюсове на Е50 са дисплея с голяма резолюция (разликата е огромна!), версия 9.1 на операционната система и т.н. Аз се спрях на черният вариант, някак по-стилен ми изглежда, но ти си решаваш. Най-добре отиди и ги пробвай и двата в магазина. Сам ще се убедиш, че Е50 е по-добрият избор.

П.П. Днес един приятел си взе телефон - Е50. И той се колебаеше между двата телефона, но след пробата в магазина беше категоричен.

Редактирано от k0n3v3 (преглед на промените)

Ас сам с Н70 от 2006 септември и нямам никакви проблеми, при симбиана няма бъгове и вярно е за капачето че леко започва да трака но казвам леко едва се забелязва.

Казах ви вече че това че е бъгав софтуера са пълни глупости. С капака проблеми аз нямам. относно бъгавия софт - аз лично имам инсталирани повече от 60 програми на телефона си и си работи без никакви грижи.

• Автор

Ами спрях се на Н 70. Днес си го купих. Допадна ми повече от Е 50, след теста... пък к'вото да е.

Телефонеца си е много добър.

Благодаря на всички за мненията. :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.