Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся български езиков пакет за Windows Vista

Featured Replies

кажете моля имали превод и къде ;)

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Превод има, ако си го купиш оригинален български. Иначе LIP пакет едва ли ще излезе скоро. Дано някой, който си купи българската версия я сподели някъде.

Добре де, нали за Windows Vista Ultimate трябва да се появи като ъпдейт както в момента има 15 такива различни езика, които може да се инсталират и деинсталират по всяко време. Фактически езиковите пакети в Windows Vista Ultimate се водят тъй наречените Windows Ultimate Extras Би трябвало българския езиков пакет да се приспада към тях, но защо не се появява вече при положение, че излезе официално?! До колкото знам трябва да се появи като ъпдейт от Windows Ultimate Extras, но....нещо лисата го е хванала. А това да е платен, не виждам логиката при положение, че като ъпдейт се добавят 15 езикови пакети веднага след инсталацията на Windows Vista Ultimate.

Добре де, нали за Windows Vista Ultimate трябва да се появи като ъпдейт както в момента има 15 такива различни езика, които може да се инсталират и деинсталират по всяко време. Фактически езиковите пакети в Windows Vista Ultimate се водят тъй наречените Windows Ultimate Extras Би трябвало българския езиков пакет да се приспада към тях, но защо не се появява вече при положение, че излезе официално?! До колкото знам трябва да се появи като ъпдейт от Windows Ultimate Extras, но....нещо лисата го е хванала. А това да е платен, не виждам логиката при положение, че като ъпдейт се добавят 15 езикови пакети веднага след инсталацията на Windows Vista Ultimate.

А аз като дадох да инсталира russian language pack нищо не стана ! Само ми изписа Update - fialed ;)

А аз като дадох да инсталира russian language pack нищо не стана ! Само ми изписа Update - fialed ;)
Руският езиков пакет го свалих от един руски сайт (не си го спомням за съжаление) и го инсталирах без проблеми - това е пълен превод на Vista-та, но и аз искам българския превод.

Руския превод си работи. Пробвах го. Инсталира ми се без проблеми, но предпочетох английския пред него и затова го деинсталирах. Ако някой намери български превод нека да пише или да даде линк към него тук.

• 2 месеца по-късно...

Никой не те пита ориентираш ли се или не

Благодаря, moni71 ! Ще можеш ли да го качиш другаде, защото този линк при мен не се отваря?

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Я какво!? БГ за виста?! Можем ли или не можем да я теглим като ъпдейт? Я някой дето се сеща повече от тая Виста да ми обади, че лаптопа ми е с нея но нещо ми прави проблеми(

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
И трябва да отбележа,че е безупречен :wors:

теглих го два пъти и нищо не става да не е за 32 бит версия незнам

• 3 седмици по-късно...

И аз изтеглих от замундата българския за Уиндоус Виста но вътре има хиляда папки знае ли някой как да го инсталирам, пмогнете ми моля ви sad.gif

И аз изтеглих от замундата българския за Уиндоус Виста но вътре има хиляда папки знае ли някой как да го инсталирам, пмогнете ми моля ви sad.gif

Не е необходимо да го разархивираш. Windows си го разпознава, само трябва да посочиш папката. В Zamunda са посочили от къде става инсталирането

asdfhdfgh.jpg

btw: при мен не стана a съм с Ultimate x86 .... Инсталацията стигна почти до края, и изписа Failed sad.gif

А защо не си видял(а) това: http://img.######/bitbucket/asdfhdfgh.jpg Когато сваляш нещо чети и инфото!

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

А защо не си видял това: http://img.######/bitbucket/asdfhdfgh.jpg Когато сваляш нещо чети и инфото!

Много благодаря вече го инсталирах само да уточня че съм жена cool.gif

Много благодаря вече го инсталирах само да уточня че съм жена cool.gif

;) извинявай

• 4 седмици по-късно...
нещо немога да го инсталирам това бг помагаите моля

какъв е проблемът? :)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Ето ви Български език за Windows Vista Ultimate и Enterprise oт саита на Miсrosoft oт 28.08.2007 година за 32 битови http://www.download.windowsupdate.com/msdo...2e430abe064.exe и за 64 битови http://www.download.windowsupdate.com/msdo...1d7a9f7b5aa.exe Успех...

Редактирано от Big All (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Това и при мен се получаваше на домашния компютър който е с Windows Vista Ultimate- 86 .Получаваше се и при ъпдейт и при ръчна инсталация на езиковият пакет. Направих два опита точно и се отказах, според грешката трябваше да се инсталира някакъв ъпдейт преди това. Инсталирах го опитах отново, но проблема си остана. След време форматирах и опитах и на друга версия на Windows Vista Ultimate-86 и при нея даде същата грешка.

Не, че ми трябва български език ,а просто исках да видя как е направен и как ще изглежда.

ами сигорно не правя нещо както трябва

20071020112519dl0.png

и после излиза това

20071020113908rg7.png

Редактирано от wowgeleto (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.