Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за конвертиране на .mp3 в .midi

Featured Replies

Някой може ли да ми каже качествен миди-конвертор?Благодаря предварително!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Програмата е MP3 To Ringtone Gold но да ти кажа честно само ще си изгубиш времето в опити да направиш свястна mid мелодия пробвал съм няколко програми и с нито една не съм успял да постигна желания резултат мелодиите се конвертират но стават с много лоши като звучене! Все пак опитай може да се справиш ето и ръководство за програмата как да създадеш mid файл.

http://store3.data.bg/androjel/%cf%f0%ee%e...f0%f2%ee%f0%e8/

Пожелавам ти успех!

Редактирано от androjel (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Потърсих в интернет, но не намирам нищо и затова се обръщам към KALDATA!!!Ако някой може да намери такава програма да пише...

Потърсих в интернет, но не намирам нищо и затова се обръщам към KALDATA!!!Ако някой може да намери програма да пише...

Най-простия отговор - няма

мп3 е формат при който се пази оцифрен звук

миди - формат при който се пазят ноти и дължини

има как ще няма, ама дали става нещо не знам

http://www.intelliscore.net/download.html

http://www.widisoft.com/mp3-to-midi.html

freeware:

http://www.pluto.dti.ne.jp/~araki/amazingmidi/

търси още

Редактирано от kosta_picha (преглед на промените)

capnemo много точно го е казал. А тези програми много се съмнявам да свършат някаква полезна работа.

Благодаря на всички за мененията и за оказаната помощ!!!На мен ми трябват за телефона той подържа midi файлчета и да си прехвърлям от компа на телефона това ми е целта...

Редактирано от Feel_The_Magik (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Няма и да има скоро май - трябва да разпознае всеки инструмент какво точно свири всеки момент - това и човек трудно го прави.

на човека просто му трябва конвертор и не осъзнава какъв въпрос задава. най-просто казано такава програма за сега няма. най-лесно е да си смениш телефона с такъв който поддържа мр3.

Някой може ли да ми каже качествен миди-конвертор?Благодаря предварително!

[/quo

Опитай Total Video Converter

• 2 седмици по-късно...

търся програма за конвертиране на mp3 към midi формат ..........за уеб сайт ми е нужно ,заради възможността да се отваря по-бързо!Предварително благодаря

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

търся програма за конвертиране на mp3 към midi формат ..........за уеб сайт ми е нужно ,заради възможността да се отваря по-бързо!Предварително благодаря

Няма такова животно.Съжалявам.Пробвай от мп3 към някакъв друг формат но не и миди.

Здрасти,

първо не искам да те разочаровам но програмите предлагащи възможност за конверсия от МП3 към МИДИ не са съвършени и в случая когато конвертираш една МП3-ка на миди - вярвай - няма да я познаеш (преди 3 години се занимавах с правене на рингтонове за GSM и доста се поинтересувах по въпроса дали няма да е по-лесно така - уви - НЕ)

За твоята цел бих ти предложил нещо друго - остави формата на музикалния файл в МП3, като за да намалиш размера на файла използвай (например) Audacity (безплатна програма която има всичко необходимо) или комерсиалната (или trial версията) на Sound Forge.

За целта е нужно да съхраниш конкретния музикален файл като моно и намали Sample rate на 32 000 или 24 000 kHz. Така съхранена 3-минутна МП3-ка ще има размер на файла около 670 kB (Sample Rate 32 000 KHz).

Успех и поздрави.

Редактирано от b-r-a-v-e (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

b-r-a-v-e,bankov съжалявам като не сте търсили из нета :shock11:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Name: Ts-Audio To Midi - mp3 to midi, wav to midi, cd to midi

Info: Creates MIDI sequences from WAV/MP3/CD tracks, also in realtime.

Audio To MIDI performs automated recognition of polyphonic music, stored in MP1, MP2, MP3, MPP,MPA, AIF, SND, AU, WAVE formats as well as audio CD tracks.

Download: < 0.6 MB > http://www.audio-mp3-recorder.com/allformp3/audiotomidi.exe

Picture: tsaeq1.gif

2. Name: WIDI Recognition System - MP3, Wav, CD to MIDI

Info: WIDI is designed to automate transcribing of music. That means that the task of retrieving music score from an audio record, which is usually accomplished by a hard work of a professional musicians,is about to be solvable by a computer.

You can take you favorite audio record and convert it into notes.

WIDI allows both monophonic and polyphonic conversion. You can even record your own voice and then convert it into score! Then you can change it in any way, print, reassign instruments, cut off some notes, add new, etc. with your favorite MIDI Editor.

Download: < 1.4 MB > http://www.audio-mp3-recorder.com/allformp3/all4wid270.exe

Picture: widqv5.gif

3. Name: Polyphonic Ringtone Converter - Midi to MMF

Info: You can convert midi to mmf, midi to sp-midi, mp3 to mmf, wav to mmf and mp3 to wav format. Sp-midi is nokia ringtone format and more cellphone brands polyphonic ringtone format.

You can write your own music in Mobile Music Polyphonic.

Download: < 2.5MB > http://www.audio-mp3-recorder.com/allformp3/all4mmp.exe

Picture: polyphonicringtoneconvexr5.gif

4. Name: Mid Converter - Convert MP3 to MIDI, Wav to MIDI

Info: MIDI Converter is an easy-to-use MIDI to Wav Converter software designed to convert midi files easily with the one click of a button.

You can use MID Converter to playback files directly in the program as well.

* With this midi converter you can convert midi to mp3, mid to wav and midi to ogg.

* Supports most popular MIDI formats.

* Built-in Sequencer Engine.

* Batch Conversion Mode.

* Partial Conversion Mode.

Download: < 1.6MB > http://www.audio-mp3-recorder.com/allformp...idconverter.exe

Picture: midconverteroo3.jpg

5. Name: Audio To MIDI VST 1.10

Info: Абе уж правила от .mp3 или .wav на .midi ама не знам може и да работи идеално.Не съм я пробвал до сега и не знам,какво представлява.

Download: < 1.0MB > http://widisoft.com/mirror/widi_a2m_vst.exe

Picture: 182066audiotomidivstpcmz2.jpg

А ако е за сайт (твой) мога да ти дам един линк на, който си избираш стил на радиото или касетофона и вътре слагаш песни от всякакав вид (от .mp3) просто си ги качваш вътре. Ако искаш мога да ти дам и упътване как да си ги сложиш.Този сайт ти дава едно флаш радио, касетофон или мп3-ка и после ти дава едно голямо линкче което трябва да си го сложиш във сайта си.

Линка е: http://www.myflashfetish.com/myspace-mp3-players/

Упътване: Всичко става в 8 стъпки. Така. На ето този линк http://www.myflashfetish.com/myspace-mp3-players/ по на доло виждате стиловете, който можете да изберете.Аз избирам да кажем "Keymo MP3 Player" (първият) и под него виждате 2 бутона единият е а другият е за да видете стила цъкате "Preview" а за да си направите стила пълен с песни цъкате "Create".

Стъпка 1-ва.Първото квадраче е за да изберете какъв цвят да е мп3-ката от вънка. 2-рото квадратче е каква да е мп3-лата от вътре и 3-тото квадратче е каква да е индикацията демек онези малко нещица тето постоянно се мърдат.

Стъпка 2-ра.Излиза ви бутон "Update Color" цъкате го.

Стъпка 3-та.Слизате по на доло и ви излизат едни 10 хоризонтални правоъгълничета. Във първите правоъгълничета слагате линка на песента (демек трябва да е качена някаде) а във вторите правоъгълничета какво да е името на песента във мп3-ката.А от доло има едни "Auto Start" тук ви пита автоматично ли да тръгва със включване на сайта."Shuffle Songs" това го оставяте така.

Стъпка 4-та.Когато вече сте качили песните си цъкате "ADD MP3's". Цък.

Стъпка 5-та.Излиза ви един бутон "I'm Done".Цъкате го.(Ама не цъкате първият бутон който ви излезне а втория под секцията където се слагат песните.

Стъпка 6-таRegister.Въвеждате си данните на бързо.

Стъпка 7-ма.От доло ви излиза големият линк (както ви казах) копирате го и го слагате във "Souce Code-а" на страницата си.

Стъпка 8-маВлизате в страницата си и слушате музика.Дрън Дръъъъън Дръън Дръъъъъъъъъъъъъъъъъъън Бум Тряс чи бум чи пляс. :)

Редактирано от djemobg (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

УВАЖАЕМИ "B-boy [style]",

мисля че С ТВОЯ помощ успях да намеря това което ми трябваше!!!!!!!!!!

(работя от около 4 г. с една програма "Sibelius" /отначало с 1 и 2 версия,а от 2г. с 3-та - зная че имат и 5-та,но с тая съм свикнал/,която е за писане на музика,посредством нотопис. обаче миналата година,"попаднах" на някакъв вирус и трябваше да форматирам РС-то си! преди вируса,програмата ми работеше....почти като купена от магазина :clap:)),но след това - пак всичко правеше,но БЕЗ да мога да преубразувам MIDI файловете си /каквито представляват нотния текст/ в WAV формат!!!!! обаче с ТВОЯ помощ,разбрах за тая програма "MID Converter 4.2" - точно това което ми трябва!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

НО...! имам....."мааалък" проблем с нея sad.gif !!! за да си работя - трябва да я платя,защото не ми дава възможност за "пробна версия",т.е. разрешава ми конвертиран запис САМО до 60 секунди - а това......просто не ми върши работа!

МНОГО ТЕ МОЛЯ,ако имаш някакъв крак за нея,да ми услужиш ;)

ЩЕ СЪМ ТИ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 месеца по-късно...
незнам дали ще стане нещо, но опитайте да смените разшрението на файла. пример: music_file.mp3 -> music_file.mid

Нищо няма да стане. Ако наречеш кучето кон, то няма да стане кон

• 2 месеца по-късно...

И на мен ми трябваше за нотопис. В крайна сметка след доста търсене и пробване и ходене по мъките, установих, че дори супер проста акустична песен мноооого трудно може да се превърне дори в подобие на това, което е била, в миди. Отказвам се:sobbing:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.