Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за сваляне през Rapidshare без време за чакане.

Featured Replies

Какво ли не пробвах .. RapidHacker 2.0,Rapid Unlimited 2.0 и RapGet .. нестава и нестава. С рапгет постоянно след като минат 5 минути още 5 .. и така .. моля ви кажете някакъв начин за сваляне от там без да трябва да чакам тва досадно време .. :)

Какво ли не пробвах .. RapidHacker 2.0,Rapid Unlimited 2.0 и RapGet .. нестава и нестава.

С рапгет постоянно след като минат 5 минути още 5 .. и така .. моля ви кажете някакъв начин за сваляне от там без да трябва да чакам тва досадно време .. ;)

Ако откриеш отговор на въпроса си, ще направиш излишни платените премиум акаунти, а едва ли rapidshare.com биха го позволили. Всъщност оттам засичат от кой IP-адрес се тегли. Аз например съм с динамичен IP и е достатъчно да се реконектна, за да "забравят" rapidshare, че съм теглил от тях, но е много досадно да го правя всеки път. Като излезе нова версия на RapGet, 2-3 дни работи като хората, после сменят картинките и спира да работи. Затова опитай с Grabber. Не е нещо особено, кода си го въвеждаш на ръка, но е някакво улеснение.

Хитринката която използвам аз е следната: На BTC ADSL съм и когато си изтегля някое албумче от rapidshare след това не ми се дава достъп от поне 3 часа. Аз, нали съм си тарикатче, изключвам/включвам модемчето т.е. сменям си IP-то. Просто трикче което ми върши чудесна работа. :clap:

Хитринката която използвам аз е следната: На BTC ADSL съм и когато си изтегля някое албумче от rapidshare след това не ми се дава достъп от поне 3 часа. Аз, нали съм си тарикатче, изключвам/включвам модемчето т.е. сменям си IP-то. Просто трикче което ми върши чудесна работа. :clap:

Явно не са те усетили, отговора от страна на телекома в такива ситуации е ресетване на акаунта ти, или при по-тежките случаи профилактично оставаш няколко дни без интернет.

Явно не са те усетили, отговора от страна на телекома в такива ситуации е ресетване на акаунта ти, или при по-тежките случаи профилактично оставаш няколко дни без интернет.

И на какво основание ще ти ресетнат акаунта, би ли обяснил ?

Какво нарушение е рестартирането на модема и получаването на нов динамичен адрес ?

Какво ли не пробвах .. RapidHacker 2.0,Rapid Unlimited 2.0 и RapGet .. нестава и нестава.

С рапгет постоянно след като минат 5 минути още 5 .. и така .. моля ви кажете някакъв начин за сваляне от там без да трябва да чакам тва досадно време .. :yanim:

Пробвай това при мен работи! anonym.to?http://rapidshare.de/files/xxxxx/dateiname.rar.html , или по друг начин казано след върпросителния слагаш линка към рапидшаре. Успех !

• 6 месеца по-късно...

Хитринката която използвам аз е следната: На BTC ADSL съм и когато си изтегля някое албумче от rapidshare след това не ми се дава достъп от поне 3 часа. Аз, нали съм си тарикатче, изключвам/включвам модемчето т.е. сменям си IP-то. Просто трикче което ми върши чудесна работа. :speak:

точно така се прави при ADSL и всичко е наред

при наличие на router/modem няма нужда да се изключва ами само се отписваш и пак зъписваш (от браузъра логнат към рутера) към доставчика и ИП-то е друго

Аз започвам да свалям от "РапидШаре" най-много след две минути чакане (които изобщо не ме бъркат) и затова не мога да го разбера проблема.

Аз започвам да свалям от "РапидШаре" най-много след две минути чакане (които изобщо не ме бъркат) и затова не мога да го разбера проблема.

Това и за 100MB файлове ли се отнася или само за малките ?

Аз ползвам Universal Share Downloader v.1.3.4.9 (Windows 95/98/NT/XP) и нямам проблеми.

Вчера свалих CryptLoad 1.0.4, но още не съм я пробвал :P

- предназначена для автоматической загрузки файлов с известных файловых серверов rapidshare.com, uploading.com и многих других. Хотя существует множество подобных программ, но все они имеют свои недостатки, поэтому в данной программе была сделана попытка объединить все положительные стороны других программ и добавить новые возможности...

Интерфейс: Русский

Това и за 100MB файлове ли се отнася или само за малките ?

Най-големите които съм свалял са малко повече от 90МБ.Забравих да добавя,че работя с "Мозила"-та.

P.S. Ето и две снимчици.Но да се уточним-става въпрос за чакане преди да започне свалянето,а не времето за самото сваляне.Това е много относително-зависи от трафика,натоваренноста на доставчика и т.н.Имало е случаи,когато съм свалял 90МБ за 7-8мин и 30МБ за повече от 20мин.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от antei225 (преглед на промените)

Най-големите които съм свалял са малко повече от 90МБ.Забравих да добавя,че работя с "Мозила"-та.

Аз съм пробвал със няколко браузера, но си чакам по 20-30 минути :wors::)

Няма такава програма, изпробвал съм всичко що е направено за да премине защитите. Тоест има, но скороста на свалянето се равнява на оставащото ти време с реалното ти IP!

Аз ползвам Universal Share Downloader v.1.3.4.9 (Windows 95/98/NT/XP) и нямам проблеми.

Хахаххахахаха

Редактирано от backata (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...

Хитринката която използвам аз е следната: На BTC ADSL съм и когато си изтегля някое албумче от rapidshare след това не ми се дава достъп от поне 3 часа. Аз, нали съм си тарикатче, изключвам/включвам модемчето т.е. сменям си IP-то. Просто трикче което ми върши чудесна работа. :ph34r:

Да ... БТК - то си е бтк. Публикувано изображение и в Counter - Strike не могат да те баннат . Публикувано изображениеПубликувано изображение
  • 2 години по-късно...

аз до сега ползвах криплоад но универсал шаре даунлоад се оказа по добра

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.