Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ето'о се впусна в люта битка срещу расизма

Featured Replies

Чернокожият нападател на Барселона Самуел Ето'о заяви, че се противопоставя открито срещу расизма и обвини УЕФА в много приказки, но пълно бездействие. 26-годшиният камерунец смята, че трябва проблемът да бъде сериозно разгледан от властите.

"Много обещания за промяна бяха направени, санкциите уж щяха да се увеличат. Първата стъпка обаче трябва да направят тези, които са жертва на расизма."

"Част от мен се надява, че някой ден някой ще успее да напусне игрището в знак на протест."

Ето'о смята, че расизмът не е просто проблем на футбола. Това е всеобщо явление и обществеността има главна роля в екскалирането на проблема.

"Ако изпитваме това във футбола, значи обществото ни е изгнило и сме изправени пред опасна ситуация. Най-първо ме третират като футболиста Самуел Ето'о, но извън обектива на камерите аз съм черен човек, който страда от расизма и на никой не му пука. Това е проблема."

Преди време Ето'о опита да напусне терена в мач срещу Реал Сарагоса, но тогава Рийкард и съотборниците му го убедиха да остане в игра.

"Според мен хората не вземат на сериозно проблема и смятат, че прекалявам. През цялото време аз просто изразявах как се чувствам, нещо което другите няма как да знаят."

"Смятам, че проблемът се корени в образованието. На никой не му пука!"

gol.bg

• Автор

Не съм коментирал новината, защото мисля, че няма нужда от коментар... Мога да изкрещя СМЪРТ НА РАСИСТИТЕ!!! но няма да е в мой стил...

Расизмът е сложна тема !

Всеки човек/и живо същество/ има право на живот. Мисля,че тук спор няма.

Спорът идва след това.

Даден етнос има права,но има и отговорности пред обществото.

Какво имам предвид ?

Когато този етнос е малцинство в демократично общество,то той се толерира,малко или много,за да се приобщи към това демократично общество.

Това включва редица социални права и привилегии,като едно от тях е свободно избиране на местоживеене,образование и т.н. !

Когато обаче,въпреки това,този етнос или малцинство,не желае да се образова/често това е безплатно/,не желае да се интегрира в цивилизованото общество,иначе казано,"смуче" социални облаги,идва момент на нетърпимост .

В общество като нашето,търпящо дълбока криза поради една или друга причина,няма да се толерира,една група да живее на гърба на друга.

Примери има много,но един от тях е:човек с 35 години стаж да получава 120 лева пенсия,а човек с 5 години стаж /често зад решетки/,да е почти наравно.

Да не плаща,да краде/все пак трябва да се оцелява/,и в същото време да иска от Държавата.

Тук не става въпрос за по-висши и по-нисши раси . Тук става въпрос за хора,използващи моментната бездържавност и криза,да живеят на гърба на други-хора които са положили усилия да работят,учат и градят.

П.П Надявам се с горното мнение,да не нарушавам точка 2.12 от Правилата на форума.

Според мен Ето'о взема много навътре обидите на фенове на противниковия отбор.Нормално е някой да го нарече "черен циганин" biggrin.gif ,това е част от работата му,ако не искаше да го обиждат да не беше ставал футболист.Хората когато отиват на мач искат да се разтоварят,викат,крещят и псуват.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.