Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на лаптоп

Featured Replies

Нека всички компетенти хора да помогнат, но не искам съвети от рода "вземи си най-мощното", "аз съм с ......... и много върви"

Моля помогнете в избора на чаркове за лаптоп.Става въпрос за този модел:

http://configure.us.dell.com/dellstore/con...dwk2j&s=bsd

Това над което се чудя е рам-та и видеото.Искам да играя игри на средни детаили и резолюция без да ми насича.Бюджета може да си позволи само 1 от нещата да се upgrade-не.Чудя се за рам-та дали да е от там купена или да го взема с 1 ГБ и след това да я сваля и да си взема 2х1ГБ.За тези който ще побярзат да кажат да взема само 1х1 ГБ ще кажа че той идва с 2х512 и са му пълни слотовете.

Какво мога да очаквам от това видео 8400GS? ако се сравни с предишната серия(7) еквивалент може ли да бъдя 7300 или с тази 64 битова шина 8400 остава много назад?

Ако не се лъжа тази тема я пускам за 2 път и ако нарушавам някои от правилата на форумът кажете да знам, вместо да все да ми триете темите.

Първо относно лаптопа. Разликата в цената 1 GB рам / GeForcе 8400M GS и 2 GB рам / GeForcе 8600M GT е около 300 $. И това е понеже се конфигурира в американския сайт на техните цени. Ако погледнеш в немската им страница тази разлика е в евро. Като оставим отпадането на гаранцията (която при Dell e на доста добро ниво) при подмяна на компоненти, остава въпросът - колко често си купуваш лаптоп и заслужава ли си да го "скупяваш" с видео карта като GeForcе 8400M GS, която "с тази 64 битова шина остава много назад" (това бяха твоите думи). Това разбира се важи само в случай, че можеш да си позволиш лаптоп с 300 $ по-скъп от "базовия" модел.

Относно темите ти: ако не редактирам заглавието "До Kokomil, iovi и др компетентни." и тази ще изчезне. Прочети правилата, съобразявай се с тях и никой няма да мести темите ти в коша! :speak:

• Автор

Благодаря че отговори и че не е изтрита.Преди това бях написал една без споменаването на вашите имена но и тя беше изтрита.Моля теб или някои друг само да каже колко голяма би била разликата от двете конфигураций, понеже тези 300$ са страшно много за мен.А предложението за смяна на рамта, било то и с отпадане на гаранцията струва ли си според теб?И ако трябва да избера едно от двете кое трябва да е то рам или видео?

Още веднъж искам да ти благодаря, че не си изтрил темата.Колкото до правилата си признавам, че не съм ги чел но другия път когато имам време ще го направя.

Редактирано от azsx (преглед на промените)

iovi ти е обяснил достатъчно ясно, нямам какво да добавя :sobbing: Идва ми друго наум, след като бюджета не достига защо не се спреш на друга, по-евтина марка лаптоп. Има вероятност като не е DELL , за по-малко пари да е оборудван с доста по-сериозни чарколя.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.