Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде съм приет?

Featured Replies

Ми аз се праснах МИО в УНСС. Докато се записвах там, имах чувството, че съм заобиколен от олигофрени... Иначе тез PR- ски неща нещо не ме блазнят, самата мисъл да бъда пи ар е супер потискаща за мен... Кото и да бях избрал, все щях да се чувствам преебан.

Ми аз се праснах МИО в УНСС. Докато се записвах там, имах чувството, че съм заобиколен от олигофрени... Иначе тез PR- ски неща нещо не ме блазнят, самата мисъл да бъда пи ар е супер потискаща за мен... Кото и да бях избрал, все щях да се чувствам преебан.

Браво! biggrin.gif Не се притеснявай то първите дни всички изглеждаме като олигофрени. Наслаждавай се на студентските години скоро ще разбереш, че приказката, че те са най - готините не е напразна. Нормално е първите дни да се чувстваш като в небрана лозе, еееееееехххххх и тая пуста първа изпитна сесия и тогава е едно приключение и едни тревоги накрая ще разбереш, че за нищо.

Леко следване на всички приети студенти, не забравяйте да учите и да подържата на ниво любовния си живот. Имате 4г., някои 5 - оползотворете ги -подобаващо.

П.П Единственото нещо, за което можеш да съжаляваш, че остави пиара са мацките. Определено във ФЖМК дамите са трепач. От друга страна обаче се намираш в Студентски град, а квото и да си говорим за студентски....ех студентски...

Айде честитка!Ако не се лъжа обаче има и Международни отношения и в СУ,което също е доста добра специалност ;)

Честито на всички нови студенти! Аз ще се гърча в ТУ-Варна, специалност Социален мениджмънт biggrin.gif:bye1:

първо искам и аз да кажа "честито" на всички! а иначе и аз съм в УАСГ-ССС. :angry:

УАСГ Архитектура

Браво!Пожелавам ти успех! Там трудно се влиза и трудно се излиза. biggrin.gif

Мен ме приеха във Военоморското училище със специалност "Корабоводене" . Първата година ще съм задочно , а за втората ще пробвам да се прехвърля редовно :eek: Като цяло тази година минималните балове бяха много ниски за всички БГ университети :/ Отдавам това на факта , че не малка част от умните хора отиват да учат в чужбина и , че днешната младеш не отдава нужното внимание на учението laugh.gif

Редактирано от AMD_FAN (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.