Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

не мога да си сменя резолюцията:(

Featured Replies

имам проблем с резолюцията не мога да я сменя когато опитам да я сменя ПЦ-то се рестрартира само вместо да я смени и си остава със старата резолюция а ако инсталирам драйвърите за монитора (LCD) като тръгне да зарежда преди надписа welcome се рестартира пак сам компютъра

някой ако може да помогне ще съм много благодарен

ATI RADEON 9200 ми е видеокартата дъно ASRock P4555FX2 и съм с XP

разполагам с драйвъри за дъното видео картата и за монитора

Пробвай в безопасен режим да премахнеш сегашните драйвери, почисти си регистрите и инсталирай драйверите които са ти дали с хардуера отново.

Out of range or Out of timing - Пробвай следното - сложи един CRT монитор, сложи резолюцията на 60 Hz, запомни тази резолюция, спри машината, сложи отново LCD монитора, стартирай машината.

Out of range or Out of timing - Пробвай следното - сложи един CRT монитор, сложи резолюцията на 60 Hz, запомни тази резолюция, спри машината, сложи отново LCD монитора, стартирай машината.

Резолюцията не е честотата на опресняване. 60 Hz e честота на опресняване.

Резолюцията /разделителната способност/ показва колко пиксела могат да се показват, като се състои от две числа - едно по хоризонталата и едно по вертикалата.

А иначе наистина както беше споменато по-горе, виж дали има проблем под Safe Mode. Aко не, явно някой от драйвърите се гъбаркат и ще е добре да ги преинсталираш или инсталираш, ако няма инсталирани такива.

Резолюцията не е честотата на опресняване. 60 Hz e честота на опресняване.

Резолюцията /разделителната способност/ показва колко пиксела могат да се показват, като се състои от две числа - едно по хоризонталата и едно по вертикалата.

Да бе грешка имах предвид честота на опресняване щом пиша 60 Hz.

Това което съм написал го правих реално при мен.

Погледни коментар #64 от темата "Картина от компютъра кьм телевизора, чрез TV-Out". По описания начин би трябвало да функционира.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.