Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Explorer error

Featured Replies

Здравейте. Когато сваля даден торент и след това се опитам чрез десен бутон и Open Containing Folder да локализирам свалените файлове на твърдия диск, ми се появява следната грешка:

http://img.######/bitbucket/ucaycatvgntitled.JPG

Появява ми се това съобщение и съответно файловете липсват, въпреки че торент клиента показва, че те се свалят с нормална даунлоуд скорост. Ако занете решение на проблема, ще съм благодарен ако споделите, че положението е много изнервяащо.

Редактирано от vodafoneoo (преглед на промените)

С коя програма теглиш торенти...и какво става ако ръчно се опиташ да отвориш папката...Отваряш си My Computer, намираш дяла в който теглиш примерно C:\Downloads\ и така...Ако пак не стане а си сигурен че съдържанието се е изтеглило нормално...пусни една проверка на съотвения дял за грешки или пробвай с друг download manager...Виж също да не би причината да е това че съфържанието се използва в момента за UPLOAD макар че с Flashget го няма този проблем.Почисти си малко и системата примерно с Advanced WindowsCare...

http://www.kaldata.com/comments.php?id=233...ght=windowscare

Много странен проблем.

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор

С коя програма теглиш торенти...и какво става ако ръчно се опиташ да отвориш папката...Отваряш си My Computer, намираш дяла в който теглиш примерно C:\Downloads\ и така...Ако пак не стане а си сигурен че съдържанието се е изтеглило нормално...пусни една проверка на съотвения дял за грешки или пробвай с друг download manager...Виж също да не би причината да е това че съфържанието се използва в момента за UPLOAD макар че с Flashget го няма този проблем.Почисти си малко и системата примерно с Advanced WindowsCare...

http://www.kaldata.com/comments.php?id=233...ght=windowscare

Много странен проблем.

Ами клиентът ми е възможно най-стабилният, лек и удобен-уТорент 1.6.1. Нямам намерение да го сменям. Операционната система е Уиндоус XP. Преинсталирах преди по-малко от седмица. Оптимизирах го, доколкото е възможно и го поддържам. Използвам Ashampoo Windows Optimizer за дефрагментиране на диска. Да не би да е от това, че дефрагментирах веднъж два пъти с програмата? А иначе торент клиента ми показва, че файловете се теглят, но действително тях ги няма на харда, а ако опитам да ги намеря чрез опцията Open Containing Folder, се появява грешката на снимката.

Редактирано от vodafoneoo (преглед на промените)

• Автор
Добре де, какво става ако отвориш Windows Explorer, напишеш в адрес лентата C:\Primary Colors и Enter ?
Ми какво може да стане, според теб? Нищо. Дава ми грешката на снимката.
Ми какво може да стане, според теб? Нищо. Дава ми грешката на снимката.

Ми какво се чудиш, след като не можеш да установиш, че нямаш такава папка ?

И освен това не можеш да разбереш къде торент клиента сваля файлове.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Автор
Ми какво се чудиш, след като не можеш да установиш, че нямаш такава папка ?

И освен това не можеш да разбереш къде торент клиента сваля файлове.

Ако не можеш да ми помогнеш, не давай коментари. Само оспамваш темата. Много добре знам къде свалям файловете си. Не използвам торент протокола от ден или два.

• 2 седмици по-късно...

Ами торент софтуера,който ползваш за даунлоуд записва файлове,но използва Internet Explorer за оригинална папка.И от там ги копира в : c:\Ducoments And Settings\%name%\Temporary Internet Files

Там ги пуска ф системен файл,и за това ExploRer не намира.

А колкото до решение:Но незнам да ли това беше правилния даунлоуд.С друго ІІІІ не мога да помогна

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.