Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стари и нови мюзикъли

Featured Replies

Мюзиклите са любим жанр за мен. ПОвечето, които са класика в жанра сте ги споменали, даже сте дали линкове. Ето нещо и от мен:

Singin' in the rain (Аз пея в дъжда)

Разкошно заглавие

Аз пък търся руската класика "КАрнавална нощ" на Рязанов с Игор Илинский, Людмила Гурченко и Юрий Белов. ЗАписах я миналата година от руската телевизия, но качеството е отвратително. Тъй, че ако можете помагайте! (само да не е торент)

Търся един мюзикъл и реших да пишя в тази тема нз точно как се казва ама маи беше нещо от рода на "Първия рап мюзикъл" някой ако го знае да казва ще съм му благодарен. Вътре участваше и няколко известни R&B изпълнители но не се сещам кои са. :) От 2000 и някоя година е май :)

• 3 седмици по-късно...

За мен най-великият мюзикъл в историята на мюзикълите е "Котките" ("Cats").Невероятна хореография, съчетана с още по-невероятна музика!Велик е този, който е измислил песента "Memories".Гледайте го, няма да съжалявате! :P:singer:

• 7 месеца по-късно...

mamamiafx8.jpg

Не бях ходил от месеци на кино. Не съм особен почитател и на музиката на ABBA, но приятелката ми ме нави и изгледахме с нея "Mamma Mia". Филмът-мюзикъл е забавен и в известен смисъл тъжен, но действа приятно разтоварващо - кара човек да се вслуша по-дълбоко в съдържанието на текстовете на песните и да преоткрие по нещичко за себе си докато гледа.

Фен съм на Meryl Streep, а актрисата, която във филма играе дъщеря й (Amanda Seyfried) е голяма сладурна yes.gif.

И последни думи: Филмът си заслужава да бъде изгледан в киносалон.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
Не бях ходил от месеци на кино. Не съм особен почитател и на музиката на ABBA, но приятелката ми ме нави и изгледахме с нея "Mamma Mia". Филмът-мюзикъл е забавен и в известен смисъл тъжен, но действа приятно разтоварващо - кара човек да се вслуша по-дълбоко в съдържанието на текстовете на песните и да преоткрие по нещичко за себе си докато гледа.

Фен съм на Meryl Streep, а актрисата, която във филма играе дъщеря й (Amanda Seyfried) е голяма сладурна yes.gif.

И последни думи: Филмът си заслужава да бъде изгледан в киносалон.

Споделям напълно мнението ти за Amanda Seyfried, голяма е сладурана. Аз също съм фенка на Meryl Streep, но през повечето време нейната роля сякаш не бе изпипана, най-вече в началото от филма. Сценария през първите 40 минути, играта, репликите, песните... сякаш не си подхожат, за моя радост после (през останалия час) нещата са по-добре подбрани и синхронизирани. Песните са хубави, направо страхотни, почитателка съм на ABBA и е много приятно когато музиката им си пасва с разказваната история. ;)
  • 6 месеца по-късно...

Няколко години по-късно, вече може да сме сигурни, че съмненията са безпочвени и модният дует Долче и Габана ще продължи да ни вдъхновява с колекциите си. И не само с тях. Световноизвестните дизайнери ще се появят и на големия екран, при това в смелата роля на свещеници. Всичко това ще се случи в мюзикъла “Девет”, който трябва да се завърти по екраните през ноември.

"Девет" е режисиран от Роб Маршал и в него освен Крус играят Даниъл Дей-Луис, Марион Котийар и Никол Кидман.

Днес още чух, че Пенелопе Круз не се е появила в Кан оправдавайки се с хранително натравяне!

освен Исус Христос суперзвезда, The Phantom of the Opera, Котките, Евита,

Andrew Lloyd Webber има и още един стилен мюзикъл -

Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat - великолепна музика, цвят,

макар и за деца се гледа с удоволствие и от по-възрастни

останалитe 7 в моята дузина са

Моята прекрасна лейди; Ах,този джаз; Да пееш под дъжда-

Cabaret; Флашданс; Коса; De-Lovely

добавям и една класика в мюзикъла - Lili!

http://www.youtube.com/watch?v=nLzGtDh0DfI

и Les Miserables по класика в литературата

Редактирано от martab (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

аз пък искам да гледам с участието на Руслан Мъйнов - „Здравейте, аз съм ваш`та леля!”и "Българи от старо време".

а ми хареса и изпълнението на Тодор Колев Dancing Stars на част от мюзикъла на младежкия театър -“Оливър!”.

• 3 седмици по-късно...

Извинявам се, че не съм точно в темата, но не можах да открия тема за модерен балет и затова отправям питането си тук, белким някой добър човек ми помогне. Става дума за спектаклите на италианския балет "Фантастико", най-вече за "Зорба гъркът". Ако някой може да ми помогне с намирането на техни спектакли, ще го поменавам в молитвите си до края на дните, отредени ми от съдбата. Здраве и успехи на всички. :huh:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.