Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с влизането в Zamunda - пренасочване към d1bg.com

Featured Replies

Здравей на всички . От 2 дни имам проблем с влизането в Zamunda откакто влязох в http://d1bg.com/и изтеглих 1 филм щом натисна ###### ми излиза страницата на http://d1bg.com/ кажете какво да направя. Благодаря Ви предварително :)

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Здравей на всички . От 2 дни имам проблем с влизането в Zamunda откакто влязох в http://d1bg.com/и изтеглих 1 филм щом натисна ###### ми излиза страницата на http://d1bg.com/ кажете какво да направя. Благодаря Ви предварително :)

От тази сутрин и аз имам същия проблем. Сканирах програмата им за свалане на файлове за шпиони и вируси, нищо, но за всеки случай я изпратих за тест и на Есет...макар че не би трябвало да е вирус.

вероятно някаква грешка в ДНС-а...

edit:

dimdam проблема временно може да се реши като вместо ###### в адресната лента пишеш http://85.17.148.29/

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

• Автор

Ако се оправиш моля те пиши и аз махнах тяхната програма ама нищо не стана

Moже да видите да няма някакви промени в hosts файла на Windows.

Start > Run > %systemroot%\system32\drivers\etc\HOSTS

Отваряте файла с някакъв текстов редактор и търсите дали няма ред подобен на:

www.d1bg.com www.######

Ако има, триете го и запазвате файла.

Ако това не помогне, може да пробвате сканиране с Hijack This и, да поставите LOG файла тук.

Редактирано от krisku (преглед на промените)

значи не е само замунда :)

vbox7.com 82.103.142.99

zazz.bg 82.103.142.99

www.vbox7.com 82.103.142.99

www.zazz.bg 82.103.142.99

82.103.142.99 vbox7.com

82.103.142.99 zazz.bg

82.103.142.99 www.vbox7.com

82.103.142.99 www.zazz.bg

82.103.142.99 ######

###### 82.103.142.99

www.###### 82.103.142.99

82.103.142.99 www.######

82.103.142.99 е ИП адреса на d1bg

edit: Благодаря krisku :huh::wors: Отворих файла с wordpad и изтрих цялото съдържание и стана

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

• Автор

vbox7.com 82.103.142.99 zazz.bg 82.103.142.99 www.vbox7.com 82.103.142.99 www.zazz.bg 82.103.142.99 82.103.142.99 vbox7.com 82.103.142.99 zazz.bg 82.103.142.99 www.vbox7.com 82.103.142.99 www.zazz.bg 82.103.142.99 ###### ###### 82.103.142.99 www.###### 82.103.142.99 82.103.142.99 www.###### Ето това е кое трябва да изтрия

При положение, че URL адресът е един и същ и води към проблемния сайт, то може спокойно да бъдат махнати.

Редактирано от krisku (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички изтрих го цялото и се оправи пак влизам в Zamunda. Благодаря още веднъш Публикувано изображениеПубликувано изображение

Това е отвратителен спайъер, и аз бях го лепнал преди няколко дена...

Това е отвратителен спайъер, и аз бях го лепнал преди няколко дена...

Издържа на проверка с NOD и Spybot - Search & Destroy с последни дефиниции, но както казах го изпратих на ESET

Moже да видите да няма някакви промени в hosts файла на Windows.

Start > Run > %systemroot%\system32\drivers\etc\HOSTS

Отваряте файла с някакъв текстов редактор и търсите дали няма ред подобен на:

www.d1bg.com www.######

Ако има, триете го и запазвате файла.

Ако това не помогне, може да пробвате сканиране с Hijack This и, да поставите LOG файла тук.

Много ти благодаря :yanim::wors::) и аз имах същият проблем но го реших като те послушах и го отворих с текстов редактор и го изтрих!!! :clap:

Още веднъж БЛАГОДАРЯ !!! :wors: :wors: :wors:

Благодаря на всички писали по темата , защото и ние от около седмица не можехме да влизаме. Сега сина прочете написаното от вас и оправи проблема. :yanim::P:yanim:

• 2 седмици по-късно...

d1bg са пълни наглеци!

При инсталацията на програмата правят две неща:

1. Омазват ви hosts файла! - изтрива вашия и слага свой, като така няма да можете да влизата в vbox,zazz, нито да ъпдейтвате биткомета си!

2. Сетват си свой hompage в IE

d1bg е проект поддържан от megalan!

Не мога да изразя недоволството от подобен spyware и addware, който набутвате инсталирайки програмата им!

Опитват се да наложат тяхната програма и да орежат торент сайтовете!

Само, че ги е страх да резнат направо аренабг,замунда и другите защото ще го лапнат големия, за това само са отрязали с програмата си достъпа до ъпдейт сайта на биткомет. Така един ден сами ще се откажете от ползването на торентите, след като най-използваната програма започне да се бъгва и да неможе да се ъпдейтва.

Аз няма да търся подобна наглост и махам тъпата им програма!

Редактирано от brain (преглед на промените)

Как пък разбра, че е проект, поддържан от Мегалан?

Плюс това вие сами се набутвате, като теглите програмата. Те хората са си го казали още в условията за ползване Публикувано изображение

"според договора потребителя ще получи право да използва определени услуги предоставени от сайта, като www.d1bg.com запазва правото си да продължава , спира или променя вида на достъпа или услугата на потребителя до определени страници или домейни по всяко време. "

А с това си измиват ръцете:

"4. ПРАВА. Потребителя се съгласява , че www.d1bg.com не е отвогорно за каквато и да е щета свързана или причинена от ползването на сайта върху или на неговия персонален компютър или устройство използвано за достъп до сайта "

Вече и българи си правят спайчета, съответно никой нищо не лови. На печелившите-честито.

Как пък разбра, че е проект, поддържан от Мегалан?

Плюс това вие сами се набутвате, като теглите програмата. Те хората са си го казали още в условията за ползване Публикувано изображение

"според договора потребителя ще получи право да използва определени услуги предоставени от сайта, като www.d1bg.com запазва правото си да продължава , спира или променя вида на достъпа или услугата на потребителя до определени страници или домейни по всяко време. "

А с това си измиват ръцете:

"4. ПРАВА. Потребителя се съгласява , че www.d1bg.com не е отвогорно за каквато и да е щета свързана или причинена от ползването на сайта върху или на неговия персонален компютър или устройство използвано за достъп до сайта "

Верно си го пише, но сега гледам, че са си сложили иконката на softpedia - оказваща, че програмата им не съдържа spyware или adware. Само дето от softpedia са ги набарали и са ги изтрили от сайта си. Публикувано изображение
  • 2 месеца по-късно...

Добре де аз никога не съм влизал в d1bg.com и пак не мога да вляза в zamunda.Вече 5 дни съм така.Опитах всичко и пак не става.Ако някой има представа да драсне два три реда. Мерси предварително.

На какъв доставчик си? Ако си на ЕКК (Пловдив), то сайтът се филтрира, понеже имало хакерска атака от тази мрежа. Ако не, какво става когато опиташ да влезеш и сигурен ли си, че проблемът е в теб?

На Gigabit съм.Не знаех че че се филтрира.Сигурно е това.Изписва ми това: The connection to the server was reset while the page was loading. * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. * If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Navigator is permitted to access the Web. Явно наистина не е в мен проблема.

Да, Гигабит, вече е Евроком. Проблемът не е в теб, ако искаш повече информация звънни на доставчика и го питай, ще ти отговорят.

Абе хора, четох, четох и пак нищичко не разбрах. Обяснете на човешки какво трябва да трия и къде!

Абе хора, четох, четох и пак нищичко не разбрах. Обяснете на човешки какво трябва да трия и къде!

А това чете ли го

Къде се намира това хостс?

Кликаш на My Computer\C:\WINDOWS\system32\drivers\etc.Ето и шотче:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.