Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с влизането в Zamunda - пренасочване към d1bg.com

Featured Replies

"Ако има, триете го и запазвате файла." Ама какво трябва да го направя? Да го изтрия ли? Как да запазя файла?! Уф... Едит: Съжалявам, ако на някои хора им се струвам глупава... Просто досега не ми се е случвало нищо подобно и не се справям много добре с компютрите.

Редактирано от The Real Lilian (преглед на промените)

Като намериш hosts, нтискащ десен бутон върху него след това даваш на Open With... и избираш notepad. и търсиш ред, като този:

www.d1bg.com www.######

ПП: Това са написали хората да направиш, аз нямам такъв проблем, така че ако не помогне си нямам и идея

Успех...

сажалявам че за пореден път ще попитам но тъй като при мене не се получи имам следният въпрос: на мене ми изписва : IP adress rhino.acme.com #source server IP adress x.acme.com # x client host никъде не пише нищо за замунда , това ли са двата реда които трябва да изтрия ? ;)

сажалявам че за пореден път ще попитам но тъй като при мене не се получи имам следният въпрос:

на мене ми изписва :

IP adress rhino.acme.com #source server

IP adress x.acme.com # x client host

никъде не пише нищо за замунда , това ли са двата реда които трябва да изтрия ? ;)

при мен е същото
  • 2 години по-късно...

хм,,и при мен... # localhost name resolution is handled within DNS itself. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost не мога да отварям vbox7

• 1 година по-късно...

Здравейте. Отвори ми се доста гаден проблем... Като се опитвам да влеза в Vbox7 ми показва бял екран. Исползвам Mozilлa Firefox. Пробвах с IE 1 път стана и като реснах страницата не ми влезе. Та от какво може да е този проблем??? Видях че сте писали нещо за файла HOST но на мен в HOST ми пише... # Copyright © 1993-1999 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host 127.0.0.1 localhost Моля помогнете :s Предварително Благодаря : )

• 8 месеца по-късно...

и аз имам проблем със замунда,изписва ми 400Bad Request,от снощи е така,аз сум с 7мица и нямам RUN,не знам как да оправя проблема!

A internet въобще имате ли?

Кой Ви е доставчикът на услугата и с кой браузър и торен клиент сте? Коя ви е антивирусната програма?

Редактирано от DoGa (преглед на промените)

A internet въобще имате ли?

Кой Ви е доставчикът на услугата и с кой браузър и торен клиент сте? Коя ви е антивирусната програма?

imam internet,po princip polzwam mozila,sega probwah w internet explorer i stana,vivakom mi e dostav4ika a antiwirusnata e norton 360

Редактирано от Маргарита Копривчина (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Не знам дали е тази правилната тема,но тук пиша,ако някой се интересува в момента са отворени регистрациите в замунда. Който има нужда може да се възползва.

За тези, които казаха че нямат RUN. Имате но по подразбиране не е зададен. Ако искате да ви седи във старт менюто, то сложете отметка на: Десен бутон на старт менюто > свойства > от раздела Меню "Старт" > персонализиране > и намирате реда където пише "Изпълнение на команда" трябва да е маркирано. Това се отнася само за Windows 7.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.