Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с Network Adapter

Featured Replies

Здравейте,

имам проблем с Network Adapter нещо не включва и излизат в подопциите жълти балончета с удивителна. Казаха ми, че драйвера е повреден. Може ли накой да ми обасни стъпка по стъпка какво да направя за да се поправи.С Windows XP 2 съм.

Благодаря

Здравейте,

имам проблем с Network Adapter нещо не включва и излизат в подопциите жълти балончета с удивителна. Казаха ми, че драйвера е повреден. Може ли накой да ми обасни стъпка по стъпка какво да направя за да се поправи.С Windows XP 2 съм.

Благодаря

Дай с десен бутон в/у тия балони "properties" и кажи какво пише.

• Автор
Дай с десен бутон в/у тия балони "properties" и кажи какво пише.

Натискам "properties" и ми излиза General netw.adapter и нищо до долу. Натискам OK и пак нищо. Изчезна ми и иконката Local area в Network connection. Сега пиша от друг компютър и от друго място. благодаря

Натискам "properties" и ми излиза General netw.adapter и нищо до долу. Натискам OK и пак нищо. Изчезна ми и иконката Local area в Network connection. Сега пиша от друг компютър и от друго място. благодаря

my computer, дясно копче на него, properties>device manager; има ли удивителен или хикс на адаптера за мрежата. ако ти показва адаптера, значи трябва да си настроиш мрежата, което се прави в control panel>network connections> адаптера, properties> TCP/IP, properties, задаваш статични данни. ако си под DHCP си провери кабела дали е наред.

http://uroci.net/index.php?option=com_cont...&Itemid=124

Отиваш пак по горе описания път и като кликнеш с десене бутон върху Network adapter му даваш Uninstal. Рестартираш и погледни дали няма Windows да ти разпознае сам LAN картата. Ако не стане дай и модела и ще си изтеглеш драйвери от другия компютър.

1.Това е нормално ако си на LAN и е изгърмял някой switch...при по лоши метео-условия ги сменят като дъвки орбит...Обади се на достачика ти, защото подозирам че на съобщението пише "Limited connection or no connectivity"...и как се опитва да си вземе IP адрес... и т.н.

2.Прегледай тази тема за иконката на ИНТЕРНЕТ-а...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...=44313&st=0

3.Пробвай с това:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=39592

4.Влез в Device Manager (My Computer => Properties => Hardware => Device Manager => Network Adapters => щракваш двукартно върху адаптера ти => отиваш на Advanced и направи следните опции:

Network Adress - това не барай

Optimize for CPU - да си остане така

Speed/duplex settings => вместо Full autonegotiation избери Force 10 Full Duplex

WakeOnLan From Power Off => Disable)

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.