Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Секслъвица поръча атентат от ревност

Featured Replies

Врачанин с визия на мачо от латино сериал пъшка в хирургията на местната болница, разяден от сярна киселина. 33-годишният Калин Цеков Гратта е залят с разяждащата течност от младеж с бейзболна шапка. Нападателят го причакал пред входа на блока му на централната улица "Стоян Заимов" и плиснал в лицето му около литър от опасния химикал. Покушението станало към 22,30 ч в четвъртък, когато Калин се прибирал вкъщи. "Тениската ми на мига изгоря, прималях от болка", разказа атлетът, който успял да звънне в полицията, преди да припадне.

Атентатът е поръчан от съпругата ми Даниела Илиева Гратта, твърди той. Плевенчанката е фелдшерка и от 23 години живее в Италия, където се омъжила за възрастен богаташ. След смъртта му тя сключила уж фиктивен брак с Калин, който тогава работел нелегално по строежите. Оказало се обаче, че спасителката е истинска секслъвица, която се удовлетворява със садо-мазо похвати. Мачото видял зор, зарязал гурбета и се върнал в България, като подал молба за развод. Преди повече от година заживял с друго момиче, от което има 5-месечно бебе. Оттогава започнал истински терор. По телефона зарязаната хиена сипела заплахи за кърваво отмъщение както към Калин, така към новата му любима и детето.

Преди няколко години името на Даниела Гратта се разчу покрай предишния й любовник. Мъжът е от Мездра и подаде жалба срещу нея за отвличане и сексуален тормоз. Хищницата в леглото го беше отвлякла във вила край село Люти дол, вързала го и го млатела с камшици, докато той я задоволявал.

в-к Стандарт

Тая направо разби всичките ми представи за нежия пол

Много гадно sad.gif

Ама тая сега какво да я правим а :)

Жена и власт(пари). Къде е иконката с черепчето и костите? d20363016f85e3829d72f38249370d8c.gif

Олеле,това не е секслъвица,а сексламя...тая да не е изтървана някъде от Раднево или Царевброд?

Олеле,това не е секслъвица,а сексламя...тая да не е изтървана някъде от Раднево или Царевброд?

Не бе-плевенчанка си е жената.Фелдшерка.

Просто си отстоява правата жената-как мъжът и ще си развява байрака във Враца,че даже и дете ще прави на любовницата си!

Плевенските моми грешка нямат!

Не бе-плевенчанка си е жената.Фелдшерка.

Просто си отстоява правата жената-как мъжът и ще си развява байрака във Враца,че даже и дете ще прави на любовницата си!

Защитаваш градската, а? :go ahead:

Е, да, ама човека е подал молба за развод.. Какво, да стои и да го бият с камшици по цяла нощ ли? biggrin.gif

Хм.. според мен, тази секслъвица трябва да си намери също някой луд садо-мазо фен.. та тогава ще види за какво става въпрос biggrin.gif

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Значи да не те мислим, ако зачезнеш някъде biggrin.gif

dizel4.jpg

ohmy.gif Чакайте бе, що чак с камшици ще ме дерете :go ahead: Аз не съм тръгнал като оня врачанец :clap: Аз си седя мирно и кротко laugh.gif
Какви ли не луди са рождат в нашия район.

хмм, и ти ли си от Плевен?

Тази е луда, пълна откачалка. Човекът наистина не може да я чака цял живот, а и явно не иска вече да живее с нея. Ама на нея явно това не й изнася и друго-вече не й е за първи път...

А иначе не всички плевенчанки са такива :sobbing:

А си мислех, че аз не съм добре с главата biggrin.gif

Поле, спокойно. След тази статия официално си в графа "нормални" :sobbing:

Колкото до плевенчанките - да не сме всички такива, да знаете. Тук-таме се срещат само някой като мене дето биха сравнили града със земята, ама ние сме рядкост biggrin.gif

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.