Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за играта Mafia

Featured Replies

Играта е убиец , НО се съмнявам, че хората с по-стари машини от 2000-ната ще могат да я играят.Освен да си направят ъпгрейд... :rolleyes: Дано тая тема да живне , защото Мафиа колкото и да ми се смеете по ми харесва от GTA-тата с изключение на 4-ката.Дано да е пак Open World (не се и съмнявам) laugh.gif

За компютър от 2000-ната година няма да ти трябва ъпгрейд а направо "нова" конфигурация biggrin.gif (2000-та знаеш ли въобще какви бяха компютрите? biggrin.gif:) )

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

• Отговори 74
  • Прегледи 17,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Eeee, айде малко да живнем темата - клипченца.Относно изискванията - порових се във форуми и най-често срещаното е това:

• Но и за 31 март не я очаквайте, че не се знае дали и тогава няма да я отменят ...

• Изглежда ми на геймплей точно като GTA 4.Не знам за вас но наблюдавам през годините геймплея се вдига и всичко се изпипва но самата игра се обезсмисля.Високи изисквания и красива картина но без никакъ

пуснете едно линкче към тракър с повече сийдъри за първата част, че от IsoHunt е мнооого бавна историята...

ми малко ми е същото като скорост, защото съм в Германия, но мерси :]

Пак зацепих стигнах до мисията където 2-ма ме нападат чупят ми таксито и трябва да бягам до някакъв бар но незнам къде се намира ?

Пак зацепих стигнах до мисията където 2-ма ме нападат чупят ми таксито и трябва да бягам до някакъв бар но незнам къде се намира ?

Офф..Ако се запъваш на всяка мисия тази игра не е за теб.Значи помагам за последен път.Тръгваш направо и вдясно ще има една стрелка минаваш в тази уличка и продължаваш между уличките.после завиваш наляво щом излезеш от тези улички , даваш само направо и даваш десен бутон на вратата на бара.

А някакви приблизителни изисквания ? :speak:

Нещо например от сорта на:

CPU:Intel Core Duo 2,6 Ghz

RAM:2 GB

Video Card: GeForce 9600 GT 512 DDR3

:speak:

А някакви приблизителни изисквания ? :speak:

Нещо например от сорта на:

CPU:Intel Core Duo 2,6 Ghz

RAM:2 GB

Video Card: GeForce 9600 GT 512 DDR3

:speak:

Може би препорачителните изисквания ще са такива. ohmy.gif

Играта ще е готина ! Надявам се да не ни разочароват. Който не е превъртял 1 в замунда има български език за играта, за да разбирате всяка мисия какво точно трябва да се прави .

Редактирано от Hanibal_Lektar
буквата Ч (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Превъртях първата част много е яка особено края :rolleyes:

Превъртях първата част много е яка особено края ;)

До вчера циклеше на всяка мисия , а пък сега я превъртя ohmy.gif Все пак ти вярвам и БРАВО!Видял си сметката на чичо Сам biggrin.gif

Видях му я ама и на мен laugh.gif "Имах малко поздрави от г-н Салиери"

Видях му я ама и на мен laugh.gif "Имах малко поздрави от г-н Салиери"

"Mr. Salieri sends you reguards".Дано в Мафия 2 да можеш да вършиш много действия , както в GTA.

Ми незнам за действията първо дано тръгне защото се говори че изискванията ще са близки до тази на ГТА 4. ;)

Ми незнам за действията първо дано тръгне защото се говори че изискванията ще са близки до тази на ГТА 4. :P

Еми много ясно...Ако са такива като на GTA 4 ще ми върви biggrin.gif

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

Братчета ;) относно играта Мафия ,можете ли да ми кажете как се минава онова ниво където трябва да откраднеш един камион и документите на шофьора , да отидеш пак на пристанището и да свиеш съндъците. Отивам при съндъците, но идва един и не мога да ги натоваря. Като го гръмна пък се събират всички мафиоти.

Благодаря предварително!

Здравейте,

Братчета :ph34r: относно играта Мафия ,можете ли да ми кажете как се минава онова ниво където трябва да откраднеш един камион и документите на шофьора , да отидеш пак на пристанището и да свиеш съндъците. Отивам при съндъците, но идва един и не мога да ги натоваря. Като го гръмна пък се събират всички мафиоти.

Благодаря предварително!

Мисля че трябваше да го излъжеш че го викат някъде и през това време бързо да натовариш кашоните и да офейкаш laugh.gif

• 3 седмици по-късно...
Еми много ясно...Ако са такива като на GTA 4 ще ми върви biggrin.gif

За жалост ако изискванията са като

на GTA IV няма шанс д ми тръгне.

Поне ще ходя у някой компютърен клуб

да я играя. Но все пак у дома си е друго... sad.gif

• 2 седмици по-късно...

Какво за бога стана angry.gif Уж играта трябваше да излезе на 24 този месец и аз очаквах в тракерите да излезе макс до 1-2 дни...Явно пак ще има отлагане , но да не е така дълго както SC 2 ;)

Какво за бога стана angry.gif Уж играта трябваше да излезе на 24 този месец и аз очаквах в тракерите да излезе макс до 1-2 дни...Явно пак ще има отлагане , но да не е така дълго както SC 2 :)

Кой пък та излъга.Ще излезне до октомври 2009,най рано септември

Кой пък та излъга.Ще излезне до октомври 2009,най рано септември

И Аз бях чел преди време, че края на април (демек тоя месец) трябваше да излиза... :hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.