Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за PC-то на един приятел

Featured Replies

Имам един приятел с когото миналата година почти по едно и също време си купихме пс-та.

Моето е

Дъно AsrockNF4-DVI

AMD SEMPRON 3000+ 1,6GHZ /марко ми се струват херцовете но.../

DDR2 KINGSTON 533 MHZ

HDD SEAGATE BARRACUDA 80 GB

VC ASUS EN6600 TOP SILENT

DVD-RAM LG GSA- 18x lightScribe

FDD NEC 1.44

Case FOXCONN TLA със PSU FORTRON BLUESTORM 2 400W

Неговата е почти същата но с 200 гб хард с по-скапана кутия и захранване/JNC/

и

Intel Pentium D 3.0 Ghz. Та този приятел ми казва, че процесора му е двуядрен, ама никъде в евереста му не го пише. По принцип би трябвало да пише

Pentium D Dual Core или х2 но нищо такова няма.Въпреки това той смята че всички пентиум д са двуядрени и ще излизат нови модели!

Неговото дъно е асус с параметри като на моето само че неговото поддържа само intel pentium/celeron

А забравих-той има дъно асус с параметри като на моето но неговото поддържа само intel а моето само amd

И той ми казва че съм се набутал и неговото пс е два пъти по-бързо от моето.

Аз не се вързах но искам да чуя и вашето мнение. :)

Редактирано от uberalles (преглед на промените)

Ами горе-долу е прав твоя приятел. Pentium D е двуядрен процесор, но нови Pentium D няма и няма и да има. Може би във всички приложения Пентиума е доста по-бърз от твоя.

Редактирано от JueLz (преглед на промените)

Pentium D са двуядрени , но наистина нови модели няма да излизат, защото Intel свалиха от производство цялата Netburst архитектура и я заместиха с Core. Пентиум-а наистина може и да е по-бърз от твоя заради доста повечето МХц и повече L2 Cache.

( Иначе с това JNC , дето го е сложил да му храни машината ....е, явно търси силните усещания).

Имам още един въпрос, но не смятам да отварям нова тема за това:

Както разбрахте моя процесор върви на 1.6 ghz а съм виждал модели 2800+ които работят на по-високи честоти от моя.

По принцип съм противник на овърклока, но все пак вие сте по-компетентни от мен.

Да си овърклоквам ли процесора? :nono:

Редактирано от uberalles (преглед на промените)

Имам още един въпрос, но не смятам да отварям нова тема за това:

Както разбрахте моя процесор върви на 1.6 ghz а съм виждал модели 2800+ които работят на по-високи честоти от моя.

По принцип съм противник на овърклока, но все пак вие сте по-компетентни от мен.

Да си овърклоквам ли процесора? :nono:

Погледни упътването за Overclock на AMD и графични карти и вземи сам решението. Ако направиш всичко както е описано и отделиш достатъчно време да тестваш стабилността на системата, няма да имаш никакви проблеми.

Погледни упътването за Overclock на AMD и графични карти и вземи сам решението. Ако направиш всичко както е описано и отделиш достатъчно време да тестваш стабилността на системата, няма да имаш никакви проблеми.

Благодаря.

Нека твоя приятел се радва, че му е много бърз компютъра, но с това JNC имам чувството, че ти ще се смееш последен! biggrin.gif

Нека твоя приятел се радва, че му е много бърз компютъра, но с това JNC имам чувството, че ти ще се смееш последен! biggrin.gif

А като са приятели,дали ще се смее? cool.gif Нека приятеля хвърли едно око на написаното за захранванията във форума,може да реши друго.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.