Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Това е списъка на 10-те най-скъпи ретро автомобила

Featured Replies

.

Редактирано от Mugen (преглед на промените)

Какви ферарита е имало през 66-та година :)

Но това жълтото нещо под номер 8 е уникално biggrin.gif Като гигантски молив - за $4,455,000.

Аз си избирам Bugatti Royale Berline De Voyage от 1931г

1931bugattiberlintc3.jpg

Дали ще ми прилича да ходя на работа с него? cool.gif

Зависи как ще го палиш сутрин. По филмите съм гледала, че тези модели имат едни големи ръчки, които се въртят и така се дава искрата за запалване ;) Ако ще е така - не си струва 6-те милиона долара cool.gif

Не знам точно този модел дали се запалва с манивела,но повечето модели от него време са се запалвали точно така :)

Аз обаче няма да я въртя-като си я купя,ще си има и шофьор,който ще ми я пали (ех..мечти,мечти..) ;)

А я вижте как изглежда отвътре:

bugatti_type_41_royale_limousine.jpg

bugatti_type_41_royale_limousine_volant.jpg

bugatti_type_41_royale_mascotte.jpg

• 1 месец по-късно...

Док и аз си набелязах това Бугати biggrin.gif

Айде избери си някоя друга, пък ще си ги менкаме после - нали сме в един град.

Пък и с това Бугати няма да ти прилича да ходиш на работа. То там като гледам няма и достатъчно места за паркиране :P

Bugatti си е класика в жанра, но от моделите от преди войната аз бих се спряла на по-евтиното моделче Type 57SC Atlantic

a_Bugatti_Type_57SC_Atlantic_s.jpg18768554bs3.png

Ето една друга класация Това е списъка на 10-те най-скъпи класически автомобили за всички времена:

1. 1931г. Bugatti Royale Kellner Coupe - - - - -Прададена за: $8,700,000 през ноември 1987

1931bugattiroyalkellnersy1.jpg

2. 1929г. Mercedes-Benz 38/250 SSK - - - - - -Прададена за: $7,443,070 през септември 2004

1929mercedesvw5.jpg

3. 1931г. Bugatti Royale Berline De Voyager - Прададена за: $6,500,000 през юни 1986

1931bugattiberlintc3.jpg

4. 1962г. Ferrari 330 TRI/LM Testa Rossa - - - Прададена за: $6,490,000 през Aвгуст 2002

1962ferrari3ud6.jpg

5. 1966г. Ferrari 330 P3 - - - - - - - - - - - - - - Прададена за: $5,616,000 през Aвгуст 2000

1966ferrari330kp3.jpg

6. 1962г. Ferrari 250 GTO - - - - - - - - - - - - Прададена за: $5,500,000 през Ноември 1991

ferrari250gtotc9.jpg

7. 1930г. Bentley Speed Six - - - - - - - - - - - Прададена за: $5,109,700 през 2004

1930bentleyspeed6pz7.jpg

8. 1935г. Duesenberg SJ Speedster - - - - - - - Прададена за: $4,455,000 през 2004

1935duesenbergmormonsidjp8.jpg

9. 1937г. Alfa-Romeo 8C-2900 - - - - - - - - - - Прададена за: $4,072,000 Aвгуст 1999

1937alfaromeo8ciw9.jpg

10. 1956г. Ferrari 410 Sport - - - - - - - - - - - - -Прададена за: $3,822,500 Aвгуст 2001

1956ferrariri3.jpg

източник: forbesautos.com

Двете Bugatti-та на 1-во и 2-ро място поне бързи ли са като са толкова скъпи и грозни, или само цената им голяма???

Двете Bugatti-та на 1-во и 2-ро място поне бързи ли са като са толкова скъпи и грозни, или само цената им голяма???

Не тези са за колекционери

Не тези са за колекционери

Ааа, добре.. Щото по формата и вида много - много и на мен не ми приличаха на бързи...

Благодаря за информацията! :P

:) На световното автомобилно изложение тази година във Франкфурт си харесах доста автомобили - ретро и с доста фантастичен дизайн:

dsc00142xd6.jpgdsc00141ac5.jpg

A освен хубави коли, се срещаха и тук-таме готини девойки...но прекалено облечени sad.giflaugh.gif

dsc00133rv5.jpg

Откъм футуристичен дизайн, това Сузуки ми допадна страшно много:

dsc00127st9.jpgdsc00128zn9.jpg

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Пролетко, ама ти нищо не си си харесал, бре пиле ;)

Какви са тези автомобили два пъти трета ръка където ги размотаваш тука laugh.gif .

П.П: Та тази червеничката, колко струва biggrin.gif

Пролетко, ама ти нищо не си си харесал, бре пиле ;)

Какви са тези автомобили два пъти трета ръка където ги размотаваш тука laugh.gif .

П.П: Та тази червеничката, колко струва biggrin.gif

Нали? ;)

Не погледнах цената на червеничката - бях в захлас от дизайна и тотално забравих да погледна цената на бъдещата си кола biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.