Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Nero7 - Could not perform start of Disc-at-Once

Featured Replies

Вчера ходих до Метро да си взимам дискове, но си взех друга марка, защото тези, които по принцип ги купувам, са свършили. Прибирам се вкъщи, слагам диска (DVD-R), включвам програмата, давам на DVD-Video, слагам файловете, избирам си скоростта и очаквам да започне да записва. Да, ама не. Записвачката се отвори, и на екрана излиза следната грешка: Burn Process Failed. Could not perform start of Disc-at-Once. После влизам в гуугъл, написвам това, което ми е грешката и ми излизат няколко теми. Понеже аз не разбирам много английски, разбрах какво да направя. Инсталирах си firmware за мойта записвачка и всичко стана успешно и ми изписва да рестартирам компютъра. Рестартирах го, включвам Nero Burning ROM, правя всичко, което трябва и накрая пак същото. Някакви идеи?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Автор

Write method не мога да го променя, така си седи. Четох, че трябва някакви драйвъри да инсталирам, ама нещо не става. Други идеи?

Write method не мога да го променя, така си седи. Четох, че трябва някакви драйвъри да инсталирам, ама нещо не става. Други идеи?

Говоря за опцията в File - Preferences - Expert features - Overburning. Изключи го оттам, ако може.

P.S. Сега видях, че при DVD Video Write method-а не е разрешен за промяна.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Никакво ли оправяне няма? Същите дискове като старите ли трябва да си купя?

В информацията, която намерих в нета, хората се оплакваха от същия проблем при използване на дискове Memorex.

Пробвай с друга марка и дано стане.

Аз например използвам почти само Verbatim дискове.

• Автор

Мойте не са Memorex. По принцип ползвам Maxell, ама ги нямаше в Метро и затова си взех Philips. Този, с когото пазарувах, ми каза, че Philips не са лоши. По принцип когато взема нови дискове и пробвам да запиша един от тях, ми изкарва този проблем, ама не се сещам как го оправих.

Пробвай с обновяване на firmware на устойството.Изтегли си Nero Info Tool...Виж версията на firmware-a, модела и марката на записвачката и ни ги кажи тук да ти намерим обновление:

untitledzx4.jpg

ftp://ftp6.nero.com/tools/InfoTool.zip

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор

682ebf63539e8bd6c431daa3c99c3e7c.jpg.jpg

Надявам се това да помогне.

EDIT: с големи мъки разбрах къде е проблема - проблема е в дисковете. Днес си взех един пробен диск с марка Maxell и нямаше никакви проблеми. Съжалявам много за темата, ама ще гледам тая грешка да не я повтарям повече

Редактирано от IchWill (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.