Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатен хост.

Featured Replies

Някой може ли да ми препоруча безплатен хост със минимум 50 мегабайта пространство, да няма банери и да няма ограничение в големината на файловете. Аз успях сам да намеря много хостове без банери дори с по 5 гигабайта пространство но имаше ограничение на файловете sad.gifsad.gifsad.gif Остройва ме с ограничение но то да е поне 5 мегабайта за файл а не 200 кб sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif Много се надявам да ми помогнете! Благодаря предварително.

Някой може ли да ми препоруча безплатен хост със минимум 50 мегабайта пространство, да няма банери и да няма ограничение в големината на файловете. Аз успях сам да намеря много хостове без банери дори с по 5 гигабайта пространство но имаше ограничение на файловете sad.gifsad.gifsad.gif Остройва ме с ограничение но то да е поне 5 мегабайта за файл а не 200 кб sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif Много се надявам да ми помогнете! Благодаря предварително.

http://www.freeweb7.com/

-What file types are allowed?

Wecurrently allow these file types: jpg,gif,html,htm,php,txt,png,css,tpl,cfg,js,xml,sq l,swf,ico,ttf,list,mo,zip,gz,inc,gdf,po,phtml,shtm l,psd,db,bmp,pdf,rar,fon,ttf,eps,jp2,svg,tga,tif,w mf,pcd,raw,afm,ihtml,htc,pot,xsl,sc,bb,map,log,svn ignore,conf,cnf,btf,lck.

- What is the maximum file size allowed?

The max file size allowed is currently 10 MB.

• Автор

Нестава незнам къде си видял че максимален размер е 10 мб има ли вероятност да е щото видеото е с разширение avi да го конвертирам ?

Редактирано от msirius (преглед на промените)

• Автор

Оказа се че неможе видео файлове да се качват ако знаете друг безплатен хостинг подобен ще съм много благодарен !

Ето ти един български ще останеш доволен от услугите ама е малко бавен http://port69.org/

• Автор
Ето ти един български ще останеш доволен от услугите ама е малко бавен http://port69.org/
Тоя го знам сега не приемат нови сайтове за хост sad.gif дата.бг също ми върши работа ама там па не работи store 4 :P

http://110mb.com/

А ако докажеш, че си физически съществуваща личност ти отключват много допълнителни екстри

• Автор

Как така да докажеш "че си физически съществуваща личност" какво да съм призрак ли biggrin.gif Ама някво ограничение на файловете има ли ?

Не си бот и ако да речем спамваш ти имат личната информация. Без да се идентифицираш нямаш SMTP server. Имаше нещо да си сканираш личната карта и да им я пратиш. Не съм го правил и не знам. До колкото знам ограничения за файловете няма.

• Автор
Не си бот и ако да речем спамваш ти имат личната информация. Без да се идентифицираш нямаш SMTP server. Имаше нещо да си сканираш личната карта и да им я пратиш. Не съм го правил и не знам. До колкото знам ограничения за файловете няма.
Има същия проблем с AVI файловете sad.gif

Плати си за хостинг и толкова. Безплатен обяд по вкуса на всеки няма.

Темата заключена.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.