Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с "Търсене"

Featured Replies

Уважаеми администратори и модератори , забелязах че от няколко дена има проблем с търсенето ! Като търсиш нещо ти казва че го няма а то си съществува ! Ето само един пример : напишете в търсачката" Искате да поздравите някого с песен?" /както знаете тази тема си съществува / и ..... УВИ нищо не излиза ! Така стават конфузни ситуаций . Вчера проверих дали съществува една тема и уж я няма ... постнах я и след 5 мин. бе затворена / и с право защото темата бе поставена от друг / . Моля Ви оправете проблема ! Благодаря предварително !

Причината е, че:

Една или няколко от ключовите думи са по-кратки от минимума от 3 символа. Моля върнете се и опитайте с други ключови думи.

При зададено търсене на думата "песен", само в заглавията на темите, резултатът е: http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...%EF%E5%F1%E5%ED

• Автор

Stanley съгласен с теб ! Свикнах вече с търсенето вече :P ! НО днес вече получих две съобщения от потребители , да им кажа как се работи с "BitComet" / не го приемайте като хвалене / и аз им казвам да ползват търсачката че има хубава статия и опааааа .... а сега обеснявай как точно да напише че да и излезе статията . Защото ако напише цялото име "BitTorrent – инсталация, конфигурация и работа" или част от заглавието нищо не излиза .... или излизат 100 теми . Затова има ли начин да се оправи проблема ?

Доколкото знам, на този етап, търсенето на думи, по-кратки или равни на три символа, няма да работи. Налага се да се прилага "творчески подход" при използването на търсачката - примерът съм го дал по-горе. Не е голям проблем, че в резултатите ще излизат повече теми - все пак, който търси, намира :P

Използвайте думи не по малки от 3 символа.

Примерно BitTorrent, BitTorrent инсталация, или думи с повече от три букви.

Сега пробвах и всичко си е наред!

Уважаеми администратори и модератори , забелязах че от няколко дена има проблем с търсенето ! Като търсиш нещо ти казва че го няма а то си съществува ! Ето само един пример : напишете в търсачката" Искате да поздравите някого с песен?" /както знаете тази тема си съществува / и ..... УВИ нищо не излиза ! Така стават конфузни ситуаций . Вчера проверих дали съществува една тема и уж я няма ... постнах я и след 5 мин. бе затворена / и с право защото темата бе поставена от друг / . Моля Ви оправете проблема ! Благодаря предварително !

Четете ли въобще каква грешка ви дава търсачката?

При търсене на Искате да поздравите някого с песен дава грешка, че работи с думи над 3 символа.

При търсене на Искате поздравите някого песен темата си излиза първа в списъка.

Ако знаете как да я използвате търсачката си показва това, което търсите.

Четете ли въобще каква грешка ви дава търсачката?

При търсене на Искате да поздравите някого с песен дава грешка, че работи с думи над 3 символа.

При търсене на Искате поздравите някого песен темата си излиза първа в списъка.

Ако знаете как да я използвате търсачката си показва това, което търсите.

Всъщност на мен понякога ми дава грешка (нищо не е намерено)...и след като минат 20 сек. време за изчакване ми намира това което съм търсил (без да променям нищо по името)...само си чуквам ENTER.А при търсене на главната страница също понякога не ми изкарва резултатите а само след името на сайта поставя знак # и резултати няма...след две три търсения обаче нещата се оправят...но за мен не е болка за умиране!

PS: Незнам дали си спомняш, но съм ти докладвал по Л.С. за подобни дребни детаилчета...(особено за оново, когато бях с Internet Explorer-a като дам на произволна тема - OPEN IN NEW WINDOW - посочената тема почна да се изрежда в поне 30-тина нови прозорци, но скоро не ми се е случвал подобен проблем.(може би защото си карам с Лиско ;) )

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.