Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Angel Of Darkness

Featured Replies

Тъй като никой не се сети да пусне тема за Tomb Raider: Angel Of Darkness, а направо писаха в темите за другите игри Tomb Raider и стана пълна мешаница пускам тази :wors:

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Най-накрая някой да създаде тази тема

:) :) :wors: :wors:

как става това бе хора ??? ;):rap:Публикувано изображение

Има си секретно ниво както и пач за него!Ако го искаш някой ден ще ти го пратя по скайпа!

Какво е това пач не ми го пращай а само ми кажи какво е и ми кажи далимога да си го изтегля от някъде??? :wors:;):clap: Как точно се казва нивото има няколко нива с канали-louvre storm drains,munstrum... :clap:

Как точно се казва нивото има няколко нива с канали-louvre storm drains,munstrum... :clap:

да точно.louvre storm drains още в началото Публикувано изображение

Иди в сайт www.youtobe.com и напиши louvre storm drains и ще ти излезне клипче как да си минеш нивото. :):rolleyes::ph34r: Искам да ви питам защо като мина нивото maximum contimentant area като свърши клипчето с Къртис ми изписва please insert disc2 :)

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Сега разбирам искам да ви питам защо като мина нивото maximum contimentant area като свърши клипчето с Къртис ми изписва please insert disc2 :baby:

Да не би играта да ти е пиратска версия?

Имам проблем. Когато стрелна веднъж с което и да е оръжие от него излизат два или три коршума Публикувано изображение Защо е така? :baby::question:

• Автор

Ако мислите, че ще трупате безсмислени постове - няма да стане. Или поствайте смислени мнения или недейте писа нищо!

Здравейте искам да ви попитам защо в нивото the serpent rouge Лара няма крака и очите и са кръгли???И защо в кефе метро бармана е размазан а Къртис понякога е без глава

Имам проблем. Когато стрелна веднъж с което и да е оръжие от него излизат два или три коршума Публикувано изображение Защо е така? :blow out candles::cheers:

Във всички нива ли прави така?Не ми се е случвало никога със кой клавиш стреляш? Публикувано изображение

Да не би играта да ти е пиратска версия?

Мисля,че е пиратска наистина този диск2 мога ли да го изтегля от някъде? :gift:

Някой да е попадал на онзи бъг в нивото tomb of ancients като слезна при слелета при ръчката като скора наляво попадам в нивото galeries under siede много странен бъг Публикувано изображение

На всички нива в които съм бил до сега. :) Стрелям с Ctrl. Публикувано изображение

Стигнах до нивото Boaz Returns Публикувано изображение Този огромен паяк (на такова ми прилича) нямя убиване бе. Поне 40 палнителя съм изхабил по него Публикувано изображение Как се убива? Благодаря предварително!

Стигнах до нивото Boaz Returns Публикувано изображение Този огромен паяк (на такова ми прилича) нямя убиване бе. Поне 40 палнителя съм изхабил по него Публикувано изображение Как се убива? Благодаря предварително!

С лекота!Стреляй четири пъти в тиквата му!След това той си отваря саркофазите от които стрела жълта слуз!Бързо отиди да отворената която е активна-стреляй докато я унищожиш!И така останалите май пет!!!След това следва сцена с тоя Боаз който се превръща в пеперуда-лесен е за убиване!

С лекота!Стреляй четири пъти в тиквата му!След това той си отваря саркофазите от които стрела жълта слуз!Бързо отиди да отворената която е активна-стреляй докато я унищожиш!И така останалите май пет!!!След това следва сцена с тоя Боаз който се превръща в пеперуда-лесен е за убиване!

Благодаря убих го Публикувано изображение

Редактирано от niki ch (преглед на промените)

Здравейте,защо в едно ниво лара е с един крак а другия и крак е тънка лента????????????????? Публикувано изображение

Здравейте,защо в едно ниво лара е с един крак а другия и крак е тънка лента????????????????? Публикувано изображение

Кое е нивото по-точно!

Кое е нивото по-точно!

Във нивата-the arheological dig,louvre storm drains,the monstrum...,parisian ghetto случвало ми се е във всички нива.В смисъл,че Лара е с един крак а другия и крак е нещо като въже :) много е смешно!!!Случвало ми се е дори да няма крака а във нивото-louvre galeries понякога полицаите са без глава

;)

Във нивата-the arheological dig,louvre storm drains,the monstrum...,parisian ghetto случвало ми се е във всички нива.В смисъл,че Лара е с един крак а другия и крак е нещо като въже :) много е смешно!!!Случвало ми се е дори да няма крака а във нивото-louvre galeries понякога полицаите са без глава

;)

Нали ти обясних че това е най-бъгавия Томб Райдър и затова биха шута на фирмата която я правеше Публикувано изображение

само пиратските игри ли са бъгави? Какво се прави в играта tomb raider last revelation в нивото city of the dead?

само пиратските игри ли са бъгави?

Какво се прави в играта tomb raider last revelation в нивото city of the dead?

Определено тази игра не е пиратска а е бъгава и оригинално закупената!!!!

А в града на смъртта в ласт ревелейшън трябва да отидеш в другото ниво като първо елиминираш картечниците горе!!!

Защо като свърша с нивото maximum contimentant area и като свърши клипчето ми излиза please insert disk 2 ----------------- Извинете,но искам да ви питам в нивото the monstrum....както там беше след нивото къщата на Вон Крой като си взема обскюра пейнтингът и като се върна обратно като ми даде филмчето дето Бушард излиза от една врата той самоубил ли се е или Екард го е убил?Моля кажете ми любопитно ми е. :clap: :clap: :tease: ----------------- от къде да си изтегля диск2 на този раидер

Редактирано от Aragorn(Elesar)
2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай". (преглед на промените)

Защо като свърша с нивото maximum contimentant area и като свърши клипчето ми излиза please insert disk 2

-----------------

Извинете,но искам да ви питам в нивото the monstrum....както там беше след нивото къщата на Вон Крой като си взема обскюра пейнтингът и като се върна обратно като ми даде филмчето дето Бушард излиза от една врата той самоубил ли се е или Екард го е убил?Моля кажете ми любопитно ми е. :angry: :angry: :angry:

-----------------

от къде да си изтегля диск2 на този раидер

Екхард няма нищо общо ;) но ти ще разбереш накрая на играта!Във финалната сцена!

Сериозно ли нямаш диск2-иначе не можеш да довършиш играта!Казах ти преди откъде да теглиш! Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

моля ви кажете ми защо в скривалището на бушард там нали трябва да се натисне ръчка да се отвори врата и там има друга ръчка за натискане ми защо лара не стига до ръба за койтода се хване само веднъж успя да се хване иначе не успява как да го променя :P :P :doh:;):P:offtopic_s:

Струва ли си да я дърпам или не? Нещо говорите, че била много бъгава! Каква е самата истина?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.