Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Angel Of Darkness

Featured Replies

нищо че е бъгава много интересна е и има много хубави нива препоръчвам ти тази игра любимата от томбрайдерите ми е най-интересна е гони те полиция..... :P:wors::lol6::ass:

ОК

Благодаря за съвета, вече я тегля!

Щом има и полиция - ВСИЧКО Е OK

Брей, ама, че проблем! - Още като ми дава да почна да играя (на първо ниво естествено) от всякъде врати, оради и стени и няма къде да отида. Има само куче на верига до бъчва (или варел, но повеч прелича на бъчва) и там врата. От едната страна стълби който също водят до врата, а от където почват стълбите няква си ограда (бетонна).

И сега незнам къде да отида. От никъде няма изход. Аз не се сещам за нищо друго, някой ако може да помогне!

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!

Брей, ама, че проблем! - Още като ми дава да почна да играя (на първо ниво естествено) от всякъде врати, оради и стени и няма къде да отида. Има само куче на верига до бъчва (или варел, но повеч прелича на бъчва) и там врата. От едната страна стълби който също водят до врата, а от където почват стълбите няква си ограда (бетонна).

И сега незнам къде да отида. От никъде няма изход. Аз не се сещам за нищо друго, някой ако може да помогне!

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!

Отивай нагоре Публикувано изображение

влез в сайт www.youtube.bom и напиши parisian back streats или нещо такова беше абе пишеш името на нивото и ти излизат филмчета/видео как се минава Публикувано изображение

исках да кажа www.youtube.com а не bom

Аз вече го гледах клипчето и съм малко по напред.... е все още не съм го минал нивото естествено, но................

• 4 седмици по-късно...

Здравейте,искам да ви попитам как минахте нивото the serpent rouge,защото аз се забих в някаква дискотека и немога да изляза.Предварително ви благодаря!

Редактирано от tweety_v (преглед на промените)

Запецнах още на второто ниво!Когато бутна гардероба и той застава пред вратата и кото тръгна по-нагоре полицаите разбиват вратата.Ония като влезе в къщата го трепя и по-нататък нали има едно падащо (като падне камъка тогава пада тва) минавам го,зимам си патроните и другите работи и отивам по-нагоре.По-нагоре нали има един диван,дъски и още нещо.Те ми запушват пътя и няма как да мина,обаче има едно метално купче дето се бута и срещу него (горе) има нещо като тераса.Пробвах и там да ида ама не става.Моля вякой да ми каже къде се ходи,кво се прай и т.н. плийс,че много се мъча да го мина ама немога! Публикувано изображение

Запецнах още на второто ниво!Когато бутна гардероба и той застава пред вратата и кото тръгна по-нагоре полицаите разбиват вратата.Ония като влезе в къщата го трепя и по-нататък нали има едно падащо (като падне камъка тогава пада тва) минавам го,зимам си патроните и другите работи и отивам по-нагоре.По-нагоре нали има един диван,дъски и още нещо.Те ми запушват пътя и няма как да мина,обаче има едно метално купче дето се бута и срещу него (горе) има нещо като тераса.Пробвах и там да ида ама не става.Моля вякой да ми каже къде се ходи,кво се прай и т.н. плийс,че много се мъча да го мина ама немога! Публикувано изображение

Буташ купчето колкото се може близо до терасата и се хващаш за нея,и се качваш.Там отваряш една врата взимаш ключа (има два ключа,единия е на дъската с ключове а другия е на пода,единия е за отваряне за изиграване на нивото,но другия нз за кво беше,вземи и двата)отваряш вратата и изиграваш нивото.Тва е.Ако на следващото ниво ти е трудно и ако те "мързи" да го играе аз знам един код за минаване на третото ниво.

По темата: Изиграл съм играта и е ми хареса кой знае колко,но става.Само да питам - при всички ли бармана в Кафе "Метро" е размазан в лицето?Иначе не ми прави проблем това.

а бе хора що нещо не мога да мина 1-во ниво на тая игра бе хем не мога да отворя тея врати хем не мога да стигна тая врата за да мога да влезна ??? :speak::):help:Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,искам да ви попитам как минахте нивото the serpent rouge,защото аз се забих в някаква дискотека и немога да изляза.Предварително ви благодаря!

Ами от дискотеката не се излиза влезеш ли няма как да излезеш

Ами от дискотеката не се излиза влезеш ли няма как да излезеш

;)

Тогава ще обясниш ли защо е направена тая дискотека ???

Буташ купчето колкото се може близо до терасата и се хващаш за нея,и се качваш.Там отваряш една врата взимаш ключа (има два ключа,единия е на дъската с ключове а другия е на пода,единия е за отваряне за изиграване на нивото,но другия нз за кво беше,вземи и двата)отваряш вратата и изиграваш нивото.Тва е.Ако на следващото ниво ти е трудно и ако те "мързи" да го играе аз знам един код за минаване на третото ниво.

По темата: Изиграл съм играта и е ми хареса кой знае колко,но става.Само да питам - при всички ли бармана в Кафе "Метро" е размазан в лицето?Иначе не ми прави проблем това.

Да ти кажа,че ключът във второто ниво е за да отвориш вратата на втория етаж,и от там да вземеш едно оръжие.За да слезнеш по-лесно натискаш ръчката и с нея асансиорът се качва и ти се отваря и чрез него се придвижваш... Публикувано изображение
  • 2 седмици по-късно...

Слагаш го в някой профил в папката за сейфовете

Тя може да се намира в My Documents, може и в папката в която е инсталирана играта.

Не помня къде точно .

Мерси,ще пробвам......ми не не става аз исках сейф,защото преди я превъртях,след това ми влезе вирус в компа и ми преинсталираха уиндиуса и сейфовете ми се изтриха......не ми се превърташе на ново. Здравейте искам да ви попитам дали освен на легендата и аниверсари могат да се сложат дрехи на ангела? Абе хора къв е онзи от скривалището на Бушард дето е залепен за едно легло с нещо като дъвка и е започнал да се разлага (гадост)

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Защо като свърша с нивото maximum contimentant area и като свърши клипчето ми излиза please insert disk 2

-----------------

Извинете,но искам да ви питам в нивото the monstrum....както там беше след нивото къщата на Вон Крой като си взема обскюра пейнтингът и като се върна обратно като ми даде филмчето дето Бушард излиза от една врата той самоубил ли се е или Екард го е убил?Моля кажете ми любопитно ми е. :ph34r::down::)

-----------------

от къде да си изтегля диск2 на този раидер

ZDRASTI NEZNAQ KAK SE KAZVA NIVOTO NO E NIVOTO SLED GROBNICATA IMA NQKOLKO KOLONI POSREDATA I 2 RESHETKI KOGATO STAPQ NA SREDATA NA ZALATA IMA METALNO KOLELO I VRATATA SE ITVARQ NO KAK SLEZNA I SE ZATVARQ KAK SE MINAVA TOVA NIVO ZNAE LI NQKOI
  • 3 седмици по-късно...

<BG>.::Veselin`server::.<BG> Сървар за гта сан андреас мултиплеар 1.Трябва да имате програмата hamachi http://hamachi.en.softonic.com/ това е програмата. 2.Трябва да имате GRAND THEFT AUTO SAN ANDREAS MULTIPLYEAR http://dl.foco.co/samp/sa-mp-0.3c-install.exe това е мултиплеара които ви трябва за сървара. инсталирате хамачи и отивате на Network после на join an exiting network... пишете на първия ред Veselin`server паролата е magurata исчакаите докато се свърже после влизате в мултиплеара или SA-MP натискате на оранжавото прозорче с тикче на него добавяте този ип адрес 5.53.82.217:7777 но бес програмата hamachi няма да стане. играете и се забавлявате. за връска с админите пишете в скаип bliznacite_lukovit Transformars.bg support_servers :cool: При влизане в играта с хакове се банва. :) Който иска да бъде админ да пише на скаип.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.