Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за снимката в профила.

Featured Replies

Прави ми впечатление, че повечето потребители използват функцията за качване на снимка за профила не по предназначение, а просто за да си слагат разни картинки.

Така че предложението ми (ако е възможно да се осъществи) е като някой си качи снимка тя да трябва да изчака одобрение

и чак тогава да бъде качена. Така няма да има разни глупави картинки вместо снимка. Моля, кажете ми дали е възможно.

По принцип качването на снимка в профила, които не са на собственика на профила, е в разрез с правилата:

3.2 В случай че има такава, снимката към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Форума на kaldata.com не е свободен сървър за качване на картинки. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.

За това, видиш ли нещо нередно - докладвай или пиши ЛС на някой от модераторите, те ще се погрижат. :)

Редактирано от zorito (преглед на промените)

• Автор
По принцип качването на снимка в профила, които не са на собственика на профила, е в разрез с правилата:

За това, видиш ли нещо нередно - докладвай или пиши ЛС на някой от модераторите, те ще се погрижат. :)

Въпросът е, че има толкова много такива хора, че на модераторите ще им отнеме бая време да им махнат картинките.

Въпросът е, че има толкова много такива хора, че на модераторите ще им отнеме бая време да им махнат картинките.

А одобряването на снимките няма?

Ми за това има съвестни потребители, дето ги портят :) (като мен)

Но като идея това за одобряването (както е при новините) не е лошо.

• Автор
А одобряването на снимките няма?

Наистина ще ви отнеме време, но и без това малко хора имат снимки (говоря за истински). Потребителите ще знаят, че въпросните изображения първо биват проверени и по-рядко ще се опитват да качат неразрешени картинки.

Наистина ще ви отнеме време, но и без това малко хора имат снимки (говоря за истински). Потребителите ще знаят, че въпросните изображения първо биват проверени и по-рядко ще се опитват да качат неразрешени картинки.

Глупости.

Новите потребители ще се мъчат да качват каквото си решат. То и правила има и потребителите би трябвало да знаят, че ние седим и гледаме да се спазват, но все още има доста теми на латиница и с неясни заглавия и т.н.

Ако се хванем да одобряваме снимките на новите потребители трябва да се занимаваме и с всеки, който реши да си сменя снимката.

btw, въобще не виждам смисъл да го обсъждаме, след като до колкото знам няма техническата възможност за едно такова 'одобряване' :)

• Автор

Добре. Щом не е възможно... Все пак благодаря за отделеното внимание.

Личното ми мнение е, че точно това правило е ненужно. То би довело само до раздори между потребителите и нагнетяване на излишно напрежение от това, че някой е изпортил друг. Дори имаше такава тема (ето я тук), в която се докладваше за потребители с "нерелани" снимки. По никакъв начин не можем да разберем коя снимка чия е. Мъж или жена и т.н.

Бих предложил то (правилото) да отпадне като цяло.

Имате предвид да може да бъде като настоящата ми снимка в момента. Не е лоша моята това място в профила е много добро за нещо друго защото се намира най-вляво. А и те поздравява с добре дошъл, ако трябва ще я махна доброволно преди да изляза.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.