Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Повечето потребители не си слагат снимки по предназначение!

Featured Replies

Според мен някой хора от форума използват снимките за личния профил,и си слагат други,който изобщо не са те...Според мен тази функция се използва за да се види човек,а не за кеф.За тази работа си има аватари...Съгласни ли сте с мен? sad.gif

• Отговори 108
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Неможеш да задължиш някой да си сложи такава.Може де ама трябва да ги забранят на всички.

Малко ме интересува въпрос на личен избор...А то винаги си личи...тоя форум не е за снимки, а за мнения...Ето сега аз ще изкажа едно: PoliceMan- прекаляваш! Това не е забавачница и ние не сме малки деца, на които нонстоп трябва да се мрънка за нещо...Кво ти пречат снимките не мога да разбера?

Dindi точно в забавачницата децата се правят на големи и си пишат глупости с батковци и каки! Малко ми прилича на mIRC цялата история, може би съм си свикнал, че за всичко си има място и не мога да си сложа някой пейзаж да кажем на мястото на снимката.. Странно ми е колко срамежливци има вече, та какво толкова имаш да криеш, нали един ден всичко ще се покаже. Темата обаче е безсмислена, особено при 33 391 регистрирани потребителя.

PoliceMan по-лесно ще стане да искаш снимчица от всеки, който те интересува, отколкото да накраш всичкият тоя народ да се "покаже". Айде от мен успех!

3. Профили, аватари, подписи

3.2 В случай че има такава, снимката към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Форума на kaldata.com не е свободен сървър за качване на картинки. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.

Прочетохте ли хубаво?

• Автор
Dindi точно в забавачницата децата се правят на големи и си пишат глупости с батковци и каки! Малко ми прилича на mIRC цялата история, може би съм си свикнал, че за всичко си има място и не мога да си сложа някой пейзаж да кажем на мястото на снимката.. Странно ми е колко срамежливци има вече, та какво толкова имаш да криеш, нали един ден всичко ще се покаже. Темата обаче е безсмислена, особено при 33 391 регистрирани потребителя.

PoliceMan по-лесно ще стане да искаш снимчица от всеки, който те интересува, отколкото да накраш всичкият тоя народ да се "покаже". Айде от мен успех!

@Dindi аз не мрънкам просто ми направи впечатление.@MasterRalf аз не искам от никого снимки :clap: ,просто според мен това нещо е направено за такова предназначение.Нищо лично :)

Хубу деееее...ето щом е толкоз важно поради отправената забележка, за да не стане този пост съвсем безсмислен ще си сложа една снимка в профила, за да не се крия...Да ви е хрумвало, че просто не ни се занимава със снимчици...Честнооооо това с фотосите е задоволяване на чуждото любопитство, няма нищо общо с функциите на форума....

• Автор
3. Профили, аватари, подписи

3.1 Потребителският профил съдържа лична информация за притежателя си. Данните, които публикувате тук, няма да бъдат използвани от трети страни, доколкото това зависи от администрацията на форума. Нито едно поле в профила Ви, видимо за останалите потребители, не е задължително за попълване. В случай, че решите да предоставите някаква информация, то няма ограничение за нейното съдържание и характер. Единственото поле за което е задължителна коректната информация, ако е попълнено, е "Рождена дата".

3.2 В случай че има такава, снимката към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Форума на kaldata.com не е свободен сървър за качване на картинки. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.

Подкрепа ли виждам или ми се приспа вече...

Хубу деееее...ето щом е толкоз важно поради отправената забележка, за да не стане този пост съвсем безсмислен ще си сложа една снимка в профила, за да не се крия...Да ви е хрумвало, че просто не ни се занимава със снимчици...Честнооооо това с фотосите е задоволяване на чуждото любопитство, няма нищо общо с функциите на форума....

@dindi ,разбери,че никой не ти иска снимка просто правилата гласят,че ако решиш да си слагаш да е твоята!

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

Oooo и аз те подкрепям, но просто не виждам смисъл. И мен може да ме дразни, но по тая логика след време ще стане дума и защо някои нямат снимка и т.н. При мен всичко си е точно!

Това значи че снимката вьв профилати,да не е на Джони Деп примерно,а твоя снимка.

Ако няма такава не се слага нищо.

• Автор
Oooo и аз те подкрепям, но просто не виждам смисъл. И мен може да ме дразни, но по тая логика след време ще стане дума и защо някои нямат снимка и т.н. При мен всичко си е точно!

Хора не ме ли разбирате.Не е задължително да имат снимка,но като решат да си качват да не е артинка,картинката е за аватар.Според мен е така,не ме разбирайте погрешно.

Това значи че снимката вьв профилати,да не е на Джони Деп примерно,а твоя снимка.

Ако няма такава не се слага нищо.

Виждам подкрепата.Личи си кой е чел правилата biggrin.gif Мерси! :clap:

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

• Администратор

Викам по едно наказание за всички дето се изказаха неподготвени

А сега по темата: ако видите някой, който в профила си има снимка, явно не негова, съобщете на администрацията

тази тема е подходяща

• Автор
Викам по едно наказание за всички дето се изказаха неподготвени

А сега по темата: ако видите някой, който в профила си има снимка, явно не негова, съобщете на администрацията

тази тема е подходяща

Благодаря за подкрепата.Въпреки,че съм чел правилата от началото си викам защо ли направих тази тема,пак ще има спор със мен,а сега нещата се изясниха! :clap:

Просто има правила, които трябва да се спазват. Много глупаво и детско е да сложиш снимка, на която да не си ти, или просто някаква картинка. Ако нямаш или не искаш да има твоя снимка, не слагай. Остави празно. Аватара е точно за това, за да сложиш някакво изображение, което ти харесва и да те представя във форума, а не да ползваш и мястото за лична сниммка. Аз мисля, че е нормално да има правило и за такова нещо.

Хора, моля Ви, придържайте се към правилата на форума.

С уважение: Biskata

Вземайте пример от кака ви Гери.....упс......Габи. Откога се е изложила на показ. biggrin.gif

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

• Автор
Профил

Впрочем въпросният нахалник е имал и наглостта да попълни некоректна информация в полето "Рожденна дата". Лично аз предлагам забрана за публикуване в срок от 30 дни и -10 репутация.

:)

Това си ти!

Профил

Впрочем въпросният нахалник е имал и наглостта да попълни некоректна информация в полето "Рожденна дата". Лично аз предлагам забрана за публикуване в срок от 30 дни и -10 репутация.

:)

Да те стратирам ли....хаахааха

Що се палиш за снимките,така си е по правилата.

Като искаш да качваш снимки ЕТО

Доколкото знам не е задължително да се качва снимка.. Нека всеки прецени за себе си дали ще си постави снимката или не. Ако реши може да качи снимка на някой свой познат как тогава ще разберем истината дали е той.

Доколкото знам не е задължително да се качва снимка.. Нека всеки прецени за себе си дали ще си постави снимката или не. Ако реши може да качи снимка на някой свой познат как тогава ще разберем истината дали е той.

Никой не е казал, че е задължително да се качва нещо, но ако ще се качва, то трябва да е лична снимка. Т.е. или истинска, или нищо.

Ако се качи чужда, надали някой ще разбере, че не е "лична", но поне не е някаква картинка, а снимка.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Идеята не е такава. Никой няма да тръгне и няма как да разбере дали това сте вие или приятелят ви, на снимката, която ще качите. Това си зависи само и единствено от вас. Въпроса опира до това да не се качват снимки на да речем животни или неодушевени предмети и т.н. Мисля, че сте достатъчно умни, за да се досетите какво се има в предвид, а не да се обяснява на всеки по отделно!

Идеята не е такава. Никой няма да тръгне и няма как да разбере дали това сте вие или приятелят ви, на снимката, която ще качите. Това си зависи само и единствено от вас. Въпроса опира до това да не се качват снимки на да речем животни или неодушевени предмети и т.н. Мисля, че сте достатъчно умни, за да се досетите какво се има в предвид, а не да се обяснява на всеки по отделно!

Напълно те разбирам. Просто ще бъде глупаво според мен ако се накажат тези потребители заради това. Мисля че най-добре ще бъде ако е възможно да бъдат премахнати картинките от профилите им.

Напълно те разбирам. Просто ще бъде глупаво според мен ако се накажат тези потребители заради това. Мисля че най-добре ще бъде ако е възможно да бъдат премахнати картинките от профилите им.

Даваш ли си сметка колко време и усилия ще коства на 7-те човека, имащи права да трият снимките, за да прегледат всички профили със снимки? Нали не мислиш, че те нямат и други задължения? След като потребителите не спазват правилата, няма друг начин, освен да бъде наказана една част, с надежда останалите сами да си оправят грешката. Зная, че не е справедливо само някои да операт парцала, но друг начин няма.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.