Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Повечето потребители не си слагат снимки по предназначение!

Featured Replies

• Автор
Може може, в блога му. :sobbing: Там може и повечко снимки да се сложат. Вариант е.

Да.Да не забравяме,че блога представлява като собствен сайт и не е нужно да си в час с правенето на сайтове.Може да си направиш сайт със снимки,инфо и.т.н. ;)

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 108
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• 4 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

: :)

-Кипи безмислен труд.... :)

3. Профили, аватари, подписи

3.2 В случай че има такава, снимката към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Форума на kaldata.com не е свободен сървър за качване на картинки. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.

Прочетохте ли хубаво?

Той си ви го каза точно слагайте си снимките там кадето им е мястото аз лично съм сложил моя снимка и сам НАПЪЛНО съгласен с PoliceMan и не е безмислен труд! НЕКА да има повече стриктни хора като например @MasterRalf цитирам: "може би съм си свикнал, че за всичко си има място и не мога да си сложа някой пейзаж да кажем на мястото на снимката.. Странно ми е колко срамежливци има вече, та какво толкова имаш да криеш, нали един ден всичко ще се покаже."

1.Тук не е mIRC да се правиш на по голям или да се срамуваш от снимката ти и да се представяш за по голям няма смисъл ! просто си няма смисъл !

2.Тук не правиш нищо лошо на някого и няма нужда да си криеш снимката никои няма да те бие преследва или пък нещо подобно !

3.Ако нямаш снимка по добре не слагай НИЩО! няма смисъл да ти виси някаква картинка и да нервираш останалите !

4.Аз самият съм на 13 години и съм си сложил снимка и съм си изряден и какво личат ли ми тези години а? направо съм си като 10 годишен младешж! :yanim:

моля който не е съгласен с мен да ме критикува тук в тази тема !

Редактирано от cxmacro (преглед на промените)

: :)

-Кипи безмислен труд.... :cant believe:

Добре е да се поправят тези картинки,който са на вместо личните снимки,защото не им е там мястото,и по някой път дразнят хората.За това си има аватари.Който иска да си слага,който не иска,здраве да е,но нека не слага картинки вместо лични снимки.

Браво съфорумци! Наистина , браво!!! Какво ли е чувството , което ви кара да отделяте няколко минути от времето си да доносничите за някого. Страхотни сте , наистина ! Гордея се с вас. "keep up the good work"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.