Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Повечето потребители не си слагат снимки по предназначение!

Featured Replies

Неуместен сарказъм няма. Просто отбелязах , че не ми харесва начинът по който се прави това. Това е ваша работа а не на "потребители" и "калдата приятели". Само защото това не е тяхна работа, цялото мероприятие е грозно. Ако не ти харесва мнението ми по въпроса , изтрий го. Аз бях длъжен да изкажа впечатлението си.

• Отговори 108
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Тъй като ти си единственият глобален модератор, който ми е симпатичен и за когото имам добро мнение, спирам да споря с теб защото това не беше моята цел. Целта ми бе да искзжа мнението си :) Поздрави

Аз съм ти разсерден и крайно обиден.

Честно казано , теб не те визирах защото не се сетих за теб, т.е. нямам големи впечатления от теб. Виж Сталик , бацката. Първият ми е крайно неприятен заради негативното отношение към почти всички потребители. Бцката не толкова , но и за двамата е характерно да режат мненията които не им харесват ( и темите) въпреки това , че те( темите и мненията) не нарушават правилата на форума. Това е мнението ми за тях и го изказвам по скоро като градивна критика а не като заяждане, но всеки е свободен да го тълкува различно :)

Редактирано от AXL (преглед на промените)

Бцката не толкова , но и за двамата е характерно да режат мненията които не им харесват ( и темите) въпреки това , че те( темите и мненията) не нарушават правилата на форума. Това е мнението ми за тях и го изказвам по скоро като градивна критика а не като заяждане, но всеки е свободен да го тълкува различно :)

Сърдит съм ти и аз....

3. Профили, аватари, подписи

3.2 В случай че има такава, снимката към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Форума на kaldata.com не е свободен сървър за качване на картинки. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.

Понеже въпроса е "принципен" не ми е ясно как последователите на PoliceMan ще разберат,...снимката моя ли е.... или на който и да е неизвестен.

Примерна редакция на т. 3.2

3.2 В случай че има такава, снимката към Вашия профил задължително трябва да отговаря на посочения от Вас пол и възраст (ако сте посочили такива). Всякакви изображения, както и снимки на известни личности нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.

Много говорите, нищо не казвате. Нека ние решаваме на кой снимката каква е.

Решавай каквото си искаш.. но е добре... и да се стремиш да създаваш ясни правила.

Искам да направя сериозна градивна критика на тази тема - не е нужно всичко в този сайт да се прави , без да се предупреди потребителя. Например днес аз видях потребител със картинка не по правилата,писах му на ЛС, той ми пусна ЛС, че не е знаел това правило и сам я смени.

МИСЪЛТА МИ Е - УВАЖАВАЙТЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ , ДАЙТЕ ИМ ШАНС.

ТАЗИ ТЕМА НЕ Е САМО - "КОЛКО СЪМ ГОТИН, ИЗДАДОХ НЯКОЙ"

Редактирано от zdravko87 (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules

Да е прочел това. Щом не спазва правилата, модераторите не са длъжни да ги уведомяват. Отделно тази тема е глупава, в сайта само стои отгоре на последните теми във форума. Екипа да си следи това, а вместо да си чупят клавиатурите потребителите, поствайки тук, да го правят на ЛС на съгрешилия, така наистина ПОМАГАТ.

Искам да направя сериозна градивна критика на тази тема - не е нужно всичко в този сайт да се прави , без да се предупреди потребителя. Например днес аз видях потребител със картинка не по правилата,писах му на ЛС, той ми пусна ЛС, че не е знаел това правило и сам я смени.

Като му затварям темата ще му пратя ЛС дали може....ако му редактирам мнение и сменя буква,ще го питам дали ще му хареса в тоя вид.

А правилата ще си ги чета аз...

Критиката не се приема!

А защо този в нарушение не ни уважава нас,и вместо да помагаме на потребителите в нужда,ние се занимаваме с глупости.Да не мислиш че е един нарушител на ден,и ще си се помотвам с него цял ден.....имаш ли си на идея колко са на ден такива?

Няма да мислиш така моето момче .

Например днес аз видях потребител със картинка не по правилата,писах му на ЛС, той ми пусна ЛС, че не е знаел това правило и сам я смени.

С това искам да кажа - ако някой забележи потребител със снимка не по правилата, пуска му ЛС да си я смени с линк към правилата, запомня го, дава му се 1 ден срок, и ако не си я смени сам, тогава да се действа.

Или поне , като триете снимки, уведомявайте с ЛС даденият човек, че снимката му не е отговаряла на правилата, за да не повтаря грешката си в бъдеще.

Или поне , като триете снимки, уведомявайте с ЛС даденият човек, че снимката му не е отговаряла на правилата, за да не повтаря грешката си в бъдеще.

ohmy.gif Предлагайки подобно нещо, давате ли си наистина сметка колко време се губи за редактиране на постове и теми, за пращане на ЛС до нарушителите, вместо да насочим усилията си към тези потребители, които имат някакви нужди и са достатъчно съзнателни да спазват правилата. За мен лично да отделиш време на потребител в нарушение, означава да ощетиш всички ония, за които спазването на правилата е нещо нормално и естествено.

Колко много трябва да имаш под шапката, за да се сетиш, че щом снимката в профила ти е изтрита, значи нещо не е наред. Всеки, регистрирал се тук потребител се е съгласил да спазва правилата на форума. Не е ли достатъчно?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.