Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Повечето потребители не си слагат снимки по предназначение!

Featured Replies

Това се прави. Редактират се профилите им и се премахват картинките. При повторни нарушения мерките са по-строги.

Да, тук идва и вашата роля като потребите и участници във форума. Видите ли нередности, просто ги докладвате. Другото е наша работа.

Благодарим за което.

• Отговори 108
  • Прегледи 17,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Това се прави. Редактират се профилите им и се премахват картинките. При повторни нарушения мерките са по-строги.

Да, тук идва и вашата роля като потребите и участници във форума. Видите ли нередности, просто ги докладвате. Другото е наша работа.

Благодарим за което.

С удоволствие бих помогнал за спазването на правилата и това да няма нередности. Правил съм го и ще продължавам да го правя. Все пак трябва да се научим да спазваме тези правила. Мисля, че това не е хич трудно.

С уважение: Biskata

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Абе то много снимки не са реални, ама трябва да сложите някой на щат!!!

Има и популярни калдата - приятели, но нека ги оставим да се радват :clap::scared:cool.gif

Това е като да глобявате хората които псуват по улицата.Ами всеки да си слага каквото иска!Щом иска другите да го видят.Ако искам и президента ще сложа.Това са много неприсъщи мерки за място за забавление.Не казвам че трябва да е пълна безредица но.

Айде прочети си Правилата на форума и наблегни на това:

3.2 В случай че има такава, снимката към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Форума на kaldata.com не е свободен сървър за качване на картинки. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.

Разбрах!Все пак и други по-важни точки не се спазват като убидите към потребителите ама както и да е!Трябва всички да учим правилата на форума вместо стихотворение от първи клас.И все пак по темата:екипа си знае работата но все пак донякъде е добре да слагате собствената си снимка.И то не да задоволявате нечие любопитство а за да не излагате други хора.

И тъй като напрактика няма процедура за доказване дали снимките са реални, преценката е субективна. В случая аз прецених и продължавам да мисля, че Вашата не отговаря на правилата на форума.

Както вече писах, в конкретния случай има обективна процедура за доказване че снимката ми е истинска - да попитате колегата ви, който ме познава. Но понеже тази процедура е приложима единствено в конкретния случай продължавам да считам, че е важно да се определи стандартна такава.

Уважавам правилата на форума и няма да ги наруша - поне не съзнателно. В настоящия момент обаче снимката ми не ги нарушава и докато правилата не бъдат променени, така че да са в разрез с нея не виждам причина да я сменя.

Редактирано от asa (преглед на промените)

а има ли възможност за качване и на 2ра снимка ?

• Автор
а има ли възможност за качване и на 2ра снимка ?

Не.Освен ако и аватара ти не е втората снимка.

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

ясно . мисълта ми /имах такава де/ беше влизайки в някой профил да може да разгледаш човека с повече от една снимка / ако е сложил/

мерси все пак Cop :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.