Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете геймърски компютър за до 1000 лв

Featured Replies

И често съм си задавал подобни въпроси-действително полза от ДХ10 сега няма.в момента от ценовия диапазон до 200$ 7900 и х1950 са ненадминати!може спокойно да кажем че наистина в момента е по-удачно да се вземе 7900 пред 8600!

Ами след като е писал че иска да не го сменя 3-4 години.Как мислите дали няма да има полза от 8600 ?

• Автор

Благодаря на всички и последен въпрос: За тази конфигурация става ли да се сложи Sapphire ATI Radeon HD 2600XT, 256 MB GDDR3 или ще е прекалено бавна?

Благодаря на всички и последен въпрос: За тази конфигурация става ли да се сложи Sapphire ATI Radeon HD 2600XT, 256 MB GDDR3 или ще е прекалено бавна?

човече виждам че си се ориентирал към ДХ10 карта.единствените карти които могат да се справят прилично с него в момента е 8800 серията и 2900XT на АТИ.такива карти като Sapphire ATI Radeon HD 2600XT,8500,8600,2400 подържат ДХ10 само формално а резултатите им под ДХ10 са направо трагични sad.gif .вземи си една х1950-с нея ще играеш всяка една ДХ9 игра без проблем на high настройки.гаранция!не че съм съм против ДХ10 но за него си приготви поне поне 320$ без ддс за 8800GTS 320 която е най-евтината от 88000 серията!

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

човече виждам че си се ориентирал към ДХ10 карта.единствените карти които могат да се справят прилично с него в момента е 8800 серията и 2900XT на АТИ.такива карти като Sapphire ATI Radeon HD 2600XT,8500,8600,2400 подържат ДХ10 само формално а резултатите им под ДХ10 са направо трагични sad.gif .вземи си една х1950-с нея ще играеш всяка една ДХ9 игра без проблем на high настройки.гаранция!не че съм съм против ДХ10 но за него си приготви поне поне 320$ без ддс за 8800GTS 320 която е най-евтината от 88000 серията!

Подкрепям! Дх10 карта, която същевременно е около 200лв и да ти върши добра работа-не става. Ако искаш дх10 http://plesio.bg/product.php?product_id=23...;section_id=872. Но е повечко пари.

А твърдението че 8800 не справя с дх10, да ама не! Веднъж имах радостта да я видя тая карта в действие... и се справя по-добре от 2900/според мен/ ако картите са по една. А да говорим за sli и crossfire, е вече бюджета трябва да е двоен.

П.П. Благодаря на kokomil за забележката относно кутията. Аз не сам ровил в нея и не знам подробности.nikolay6_pl, вземи кутията на kokomil и махни фортрона ;) .

Преди 5-6 дена си взех това, взеха ми 985 лева в Бургас

Процесор Е2160

МБ DS3L Gigabyte

Hard- Hitachi 320 SATA

RAM - 2x1gb A-data

Video - Сапфир 2600XT

Писачка - Няква на NEC

Захранване на Фортрон 400 вата

Много съм доволен

по отношението на споровете за видеокартите, вярно че 1950 и темподобните са по бързи и аз щях да си зимам такава ама ми изкочиха с някви цени доста по скъпи от това дето го пише по офертите, и другото е че всяка игра която прави средно над 30 кадъра се играе напълно пълноценно(2600ХТ си го може това), знам какво говоря от както се помня все съм геймър 1-вия компютър ми беше около 1995 и оттогава кви ли не игри съм играл, на човек 100 кадъра не му трябват - около30 му трябват

25-30 е минимума за комфортна игра.чудно ми е с 2600 някоя по-нова игра на 1280/1024 да кажем как ще се представи и дали въобще ще ги стигнеш тези 30 кадъра!!!!да не говорим че ако пробваш някоя ДХ10 игра ще останеш изключително разочарован! :shake_puter:

Ами аз за мен тоне смятам да се погърча 1година да кажем със смотаната, неставаща за нищо 2600ХТ и тогава да я дам и да доплатя 100-ина и нещо лева за някоя 9000 10000 или каквото пуснат дотогава :shake_puter: То при комповете е така че утре ще пуснат някоя готина игра дето ти се играе и 8800 може да не ти свърши работа

А и пича каза до 1000 лева мисля че за парите си е супер тази карта, за тея пари по добро не може да вземе

Редактирано от Pa4iko (преглед на промените)

да доплатя 100-ина и нещо лева за някоя 9000 10000 или каквото пуснат дотогава

biggrin.gifbiggrin.gif вярваш ли си сам?

Я кажете някоя игра със ДХ10 или все още не са измислили такава?

На стария ми компютър видео картата ми поддържаше ДХ8, но всички игри които изискваха ДХ9 си ми вървяха без проблем!

Кажете ми някоя игра която изисква ДХ10, ако не я подкарам ще си хвърля компютъра от 6-тия етаж!

Кво толкова ДХ10 - голяма работа! Всичко е лъжа и измама! Нали по някакъв начин трябва да ни вземат парите!

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Я кажете някоя игра със ДХ10 или все още не са измислили такава?

На стария ми компютър видео картата ми поддържаше ДХ8, но всички игри които изискваха ДХ9 си ми вървяха без проблем!

Кажете ми някоя игра която изисква ДХ10, ако не я подкарам ще си хвърля компютъра от 6-тия етаж!

Кво толкова ДХ10 - голяма работа! Всичко е лъжа и измама! Нали по някакъв начин трябва да ни вземат парите!

:) Не-е, не си прав ! Качеството на картината и възпроизвеждането на цветовете с ДХ10 е осезаемо по-добро отколкото с ДХ9 ( не говоря за игри -бързина и т.н.) Става въпрос за общата работа на компютъра и това, което се възпроизвежда на екрана на монитора.

Този от voodo е страхотен май него ще взимам :)

Но и тоя от Т-маркет става :)

Братле,ти си знаеш най-добре дали ти харесват,обаче си отговори кое предпочиташ-костюм по поръчка,шит по тебе,или готова конфекция от кварталното магазинче?Първото предложение-каква е паметта,за какво ще ти послужи видеото,какво е захранването?Второто-има ли дъно и какво е,каква е паметта,за какво ще ти послужи видеото,какво е захранването,за DVD-то дори не питам.Ако не можеш да ми отговориш,а конфигурациите ти харесват,продавам вила на плажа на морския бряг до Кърджали.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.