Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е карък?

Featured Replies

Какво е карък? Да си телефонен измамник и да попаднеш на полицай

0000042086-article.jpg

Краткото театро с участието на вуйчо, Наско и следователя Йорданов довело до ареста на двамата мошеници.

Телефонен измамник от Плевен си вкара автогол, попадайки на криминалист вместо на доверчив пенсионер, като по този начин улесни собственото си залавяне.

Измамникът набрал произволен номер вчера следобен, но за зла участ от отсрещната страна вдигнал криминалист от Първо РПУ.

На всичкото отгоре полицаят се занимавал с разследване на точно този тип престъпления.

Когато телефонът в районното звъннал, измамникът се представил пред криминалиста като "племенника Наско".

Наричайки полицая свой "вуйчо", непознатият казал, че е задържан от служители на МВР за извършено тежко пътнотранспортно произшествие, при което е блъснал младо момиче.

"Наско" споделил още, че „следовател Йорданов“ ще му помогне при спестяването на усложненията с полицията и с прокуратурата, и дал на полицая негов мобилен телефон.

На този номер "вуйчото" трябвало да се обади до 10 минути за уточняване на обстоятелствата.

Естествено, криминалистът позвънил на "мнимия следовател", а той му обяснил, че спешно трябва да получи 3000 лева за "освобождаването" на роднината.

В случай, че сумата не може да се събере накуп, били достатъчни и 1500 лева като първа вноска.

След повторен разговор между полицая и съучастника били определени часът и мястото за предаване на парите - пред входа на болницата в Плевен.

Там капанът щракнал за 28-годишен мъж от село Орешак.

След ареста му, у него бил намерен мобилен телефон, от който се обадил на полицая.

Минути по-късно криминалисти от РПУ-Левски в центъра на град Левски са задържали и съучастника му - 30-годишен от Троян, от когото са иззети два мобилни апарата.

Двамата са осъждани, образувано е досъдебно производство.

Източник:dnes.bg

Заслужава си го. Веднъж и на нас ни се обади някакъв "Кирил от Бургас" който бил "наш братовчед". Ама татко го сложи на място biggrin.gif

Заслужава си го. Веднъж и на нас ни се обади някакъв "Кирил от Бургас" който бил "наш братовчед". Ама татко го сложи на място biggrin.gif

А пък на мен никога не ми се е случвало такова нещо. Защо забавните неща стават само при вс, в големите градове sad.gif ?

народът е казал "жабата скача, скача пък се надене"!

А пък на мен никога не ми се е случвало такова нещо. Защо забавните неща стават само при вс, в големите градове sad.gif ?

ААА не само в големите - и на баба ми са се обаждали (Елхово). Провели са много комичен разговор, а междувременно доситливата ми баба се свързала с когото трябва!!! biggrin.gif

А така-хитрата сврака с двата крака

:offtopic_s:

Шанса да попадне точно на полицай е бил нищожен ама :P

Зодия нещастник biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Еми намерил си го е. И на мен ми звъняха некви, амам много меко говореха, но просто не уцелиха правилния номер biggrin.gif

И на мене са ми звъняли и се представят за брат на мои вуйчо,ама не знаят,че вуйчо ми е кипърец и стана едно смешно... biggrin.gif

И естествено ги поставих на мястото им.

ей това се казва карък biggrin.gif от толкова номера той баш на полицая да улучи biggrin.gif и в нас са званяли ..представиха се като братовчед на майка ми обаче мама каза че няма такъв братовчед ...и на село на баба ми са званяли че брат ми (демек внука й :} ) е в болница и спешно тряат пари..та тя са притеснила жената добре че званнала на тати да го пита :)

Ха ха ха

Браво на него

И по селата стават. На мен там ми се обадиха. След неколкоминутен разговор с укор в гласа, че не си познавам братовчедите и не желая да ги нарека по имена, ги пратих на майната си. Като категорично им казах, че при мен този номер не върви..... После съжалих, можех да си уредя среща с тях. Тц язък, не се сетих на време :)

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Абе, аз ли съм единствения, на който не са му се обаждали?

Абе, аз ли съм единствения, на който не са му се обаждали?

И на мен не са... :)

И на мен ми се е случвало,и на баща ми,и на баба ми...Добре,че не се връзваме biggrin.gif

На мен не са се обаждали,то нямам стационарен и без това :P

Но психопата,който се опита да ме убие миналата година,и той се оказа голям карък

Позвъних на едни съседи от първия етаж да ми помогнат-момчето,което излезе с овчарката,бил полицай - после разбрах

:)

Аре стига бе, баш от моя град да има такива мошеници...и от Орешак (на 3-4 км от Троян)...иначе и на мен ми е звънял Краси от Бургас biggrin.gif Ама го сецнах по телефона много яко ;)

Редактирано от DeathSpreadeR (преглед на промените)

... Ама татко го сложи на място biggrin.gif

Случвало ми се е 2 пъти досега - първият мераклия го сложих не на едно, а на цял куп места, та чак телефонната слушалка се изчерви. Вторият го съжалих, размина се с една кратка българска, по сръбски образец.

Историята е доста стара, преди повече от година бяха качвани аудиозаписи от разговорите им.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.