Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направим Торент Тракер с Xampp и XBIT

Featured Replies

ERR_SQL_ERR You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '>= first AND <= last' at line 1 in D:\torrents\xampp\htdocs\include\functions.php, line 424 Помощ?!?

• Отговори 51
  • Прегледи 28,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

ERR_SQL_ERR

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '>= first AND <= last' at line 1

in D:\torrents\xampp\htdocs\include\functions.php, line 424

Помощ?!?

Дай да я видим тази заявка, така по спомени на очевидци какво да ти отговорим

Дай да я видим тази заявка, така по спомени на очевидци какво да ти отговорим

В какъв смисъл?

Не те разбрах...

Редактирано от blution_mor (преглед на промените)

Не, преди да изпълниш в ред 424 заявка към базата, направи един печат да видим каква заявка се опитва да изпълни.

Не знам как...

отварям http://localhost и ми изкарва това... нещо на ред 424

Съвсем "noob" съм от страна на mysql и php...

Не знам как...

отварям http://localhost и ми изкарва това... нещо на ред 424

Съвсем "noob" съм от страна на mysql и php...

Ясно, но тя тази работа не става с next->next->next->OK..

"12.Кликвате само ''Next'' докато не стигнете до тука до инсталационият пакет!" И т.н... Благодаря за обърнатото внимание иначе...

"12.Кликвате само ''Next'' докато не стигнете до тука до инсталационият пакет!"

И т.н...

Благодаря за обърнатото внимание иначе...

Имах предвид че пускането на уеб сървър и някакво приложение често не е само натискане на клавиша, а ровене, тестване, понаучаване как да си променим нещата....

Преди 4 дена си купих книга за html, и сега го уча, тъй като ми казаха че е най-лесният език за започване... Чувал съм за web page maker, но няма смисъл, от drag & drop... След някоя и друга година четене на книги, ще мога да си направя торент секцията в "http://p0wah.hit.bg/" :cool: Мога да го направя, с анаунса на някой друг сайт... Има отворени анаунси... Но не е голям вариант, тъй като само аз ще мога да си качвам торенти (html е статичен език до колкото разбрах от книгата)... Но пак казвам, благодаря за отделеното време...

• 4 седмици по-късно...

Значи всичко е ок.Искам само да попитам как може да стане примерно www.torrent.1gb.bg Ако някой знае да пише

• 1 месец по-късно...

Processing file: ../sql/database.sql Starting at the line: 1 Error at the line 28: ) TYPE=MyISAM; Query: -- -- -- -- -- CREATE TABLE `bannedip` ( `id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment, `added` int(11) NOT NULL default '0', `addedby` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `comment` varchar(255) NOT NULL default '', `first` bigint(11) unsigned default NULL, `last` bigint(11) unsigned default NULL, PRIMARY KEY (`id`), KEY `first_last` (`first`,`last`) ) TYPE=MyISAM; MySQL: Table 'bannedip' already exists Stopped on error Някой може ли да ми помогне? МОЛЯ! PЕШЕНИЕ : Трябва да се изтие таблицата "bannedip"; от базата данни на тракера чрез phpmyadmin! Всъщност в самото начало на статията е допусната грешка! Не импортвайте базата данни от папката на "sql"; защото ще ви даде грешка, че вече съществуват и ще трябва да ги изтриете ръчно (за таблиците имам предвид)

Редактирано от bssd (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Здравейте отново забелязах нов проблем с phpmyadmin :S вижте го може ли да ми кажете как да го оправя?

Нещо не е доконфигурирано. Защо не прочетете точно инсталационното ръководство на phpmyadmin?

Всичко направих и стана но ми остана само да редактирам менюто и да го кача някъде в нета ако може някой да ми обясни как става ще съм му много благодарен :speak:

• 9 месеца по-късно...

Имаш проблеми с phpmyadmin . Ако си сложил парола в http://localhost/phpmyadmin трябва да я въведеш и в файла ....../xbtit/inclide/settings.php отваряш с Notepad ++ или някой др редактор.

излиза ти това:

<?php

$dbhost = "localhost";

$dbuser = "ИМЕ"; // тук си пишеш името за phpmyadmin , попринцип е root , но това зависи от вашите настройки!

$dbpass = "ПАРОЛА"; // тук ти е и проблема. тук ако имаш парола я въвеждаш ако нямаш , не я въвеждаш

$database = "tracker"; // тук въвеждаш името на базата данни в phpmyadmin

$TABLE_PREFIX = "xbtit_";

?>

темата е малко старичка ма е намерих и имам и аз същия проблем с това което ми излиза

Notice: Undefined index: error_mysql_connect in C:xampphtdocsinstall.php on line 379

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)

Click here to try again

някои може ли да ми каже как да го оправя защото направих това което ми го пишеше по-горе но уви ето пак същото :/

темата е малко старичка ма е намерих и имам и аз същия проблем с това което ми излиза

Notice: Undefined index: error_mysql_connect in C:xampphtdocsinstall.php on line 379

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)

Click here to try again

някои може ли да ми каже как да го оправя защото направих това което ми го пишеше по-горе но уви ето пак същото :/

Опитайте без парола

моля някои да помогне като си влизам вече в тракера http://95.168.234.114 ми излиза това :Warning

Xampp не е начина за реализацията. Той е за учебна цел, но и за това не става.

Както и да е. Имаш фантом, предполагам. Провери в таблица mysql.user поле User за празна парола (""). Евентуално изтрии такива записи и "промии" привилегиите, за да се обнови таблицата. Създай си нов потребител с големи привилегии и работи само с него, root не го закачай.

мерси много ама вече се оправих а само още един въпрос от каде да сменя темата на xbtit както аз си поискам тоест да я модвам

• 5 месеца по-късно...

Някой може ли да помогне,когато се опитам да импортна датабейза ми дава следната грешка

SQL заявка:

CREATE TABLE `addedrequests` (

`id` int( 10 ) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT ,

`requestid` int( 10 ) unsigned NOT NULL default '0',

`userid` int( 10 ) unsigned NOT NULL default '0',

PRIMARY KEY ( `id` ) ,

KEY `pollid` ( `id` ) ,

KEY `userid` ( `userid` )

) TYPE = MYISAM AUTO_INCREMENT =1;

MySQL отговори: Публикувано изображение

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1' at line 8

Някой може ли да помогне,когато се опитам да импортна датабейза ми дава следната грешка

SQL заявка:

CREATE TABLE `addedrequests` (

`id` int( 10 ) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT ,

`requestid` int( 10 ) unsigned NOT NULL default '0',

`userid` int( 10 ) unsigned NOT NULL default '0',

PRIMARY KEY ( `id` ) ,

KEY `pollid` ( `id` ) ,

KEY `userid` ( `userid` )

) TYPE = MYISAM AUTO_INCREMENT =1;

MySQL отговори: Публикувано изображение

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1' at line 8

Смени "TYPE = MYISAM" със "ENGINE=MyISAM";

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.