Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каса водка спаси живота на отровен с антифриз младеж

Featured Replies

0000042302-article.jpg

Австралийски лекари купили каса водка, за да спасят живота на италиански турист, изпил антифриз, предаде Ройтерс. Според лекарите, 24-годишният италианец е искал да се самоубие, изпивайки антифриза, който съдържа етиленгликол – високотоксично вещество, което може да доведе до летален изход. Обикновено при подобни отравяния като противоотрова се използва чист спирт. Той обаче бил свършил в болницата и лекарите решили да вкарат в кръвта на пациента обикновена водка. „Ръководството на болницата прояви разбиране, когато обяснихме защо трябва да се купи каса водка”, каза доктор Тод Фрейзър. „На пациента бяха влети около три стандартни дози на час /стандартната доза е около 50 грама/ в продължение на три дни в отделението за интензивна терапия. За негово щастие, той беше в състояние на изкуствена кома. Мисля, че когато дойде на себе си, махмурлукът му вече беше минал”, каза лекарят. По данни на лекарите, италианецът, който е бил приет в болница преди два месеца, вече е напълно здрав.

dnes.bg

Ето какви неща прави водката.

Животи спасява cool.gif

да!но нали се сещаш че там водката не е като нашата!да бяха му влели същата доза но българска водка за 8лв литъра и се съмнявам че изходът би бил същия! biggrin.gif

Заради това и аз в кабинета си винаги имам водка-просто човек никога не знае кога ще свърши спиртът :huh:

Метанол+етанол- и го изпикаеш и си готов. Дали беше метанол или нещо друго....

Заради това и аз в кабинета си винаги имам водка-просто човек никога не знае кога ще свърши спиртът :yanim:

Да подскажа само - ако и водка няма, може оцет. laugh.gif

Да подскажа само - ако и водка няма, може оцет. laugh.gif

Казвал съм го и преди-за мен за оборудване на лекарски кабинет са нужни само:

1.)спирт (ако няма-водка)

2.)кушетка

3.)мед.сестра

:yanim:

Сега трябва да се уча и водка да пия..... Може някога да се наложи и моя живот да спаси. :shock11:

Сега трябва да се уча и водка да пия..... Може някога да се наложи и моя живот да спаси. :shock11:

напълно си прав.аз затова още в 8 клас се научих-ей така за всеки случай! :eek:laugh.gif

напълно си прав.аз затова още в 8 клас се научих-ей така за всеки случай! :eek:laugh.gif

Да, трябва да има допълнителни часове в училище, в които те учат да пиеш :shock11:.

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

Да, трябва да има допълнителни часове в училище, в които те учат да пиеш :shock11:.

да,обзалагам се че тогава децата ще си ходят редовно на училище и проблемът с фалшивите бележки и подобни ще бъде решен :eek:

да,обзалагам се че тогава децата ще си ходят редовно на училище и проблемът с фалшивите бележки и подобни ще бъде решен :shock11:

И няма да се косят, че имат класно по пиене.

Да, трябва да има допълнителни часове в училище, в които те учат да пиеш :ph34r:.

Ехххх, ще ми се прииска отново да се върна в класната стая .....

Ехххх, ще ми се прииска отново да се върна в класната стая .....

Кака,ти щеше да си отличничката на класа cool.gif biggrin.gif

И няма да се косят, че имат класно по пиене.

определено.и ще ме е много яд че не съм ученик! biggrin.gif

Кака,ти щеше да си отличничката на класа cool.gif biggrin.gif

Хи хи хи

Напълно е възможно. Жалко само, че няма как да разберем ;)

Заради това и аз в кабинета си винаги имам водка-просто човек никога не знае кога ще свърши спиртът ;)

В моя кабинет първо изпиваме водката..... и после налитаме на спирта. ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.