Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учениците обявяват стачка

Featured Replies

Внимание

Ако в неделя 14.октомври.2007г учителите не прекратят стачката, учебната година се обявява за нулева. Призовава ме Ви да се присъедините в стачката на учениците, по повод нулирането на учебната година, нека не позволяваме да ни баде отнета една година он живота и образованието ни. Нека им покажем че и ние имаме права.

Стачката ще бъде пред Президентството от 14:30ч. на 15.10.2007г. Нека се обединим за да спечелим. Оведомете своите приятели и познати за да натделеем.

Благодаря

Внимание

Ако в недиля 14.октомври.2007г учителите не прекратят стачката, учебната година се обявява за нулева. Призовава ме Ви да се присъедините в стачката на учениците, по повод нулирането на учебната година, нека не позволяваме да ни баде отнета една година он живота и образованието ни. Нека им покажем че и ние имаме права.

Стачката ще бъде пред Президентството от 14:30ч. на 15.10.2007г. Нека се обединим за да спечелим. Оведомете своите приятели и познати за да натделеем.

Благодаря

Аз си знаех, че накрая учениците ще го отнесат.

BTW, ти като гледам си от началните класове.

Аз си знаех, че накрая учениците ще го отнесат.

BTW, ти като гледам си от началните класове.

Взе ми думите от устата :)

Еми като гледам учителите няма да се откажат докато не си получат 100%.

А също така едва ли държавата ще се лиши от това да даде парите на учителите вместо да си ги присвои ;)

Трябва да се вдигнат повече хора и да бутнат правителството :)

а така...докъде се стигна!?хубава работа,отново показваме що за държава сме и колко ни е голям напредъка.нали се сещате че всичко ще стигне и до ЕС...Работата хич не върви на добре.дано скоро нещата се оправят.учениците не са виновни за нищо а накрая те ще го отнесът най-много.дано скоро се стигне до :)

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

а така...докъде се стигна!?хубава работа,отново показваме що за държава сме и колко ни е голям напредъка.нали се сещате че всичко ще стигне и до ЕС...Работата хич не върви на добре.дано скоро нещата се оправят.учениците не са виновни за нищо а накрая те ще го отнесът най-много.дано скоро се стигне до :)

Естествено, че учениците ще го отнесат. И съм сигурен, че учителите ще използват и това като средство за постигане на целите им. Ще има ултиматум "Или ни увеличете заплатите или учениците ще пострадат.".

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

Внимание

Ако в недиля 14.октомври.2007г учителите не прекратят стачката, учебната година се обявява за нулева. Призовава ме Ви да се присъедините в стачката на учениците, по повод нулирането на учебната година, нека не позволяваме да ни баде отнета една година он живота и образованието ни. Нека им покажем че и ние имаме права.

Благодаря

Личи си, че имате спешна нужда от ограмотяване... ohmy.gif

Естествено, че учениците ще го отнесат. И съм сигурен, че учителите ще използват и това като средство за постигане на целите им. Ще има ултиматум "Или ни увеличете заплатите или учениците ще пострадат.".

ето това ако стане-ще граничи с незнам и аз какво.наистина учителите се оказаха много хитри-избраха най-добрия момент за стачката си.

А според мен всички учители трябва да си хванат чукала да ви зарежат.

Ама, че егоизъм. Ама нали "тате носи, мама меси" и можим да философстваме из форумите.

Бе научете се да пишете първо,с тая неграмотност никой няма да ви вземе насериозно.

наистина-стачки стачки!докъде ще стигнем незнам.но със сегашната стачка всички губим!

Дидка е права. Като гледам моите съученици (повечето) те харчат по 300лв. на месец без да се налага да гледат семейства, да плащат консумативи и т.н. Учителите са си прави, а правителството трябва да измислят компромисен вариант, който да е в полза и на учителите (най-вече) и на учениците. Така ще си насъберат още повече черни точки...

Дидка е права. Като гледам моите съученици (повечето) те харчат по 300лв. на месец без да се налага да гледат семейства, да плащат консумативи и т.н. Учителите са си прави, а правителството трябва да измислят компромисен вариант, който да е в полза и на учителите (най-вече) и на учениците. Така ще си насъберат още повече черни точки...

Да, прави са, тия пари за нищо не стигат, но дали тази стачка е начинът?

Може и да не е начина, но е единствения път по който някой може да ги чуе.

От това страда цялото общество.

О боже. Простотията край няма. Не говоря само за правописа, а за БЕЗУМНОТО твърдение за анулирането.

Анулиране никога няма да има, по простата причина, че не е изгодно за никой. Учителите остават без заплати и ще трябва да си търсят нова работа, а после едва ли ще се върнат. Това ще обърка държавните планове за образованието.

Който вярва в това е или с промит мозък или макс ~3 клас :wors:

Сигурно ще си показват бележниците с двойките :wors: ! Особено този който е написал първия пост :wors: !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

О боже. Простотията край няма. Не говоря само за правописа, а за БЕЗУМНОТО твърдение за анулирането.

Анулиране никога няма да има, по простата причина, че не е изгодно за никой. Учителите остават без заплати и ще трябва да си търсят нова работа, а после едва ли ще се върнат. Това ще обърка държавните планове за образованието.

Който вярва в това е или с промит мозък или макс ~3 клас :wors:

И защо анулирането да е невъзможно? Материала няма да може да се изучи на време и ще се наложи преструктуриране. Още една- две седмици и анулирането ще стане наложително. (макар и да не вярвам това да се случи тази неделя)

И защо анулирането да е невъзможно? Материала няма да може да се изучи на време и ще се наложи преструктуриране. Още една- две седмици и анулирането ще стане наложително. (макар и да не вярвам това да се случи тази неделя)

Аз вече един път в този форум зададох риторичния въпрос (на който си и отговорих сама), къде преди 25-30 години бяха учениците до края на октомври, та до средата на ноември. Отговорът е на доматите, ябълките, гроздето... Другояче казано на бригада. Изобщо беше пълна идилия в стил "свири хармонико". Та питам аз - защо тогава месец и половина ударен селскостопански труд не беше фатален, а сега две-три седмици са толкова страшни.

Разберете най сетне мили хора - и ученици, и учители (които ще ги хване страх какво ще ядат цяла година като останат без заплати), и родители... ЛЪЖАТ НИ! Синдикати, министри и тям подобни безобразия, както би се изразил дядо Вазов. МАнипулират ни, опитват се да ни изкарат малоумни. И всичко това на древния принцип "Разделяй и владей". ДАй да настроим всички срещу учителите, та белким клекнат. Това между другото не е първият опит - имаше и приказки за вдигане на данъците, акцизите и пр. Въобще любимият подход на всяко управляващо мнозинство в България е да настройва хората едни срещу други и се получава, както имах възможност да отбележа, че атовете се ритат, магаретата страдат.

Редактирано от Sessily (преглед на промените)

Абе, напоследък всички взеха да стачкуват. Чудя се дали да не взема да стачкувам и аз biggrin.gifbiggrin.gif
И аз обявявам стачка, нощна стачка, като протест срещу безсънието си. cool.gif
Трябва да се вдигнат повече хора и да бутнат правителството ;)

А така. Ей това се казва приказка. ;) Да бутаме правителството, да избиваме сегашните политици и да завземаме властта.

А така. Ей това се казва приказка. ;) Да бутаме правителството, да избиваме сегашните политици и да завземаме властта.

;)

Аз искам да съм министър на енергетиката :blink:

;)

Аз искам да съм министър на енергетиката ;)

Нямаш никакви грижи. За всички ще има места и отговорни позиции. Ама питам аз - Къде е сега армията?

Има и друг. ;) След края на работния ден могат да ровят по контейнерите за боклуци или всеотдайно да се отдадат на просия.

И така като ги намирам за сравнително интелигентни хора мога да кажа че са избрали вярния начин.

Поздравявам ги за смелоста им и им пожелавам успех.

;)

Очаквах да кажеш: Танковете да дойдат!

Не само танковете. А въоръжените сили / Сухопътни войски и Военновъздушни сили, Военноморските няма да ни трябват/ и всички други спомагателни войскови организации. Но за съжаление знаеш ли на кое място е България според численоста на въоръжените сили - на 70. Само да вметна, че Турция са на девето! А може вече да сме много и след това място с отпадането на задължителната армия и набирането и обучението на кадрови войници.

ЗАКОН ЗА ОТБРАНАТА И ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Чл. 2. (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин.

(2) Гражданите на Република България са длъжни да вземат участие в отбраната на страната.

Пък дори и отбраната да е от самите ни политици.

Еххх, къде е сега Девианс да ме подкрепи!

Та така скъпа, не само танковете да идват. ;)

п.п. Винаги съм искала да имам чин - "Генерал-майор" .... За съжаление е само един блян.

Извинявам се за отклонението от темата!

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.