Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мамата на Азис разцъфва в "Пълна промяна"

Featured Replies

Мамата на Азис разцъфва в "Пълна промяна"

0000042414-article.jpg

Aзис с Гала и майка си - Гергина

Още в началото на предаването "Пълна промяна" се разбра, че в него ще участва популярна личност, която, обаче, ще се възползва от грижите на специалистите само частично.

До този момент име не се споменаваше и всичко се пазеше в тайна.

Преди броени дни стана ясно, че това е майката на Азис – Гергина.

Певецът решил да й подари разкрасителни процедури в знак на благодарност за любовта и грижите, които е полагала за него, а сега полага за дъщеря му Рая.

Малката се роди на 6 август тази година.

Зрителите обаче ще трябва да почакат, за да видят какво ще коригират пластичните хирурзи и козметиците.

Епизодът с майката на Азис ще бъде излъчен след около два месеца, в средата на декември.

Тази събота в предаването „Имате поща“ ще станем свидетели на трогателна среща между Азис и майка му Гергина, за която малцина хора знаят подробности.

Тя ще разкаже за живота си, за детството на сина си, както и за това колко е тежко бремето да си майка на най-скандалния български артист.

Източник:dnes.bg

Дреме ми и до кога ще ги бутат тия плашила да ни ги показват ? (за Азис и висчки тем подобни уроди говоря)

Понеже предаването е скучно единствения начин да го направят по-интересно (за чалга феновете) е да сложат Азис или някакво подобно същество.

Понеже предаването е скучно единствения начин да го направят по-интересно (за чалга феновете) е да сложат Азис или някакво подобно същество.

Да пълна промяна от Азис - мъж biggrin.giflaugh.gif:speak:

Това предаване не го гледам. Но щам майката на Азис ще участва, явно наистина има нужда от пълна промяна. biggrin.gif

Хах, след като експлоатира себе си, Китаеца, сестра си, баба си, дъщеря си и не знам кой още като медийни образи, сега Азис е взел на мушка и майка си.

Хах, след като експлоатира себе си, Китаеца, сестра си, баба си, дъщеря си и не знам кой още като медийни образи, сега Азис е взел на мушка и майка си.

Накрая ще вземе да се клонира, та на зрителите да им стане двойно по-интересно.

Преди време разкарах всичко и сега съм с нов телевизор Pilot. Мога да кажа, че мамата изглежда като ученичка и ако не е този ечемик на окото се влюбвам до уши. Обаче нека някой ме светне кой кой е от другите двама? И двамата приличат на Ричард Гиър, а мисля, че проблема не е в моя телевизор.

Обаче нека някой ме светне кой кой е от другите двама? И двамата приличат на Ричард Гиър, а мисля, че проблема не е в моя телевизор.

Хахах, да - приликата е страхотна.

Айде стига сте го плюли бе-и него и майка му

Все едно можете да пеете като него :)

Завистливо гадно племе сме си-това е

sad.gif

Все едно можете да пеете като него :)

sad.gif

Че може да пее - може, но да не се показва.

Секва ми глътката.

Че може да пее - може, но да не се показва.

Секва ми глътката.

Ами не го гледай,само го слушай

laugh.gif

Аз лично слушам само няколко негови балади,които са страхотни,по-добри и от оригиналите даже

:angry:

И в случая говоря за човека Васил Боянов,а не за образа му Азис

Секва ми глътката.

Като пиеш - не го гледай. :angry:

п.п. Добре, че на мен нищо не ми секва пиенето.

Ами не го гледай,само го слушай

laugh.gif

Аз лично слушам само няколко негови балади,които са страхотни,по-добри и от оригиналите даже

:angry:

И в случая говоря за човека Васил Боянов,а не за образа му Азис

Ама те двама ли са ?

Като пиеш - не го гледай. :)

п.п. Добре, че на мен нищо не ми секва пиенето.

Aми те ме дебнат да погледна към екрана и го показват. Ту на реклами, ту на билбордове, ту в "Пълна промяна".

Ама те двама ли са ?

А Виктор Калев например колко са :angry:

Ама те двама ли са ?

А Виктор Калев например колко са :wors:

Не всички имаме твоя късмет, да се познаваме отблизо с такива личности, така че си изграждаме впечатленията от това което виждаме в медиите.

Все едно можете да пеете като него :wors:

sad.gif

Аз не съм плюл по майка му а колкото до пеенето и на мен ми се е случвало да вия когато ме боли зъб :wors:ohmy.gif

Не всички имаме твоя късмет, да се познаваме отблизо с такива личности, така че си изграждаме впечатленията от това което виждаме в медиите.

Ken,аз за съжаление не го познавам лично Васил Боянов

Харесва ми неговата душа и го уважавам за това,което е постигнал :wors:

Неговият образ Азис е продаваем,даже и да иска да избяга от него-вече е късно

Намерил е печелившата формула :wors:

И аз за пари и слава щях да се правя на шут и да забавлявам хората ама не мога,не ми се удава

Само къръсъта мога

cool.gif

И аз за пари и слава щях да се правя на шут и да забавлявам хората ама не мога,не ми се удава

Аз пък не спирам да се правя на шут, ама никой не ми плаща за това :wors:Колко жалко наистина.

Неговият образ Азис е продаваем,даже и да иска да избяга от него-вече е късно

Намерил е печелившата формула :wors:

Само къръсъта мога

cool.gif

За какво говорим ..........

Приказвайте си каквото щете, ама на мен майката на Азис ме хареса и то доста - дори смятам, че тая жена хич не се нуждае от "пълна промяна". А колкото до Васил Траянов Боянов или Азис - циганин, обратен, дебел, перверзен, простак или какъвто и да го вижда всеки от вас...За мен той е един невероятен глас...Пред този талант :wors::wors::wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.